Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά έχω ένα θέμα με τη κάρτα γραφικών και πραγματικά χρειάζομαι τα φώτα σας. ο υπολογιστής μου είναι ι5 3450,gigabyte z68p-ds3 rev 2.0,10gb ram ocz kai gkill ripjaws,sapphire 7950 3gb dual-x, 2 σκληροί sata 3 ,τροφοδοτικό aerocool vp- 750 watt..Tις προάλλες έβαλα κάτι πειρατικά windows 7 ultimate 64bit και από εκείνη τη μέρα άρχισε η κάρτα γραφικών να κάνει τα δικά  της..στην αρχή μου έβγαζε bsod atikmpag.sys μια φορά τη μέρα και μετά σχεδόν κάθε ήμερα από 2 και 3 φορές..στη πορεία μου έβγαλαν τα windows 7 autofail και από εκείνη τη μέρα όταν ανοίγω το pc δε βλέπω εικόνα,ούτε καν το logo τις gigabyte όταν ξεκινάει..δοκίμασα να κάνω expand το αρχείο atikmpag.sys αλλά πάλι τα ίδια,έβγαλα τα drivers της ati και τα ξαναέβαλα πάλι τίποτα..μετά δοκίμασα ένα ένα τα hardware parts να δω μήπως κάνει κάτι άλλο conflict αλλά όλα μια χαρά..το γεγονός ότι κατάλαβα ότι κατά 90% να φταίει η κάρτα είναι ότι αποσύνδεσα το hdmi από τη sapphire και το έβαλα στην onboard και δουλεύει με την onboard μια χαρά..Με λίγα λόγια εάν κλείσω το pc η του κάνω restart μετά από πολλά κλείσε άνοιξε δουλεύει η κάρτα γραφικών μέχρι κάποια στιγμή να μου κάνει bsod το atikmpag..πιστεύετε ότι εάν κάνω format και βάλω τα windows 7 θα ισιώσει το πρόβλημα??πείτε μου τις ιδέες σας θα σκάσω  :cry:

Δημοσ.

τα πειρατικα windows απο μονα τους δεν λενε κατι, μπορει να ειναι οκ, εκτος αν ειναι απο αυτα που τους εγιναν επεμβασεις updates κτλ.

δοκιμασε να καθαρισεις τους drivers σε safe mode με DDU (https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi4xMnq5YjMAhUB3SwKHX1PBKYQFggbMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.guru3d.com%2Ffiles-details%2Fdisplay-driver-uninstaller-download.html&usg=AFQjCNEJ9nAYe5bakSWLix-qMCQn0Fvqbw&sig2=0lmaLHOC8QWfCsle_mNbww),

καλο ειναι οταν τελειωνεις την εγκατασταση των windows και ολου του software που σ αρεσει και ολα δουλευουν οκ να παιρνεις ενα image με το acronis για τετοιες περιπτωσεις...

σε καθε περιπτωση αν ειναι ενα προβλημα software (οχι drivers) ενα format τα λυνει και τα μηδενιζει ολα, αλλα αν ειναι προβλημα hardware .... ξερεις....

• Like 1
Δημοσ.

Mμμ το ξέρω άστα να πάνε..αυτό το πρόγραμμα που μου έστειλες να το τρέξω σε safe mode?πάντα κάνω image αλλά με το norton ghost :) θα δοκιμάσω με το πρόγραμμα που μου εστειλες ,,αλλιώς για αρχή format....

Δημοσ.

Mμμ το ξέρω άστα να πάνε..αυτό το πρόγραμμα που μου έστειλες να το τρέξω σε safe mode?πάντα κάνω image αλλά με το norton ghost :) θα δοκιμάσω με το πρόγραμμα που μου εστειλες ,,αλλιώς για αρχή format....

ναι ειναι καλυτερα σε safe mode, σε προτρεπει και το ιδιο το προγραμμα...απλα καθαρίζει εντελώς τους drivers...και μετα δοκιμαζεις παλι μια καθαρη εγκατασταση τους..

και το norton ghost οκ ειναι απλα ειχε μεινει λιγο πισω και το γυρισα στο acronis... 

φυσικα εχεις τσεκαρει καλωδια, ρευματα και θερμοκρασιες της καρτας...

Δημοσ.

και τα crimson έχω βάλει και τα προηγούμενα έχω βάλει όλα τα έχω δοκιμάσει..αλλά καλώδια δεν έχω δοκιμάσει όταν λες καλώδια ποια από όλα?

Δημοσ.

οταν λεω καλωδια εννοω την τροδοδοσια της καρτας με ρευμα απο το τροφοδοτικο, μηπως κατι δεν ειναι σωστα ή ξεκουμπωθηκε κτλ και μηπως ανεβαζει θερμοκρασια

Δημοσ.

να φανταστω οτι πριν ειχες αλλο λειτουργικο δλδ ?

οποτε αφου φενεται οτι το λειτουργικο που εχεις εχει θεματα βαλε αλλο...

και θα ελεγα βαλε τουλαχιστον 8.1 για να μη σου πω 10αρια ... τι τα θελετε τα 7αρια ποια...πανε αυτα τελος...

Δημοσ.

φιλοι μου και install εκανα τα windows και να σας πω να γελασετε,τωρα δεν εχω και ηχο  :-D φυσικα εχω συνδεσει το hdmi στην onboard καρτα γραφικων,γιατι αυτη που ειχε προβλημα συνεχιζει το προβλημα της..αυτο που δε μπορω να καταλαβω που ειναι προβλημα γιατι φαινεται να δουλευει κανονικα και τα ανεμιστηρακια πανε αερα..αυριο θα δοκιμασω να συνδεσω με dvi αντι για hdmi να δω μηπως φταιει η θυρα...

Δημοσ.

φιλαρακια δοκιμασα και εβαλα απο την οθονη vga καλωδιο και στον υπολογιστη το εκανα μετατροπη σε dvi ..στην αρχη χαρηκα γιατι ξεκινησε μια χαρα η καρτα γραφικων και δουλεψε το pc αλλα μετα αρχισε παλι τα ιδια..παντως καταφερα και εβαλα τα crimson και αναγνωρισε ο υπολογιστης τη καρτα ..αλλα γιατι παλι δε μου ξεκιναει δε μπορω να το καταλαβω..μηπως φταιει κατι αλλο?γιατι τη καρτα που και που μου παιρνει μπρος...να κοιταξω στο bios μηπως γινεται μπερδεμα με την on board?την on board την εχω στο auto..

Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα να πάω τη κάρτα γραφικών σε ένα άλλο μηχάνημα να δω αν κάνει τα ίδια. Έτσι όπως τα λες μάλλον μου φαίνεται για πρόβλημα της κάρτας.

• Like 1
Δημοσ.

φιλε μου σε λιγο οντως τα την παω σε εναν γνωστο μου τεχνικο να την τσεκαρει πανω σε μηχανημα..για να δουμε τι θα δουμε...και εμενα για προβλημα της καρτας μου φαινεται...

Δημοσ.

φιλοι μου καλησπερα τελικα μετα απο διαγνωση σε φιλο τεχνικο κανενα προβλημμα δεν εχει η καρτα γραφικων,φορτωνει σωστα,την στρεσσαρε κιολας,ακομη και τα drivers τα δουλευει σωστα,το προβλημμα πιθανοτατα να ειναι στη τροφοδοσια  :-) θα σας ενημερωσω συντομα για την εξελιξη...

Δημοσ.

τελικα φιλοι μου εχει γινει καποιο conflict με το slot της pci express x 16 και δεν δεχοτανε τη καρτα..το παραδοξο ειναι οτι τις πιο μικρες καρτες τις παιζει..τωρα τι να πω..αναγκαστηκα και αλλαξα motherboard απο συμφορουμητη και μεχρι στιγμης ολα πολυ καλα..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...