papars Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Από Gearbest. Και η παράδοση έγινε από την ACS.
lampisd Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Από Gearbest. Και η παράδοση έγινε από την ACS. απο ευρωπαικη αποθηκη?οκ.
papars Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Σόρρυ που ξεθάβω το θέμα, αλλά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια θήκη της προκοπής (ή original) με καπάκι (flip case). Πήρα μία από aliexpress και ήταν πολύ κακοφτιαγμένη. http://www.aliexpress.com/item/ZTE-Axon-Elite-Case-Luxury-Flip-Genuine-Leather-Case-Cover-For-ZTE-Axon-Elite-Phone-Case/32467230375.html Η ποιότητα των υλικών και η ραφή είναι καλές αλλά οι τρύπες για την κάμερα κλπ είναι στραβές και το αυτοκόλλητο (που κρατάει το τηλέφωνο) δεν κράτησε ούτε μια εβδομάδα. ROM έχετε βάλει κάτι πέρα από την original;
papars Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Τέτοια έχω τώρα. Ψάχνω μία με καπάκι που να είναι της προκοπής και δεν βλέπω ούτε original (από ZTE) να υπάρχει.
Aias Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 μονο την silicon εχω που εφαρμοζει σωστα,Επισης εχω αγορασει απο 3 πλευρες ζελατινες οθονης , 2 ζελατινες και 1 tempered glass και κανενα δεν εφαρμοζει σωστα οποτε παρατησα το αθλημα. Πλεον ειμαι με την silicon και ενα pouch 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα