Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σας.

Πριν απο λιγες ημερες εστεισα ενα νεο υπολογιστή, i7 και με την μητρικη ASUS H170 plus

ενω ολα εχουν παει καλα και το μονταρισμα και το λειτουργικο και τα update κλπ καποιες φορες χωρις να εχω καταφερει να εντοπίσω το πιο ισως ειναι το προβλημα που η ethernet πεφτει. χανει τη συνδεση με το router και μετα με κιτρινο ερωτηματικο στη συνδεση δικτυου. πολλες φορες κανει και connect και disconnect.

στην αρχη πιστεψα οτι εφταιγε το καλωδιο ethernet γιατι κατα λαθος ειχα χρησιμοποιησει ενα το οποιο ειχε μεταλλικο κουμπωμα (ειχε γείωση). οταν το αντικατεστησα με καποιο αλλο για τα επομενα 30-40 λεπτα δεν ειχα προβλημα αλλα μετα το ξανα εκανε.

να αναφερω οτι το πριζακι του δικτυου ειναι πληρος λειτουργικο μιας και γνωριζω το χωρο που ειμαι.

Η αρχικη εγκατασταση του driver της μητρικης για την LAN εγινε απο το CD μιας και τα windows δε την ειδαν αλλα κατεβασα και τον driver απο το site για να ξερω οτι εχει εγκατασταθει ο τελευταιος.

και χωρις να ειμαι ακομα 100% εχω την αισθηση οτι τα κανει αυτα οταν αρχισω να δουλευω την καρτα, να μεταφερω αρχεια, να κανω download κλπ. οχι απλο σερφαρισμα δηλαδη. αλλα δεν το εχω ξεκαθαρο ακομα

τι μπορει να ειναι, εχει κανεις καμια ιδεα ???

Δημοσ.

εχεις αποκλησει να νφταιει το router? μιλαμε για modem-router?

δοκιμασε drivers απο τον κατασκευαστη της καρτας δικτύου (αν διατιθενται) και οχι μονο απο την asus.

σκεφτηκες ισως καποιο firewall?

Δημοσ.

στο σπιτι υπαρχει εγκατεστημενο εσωτερικο δικτυο με NAS κλπ.

οπότε ειναι πολλες συσκευες που δουλευεουν ουτως η αλλως συνεχεια καθε μερα και εαν κατι συμβει θα το καταλαβω αμεσως.

το πριζακι που δεινω σε αυτον τον υπολογιστη δικτυο ειναι ενα πριζακι που το δουλευω σχεδον καθε μερα για αυτο και αποκλείω το να συμβαινει κατι στο κομματι δικτυου.

οταν αρχιζω και μεταφερω πραγματα καποια στιγμη θα μου βγαλει το προβλημα

Δημοσ.

οπως και στο παραπανω νημα, εκανα και εγω επανεγκατασταση λειτουργικου και φαινεται οτι μεχρι ωρας λειτουργει καλα.

κατι θα ειχε περαστει λαθος .....

Δημοσ.

και το προβλημα με την μητρικη ASUS H170 plus επανηλθε.

τοσες ημερες το μηχανημα επαιξε κανονικα χωρις προβλημα, αλλα ξαφνικα αρχισε το προβλημα μετα απο εγκατασταση του utorrent.

δεν μπορω να καταλαβω εαν εχεις να κανει με το συγκεκριμενο προγραμμα η οχι, αλλα προσωπικά δεν εχω συναντησει ξανα καποιο προγραμμα να δημιουργει προβλημα σε καρτα δικτυου.

να προσθεσω επισης οτι τοσες ημερες δεν εγινε καμια εγκατασταση update. το μονο που εγκατασταθηκε ειναι το utorrent οπως ειπα.

εχει κανεις καμια ιδεα !!!!

Υ.Γ. πολλα νουμερα μου αυτη η μητρικη. την εχει κανεις αλλος ρε παιδια να μου πει εαν παρουσιαζει τιποτα και σε αυτον ?? 

Δημοσ.

Φιλε καλησπερα, για να σου φυγει λιγο το αγχος, και στην Hero VIII που εχω το εκανε μερικες φορες και ειναι θεμα Windows 10.

Γιατι το δοκιμασα και με 7 αλλα και 8 που εχω, και δεν το εκανε.

Και αναφερομαι και σε γνησιο λειτουργικο αγορασμενο απο μαγαζι.

Αυτο που εβγαζε μαλιστα σαν μηνημα ηταν οτι ο υπολογιστης εχει πολλα πρωτοκολα δικτυου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε εμενα δεν υπαρχουν 10αρια οπου εκει μπορεις να πεις πολλα για τους drivers.

Αρχικα νομιζα οτι φταιει το πριζακι μιας και ειδα οτι συμπτωματικά και αυτο ειχε προβλημα, αλλα και σε αλλο που το εβαλα, μολις πηγα να μεταφερω ενα μεγαλο αρχειο (15gb) καπου στο 20% εχασε την συνδεση με το δικτυο.

Δεν ξερω τι να κανω γιατι δεν ξερω ακομα εαν ειναι προβλημα της μητρικης η κατι αλλο.

επισης, μολις βγει το κιτρινο θαυμαστικο στη καρτα δικτυου, μετα ακομα και εαν βγαλω-βαλω το ethernet καλωδιο αυτο μενει εκει κολυμενο και δεν αλλαζει η κατασταση του δικτυου. Κανονικα θα επρεπε να μου δειξει οτι εγινε disconnect κλπ....

στα πλαισια της "απογνωσης" θα βαλω αλλο λειτουργικο. θα βαλω win 7 ετσι για να δω την συμπεριφορα και βλεπουμε

Επεξ/σία από geioannou
Δημοσ.

Αν του ζητησεις επιλυση προβληματοςμε δεξι κλικ πανω στο θαυμαστικό φτιαχνει?

Παρε και κανα τηλ τον παροχο και ζητα να δουν την γραμμη σου.

Δημοσ.

Αν του ζητησεις επιλυση προβληματοςμε δεξι κλικ πανω στο θαυμαστικό φτιαχνει?

Παρε και κανα τηλ τον παροχο και ζητα να δουν την γραμμη σου.

εαν του χητησω να βρει λυση μονο του, ψαχνει μεν, αλλα δεν βρησκει κατι δε. μαλιστα λεει οτι εχει ηδη εγκατεστημενους τους τελευταιους drivers.

ο παροχος τι σχεση εχει !!!!!

δεν εχει προβλημα το ινετ στον χώρο. εαν εχεις παρακολουθησει απο την αρχη, στο εσωτερικο δικτυο υπαρχουν ενα καρο μηχανηματα που μπορω να δω οτι λειτουργει κανονικα (μεταξυ αυτων και το ινετ). το οτι εχει προβλημα η συγκεκριμενη καρτα δεν ειναι κατι θελει επιβεβαιωση.

απο το πρωι εχω εγκαταστησει το win 7 και (μην το ματιασω) δεν εχει κανει προβλημα.

αλλα ακομα και ετσι να ειναι, απορω πραγματικα για το τι μ@Λ@Κι@ εχουν κανει σχετικα με τους drivers !!!!!

Δημοσ.

μετα απο 24 ωρες οπου εχω εγκατασησει τα win 7 φαινεται πως ολα δουλευουν κανονικα χωρις προβληματα. μεταφέρω αρχεια χωρις προβληματα και γενικα δεν μου εχει κανει καμια αποσυνδεση πραγμα που συμαινει οτι το προβλημα ηταν στα win 8 και βεβαια στους drinvers. και το μεγαλο ερωτημα ειναι : μα καλα, σε μια μητρικη τελευταιας γενιας εχουν γραψει λαθος οδηγους για ενα ολοκληρο λειτουργικο !!!!

γιατι οχι μονο τα 8 ειναι νεοτερα απο τα 7, αλλα κακα τα ψεματα με τα 8 το μηνανημα ετρεχε πολυ καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

ε τωρα μην κανουμε αυτη την κουβεντα γιατι θα μπλεξουμε.

επιλογη μου καθαρα ειναι να επιλεγω εγω το λειτουργικο που θα βαλω και οχι η ιδια η microsoft. Γιατι εκτος του οτι το 10αρια ως γνωστον θα πρεπει να τα ρυθμίσεις αναλόγως για να αποφυγεις ολες τις μ@λ@ .... που εχει βαλει μεσα η microsoft, ειναι ακομα σε ψιλο- beta version. οποτε τι λογο εχω να αφησω, ισως το πιο σωστα λειτουργικο της εταιριας και να παω σε καποιο που μονο προβληματα μπορει να μου φερει !!

και το ερωτημα παραμενει. γιατι οι drivers στα 8,1 για μια απλη καρτα δικτυου ειναι λαθος ! εαν ειναι θεμα marketing για να παει καποιος στα 10, τοτε μιλαμε για την πλέον μικροπoλιτικη που εχει γινει ever.

Δημοσ.

To θέμα είναι η δουλειά σου να γίνει. Άσε τις μικροπολιτικές και τα marketing. Φανατικός των 7. Για μένα τα 8αρια (σε όλες τους τις εκδόσεις) ήταν ότι χειρότερο σε λειτουργικό. Από τον Αύγουστο πέρασα τα 10 και νομίζω δεν υπάρχει πλέον επιστροφή.

Έστω κάνε μια δοκιμαστική εγκατάσταση με 10,όχι για τίποτε άλλο, να σου φύγει η υποψία ότι δεν έχει κάτι η μητρική.

Δημοσ.

για την ωρα που παιζω με τα 7αρι νομιζω πως η υποψια για το να εχει κατι η μητρικη μου εφυγε μιας και παιζει μια χαρα κανοντας ολα οσα με τα 8 κρασαρε η καρτα.

απο εκει και περα σχετικα με το οτι λες οτι δεν σου αρεσεουν τα 8 με προβληματιζει. και αυτο γιατι τα 8 ειναι οτι τα 7 αλλα με περιβαλλον για mobile αλλα οχι μονο αυτο, αλλά ΚΑΙ πιο ελαφρια, αλλά και χωρις προβληματα και αυτοματισμους.

τωρα γιατι δεν σου αρεσεαν, δεν ξερω. ελπιζω να μην εννοεις το "θεμα συνήθειας" ..... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...