Προς το περιεχόμενο

ZTE Axon Elite[Gearbest-Coupon Code]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μολις περασα την παραγγελια απο το gearbest απο το ευρωπαικο καταστημα με το κουπονι του φιλου.Αλλα χρεωσε μεταφορικα 6 ευρω.

Δημοσ.

μολις περασα την παραγγελια απο το gearbest απο το ευρωπαικο καταστημα με το κουπονι του φιλου.Αλλα χρεωσε μεταφορικα 6 ευρω.

Αναφέρθηκε στο δεύτερο πόστ του συμφορουμίτη μας Sotosgl ...

Δημοσ.

Στα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο? (Επώνυμο)

Εχω το Asus Zenfone 2 ZE551ML και μου κραταει μπαταρια .. 10 ωρες :(

Εχει την ιδια βλεπω αλλα δεν ξερω τι διαχείριση κανει το ZTE

Δημοσ.

Το Everbuying νομίζω πως είναι θυγατρική του Gearbest...πρακτικά έχει τα ίδια προϊόντα...

Προσωπικά πάντως είχα καλύτερη εξυπηρέτηση από το Everbuying, συγκεκριμένα πολύ γρήγορη αποστολή προϊόντων, οπότε ίσως τα λογιστικά τους τμήματα είναι χωριστά, που μάλλον είναι θετικό.

Δημοσ.

[offtopic]

Το Everbuying νομίζω πως είναι θυγατρική του Gearbest...πρακτικά έχει τα ίδια προϊόντα...

Προσωπικά πάντως είχα καλύτερη εξυπηρέτηση από το Everbuying, συγκεκριμένα πολύ γρήγορη αποστολή προϊόντων, οπότε ίσως τα λογιστικά τους τμήματα είναι χωριστά, που μάλλον είναι θετικό.

Igogo.es , everbuying  ,gearbest  σε paypal  πλήρωνες στον Nelson στα 2 πρώτα και li pengzhen στο Gearbest. Όταν το Gearbest άνοιξε στο alliespress είχε όνομα Nelson το οποίο το άλλαξε.

Στα 2 πρώτα ακόμα σε Nelson πληρώνεις και το Gearbest επιτέλους έβαλε εταιρικό όνομα.

Κατα πάσα πιθανότητα είναι εταιρία που ανοίγει πολλά sites (και το Dealmachine ίδια φάση με everbuiyng και igogo.es) απλά τα λογιστικά λογικά όπως είπες είναι διαφορετικά. Τα αυτοματοποιημένα μηνυματα τους είναι copy paste παρόλα αυτά στο support.

[/offtopic]

Δημοσ.

Μόλις το παρέλαβα και φορτίζει.

Βρήκε και update. Βέβαια έμεινε στην 5.02 που είχε.

Πρώτη εντύπωση πολύ καλή.

Ωραία ακουστικά.

Στο κουτί είχε αγγλικό φορτιστή και εξωτερικά είχαν βάλει έναν αντάπτορα για Ευρώπη.

Root εδώ: http://forum.xda-developers.com/zte-axon/development/zte-axon-elite-a2016-twrp-root-t3237760

Δημοσ.

Μόλις το παρέλαβα και φορτίζει.

Βρήκε και update. Βέβαια έμεινε στην 5.02 που είχε.

Πρώτη εντύπωση πολύ καλή.

Ωραία ακουστικά.

Στο κουτί είχε αγγλικό φορτιστή και εξωτερικά είχαν βάλει έναν αντάπτορα για Ευρώπη.

Root εδώ: http://forum.xda-developers.com/zte-axon/development/zte-axon-elite-a2016-twrp-root-t3237760

απο που το πηρες φιλε?εμενα το πρωτο που μου εστειλε το everbuying ηρθε κανονικα με ευρωπαικο φορτιστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...