Προς το περιεχόμενο

ZTE Axon Elite[Gearbest-Coupon Code]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκετά καλή τιμή το ZTE AXON ELITE​ με χρήση κουπονιού απο την EU (ευρωπαική αποθήκη)...

Κουπόνι : ZTEAXONEU

175 ευρώ ,θεωρώ οτι αξίζει σαν συσκευή...

Εδώ και ένα Review

post-38447-0-32224300-1460453864_thumb.jpg

Επεξ/σία από Anekselektos
  • Like 2
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest αργεί περισσότερο σε σχέση από το να έρθει από κίνα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό πλέον αλλά πριν μερικούς μήνες που έκανα παραγγελία από Ευρώπη έκανε 29 μέρες να έρθει.

• Like 2
Δημοσ.

το εχει και το everbuying τοσο... Η συσκευη ειναι μια χαρα ειδικα δε για τα 200 δολλάρια που ζητά. Το αν θα παρει κανα update απο την ZTE ειναι εντελως αγνωστο στην παρουσα φάση πάντως.

Δημοσ.

Η ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest αργεί περισσότερο σε σχέση από το να έρθει από κίνα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό πλέον αλλά πριν μερικούς μήνες που έκανα παραγγελία από Ευρώπη έκανε 29 μέρες να έρθει.

True αλλα αλλοι πληρωνουν εξτρα για να μη περασει 200% απο τελωνειο με πατεντες,ειναι και το μπερδεμα με τις αποστολες Beram τελευταια οποτε μια χαρα ειναι και ας αργει υπερβολικα.

Τελευταια ευρωπαικη απο GB 15 μερες.

Δημοσ.

True αλλα αλλοι πληρωνουν εξτρα για να μη περασει 200% απο τελωνειο με πατεντες,ειναι και το μπερδεμα με τις αποστολες Beram τελευταια οποτε μια χαρα ειναι και ας αργει υπερβολικα.

Τελευταια ευρωπαικη απο GB 15 μερες.

Προσωπικά χωρίς καμία πατέντα δεν μου πέρασε ποτέ τίποτε τελωνείο :P

Το τελωνείο είναι μην σου κάτσει (εφόσον δεν επιλέγεις courier) αλλά δεν τυχαίνει ούτε σε 1 απο τους 100. Και φυσικά όμως δεν μπορεί κανείς να στο εγγυηθεί αυτό.

Αν το πήγαν 15 μέρες καλά είναι :)

Δημοσ.

Πολύ καλή περίπτωση στα λεφτά αυτά, το Gearbest ναι έχει τα θεματάκια του αλλά η συγκεκριμένη προσφορά είναι καλή. Με απασχολεί όμως το γεγονός ότι έρχεται με Android 5.0, θα πάρει άραγε 6.0 ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...