papars Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δεν παίζει, το πήρα από everbuying. θενκς TS Πολύ καλή τιμή. 1
Aias Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 μολις περασα την παραγγελια απο το gearbest απο το ευρωπαικο καταστημα με το κουπονι του φιλου.Αλλα χρεωσε μεταφορικα 6 ευρω.
Anekselektos Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 μολις περασα την παραγγελια απο το gearbest απο το ευρωπαικο καταστημα με το κουπονι του φιλου.Αλλα χρεωσε μεταφορικα 6 ευρω. Αναφέρθηκε στο δεύτερο πόστ του συμφορουμίτη μας Sotosgl ...
Aias Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 το αναφερα επειδη ειχαν τελειωσει τα κουπονια για ευρωπη 1
instinct21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 ξανα out of stock... το everbuying είναι αξιόπιστο; δέχεται τις κάρτες μας ή θέλει το κόλπο του balance στο paypal;;;
newtech Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Στα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο? (Επώνυμο) Εχω το Asus Zenfone 2 ZE551ML και μου κραταει μπαταρια .. 10 ωρες Εχει την ιδια βλεπω αλλα δεν ξερω τι διαχείριση κανει το ZTE
papars Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Έψαξε κάποιος για προστασία οθόνης και κάποιο case;
lampisd Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 πολυ ωραιο τηλεφωνακι το περιμενω κι εγω μια θηκη απλη εχω παρει σιλικονουχα απο ali/
vgiozo Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Το Everbuying νομίζω πως είναι θυγατρική του Gearbest...πρακτικά έχει τα ίδια προϊόντα... Προσωπικά πάντως είχα καλύτερη εξυπηρέτηση από το Everbuying, συγκεκριμένα πολύ γρήγορη αποστολή προϊόντων, οπότε ίσως τα λογιστικά τους τμήματα είναι χωριστά, που μάλλον είναι θετικό.
Aias Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Έψαξε κάποιος για προστασία οθόνης και κάποιο case; http://www.aliexpress.com/item/ZTE-AXON-A2015-Tempered-Glass-Original-High-Quality-Protective-Film-Explosion-proof-Screen-Protector-for-AXON/32590654403.html http://www.aliexpress.com/item/ZTE-Axon-Elite-Case-Perfect-Design-Paiting-Back-Cover-Case-For-ZTE-Axon-Elite-Phone-Cases/32608955512.html 1
Billator Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 [offtopic] Το Everbuying νομίζω πως είναι θυγατρική του Gearbest...πρακτικά έχει τα ίδια προϊόντα... Προσωπικά πάντως είχα καλύτερη εξυπηρέτηση από το Everbuying, συγκεκριμένα πολύ γρήγορη αποστολή προϊόντων, οπότε ίσως τα λογιστικά τους τμήματα είναι χωριστά, που μάλλον είναι θετικό. Igogo.es , everbuying ,gearbest σε paypal πλήρωνες στον Nelson στα 2 πρώτα και li pengzhen στο Gearbest. Όταν το Gearbest άνοιξε στο alliespress είχε όνομα Nelson το οποίο το άλλαξε. Στα 2 πρώτα ακόμα σε Nelson πληρώνεις και το Gearbest επιτέλους έβαλε εταιρικό όνομα. Κατα πάσα πιθανότητα είναι εταιρία που ανοίγει πολλά sites (και το Dealmachine ίδια φάση με everbuiyng και igogo.es) απλά τα λογιστικά λογικά όπως είπες είναι διαφορετικά. Τα αυτοματοποιημένα μηνυματα τους είναι copy paste παρόλα αυτά στο support. [/offtopic]
dimitristsouk Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Σε ευχαριστώ. Το πήρα απο everbuying. Ελπίζω να φτάσει κάποια μέρα!
Konstantin77 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 sar εχει δει κανείς μήπως γράφει στο manual?
papars Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μόλις το παρέλαβα και φορτίζει. Βρήκε και update. Βέβαια έμεινε στην 5.02 που είχε. Πρώτη εντύπωση πολύ καλή. Ωραία ακουστικά. Στο κουτί είχε αγγλικό φορτιστή και εξωτερικά είχαν βάλει έναν αντάπτορα για Ευρώπη. Root εδώ: http://forum.xda-developers.com/zte-axon/development/zte-axon-elite-a2016-twrp-root-t3237760
lampisd Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μόλις το παρέλαβα και φορτίζει. Βρήκε και update. Βέβαια έμεινε στην 5.02 που είχε. Πρώτη εντύπωση πολύ καλή. Ωραία ακουστικά. Στο κουτί είχε αγγλικό φορτιστή και εξωτερικά είχαν βάλει έναν αντάπτορα για Ευρώπη. Root εδώ: http://forum.xda-developers.com/zte-axon/development/zte-axon-elite-a2016-twrp-root-t3237760 απο που το πηρες φιλε?εμενα το πρωτο που μου εστειλε το everbuying ηρθε κανονικα με ευρωπαικο φορτιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα