BlueBlood7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Το c πλέον θα το έχει ο ssd. Ο HDD θα εχει άλλο γράμμα. Θα κάνεις φορματ το partition που έχεις το λειτουργικό και όχι εκεί που έχει τα αρχεία σου. Πρόσεξε μην κάνεις καμμιά πατάτα. Η γνώμη μου είναι όμως να σώσεις τα αρχεία σου που έχεις στο 2ο partition σε έναν εξωτερικό σκληρό και να ακολουθήσεις τις οδηγίες του Euclides στα βήματα 11 και 12. Είναι πολύ εύκολο. Πριν κάνεις Install τα win στον ssd σιγουέψου ότι στο BIOS έχεις επιλεγμένο το achi.
normal40 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Καταρχάς σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Λοιπόν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω,υπάρχει θέμα όμως ότι δεν έχω τόσο μεγάλο εξωτερικό δίσκο για να κάνω backup τα αρχεία μου όλα. Οπότε πες μου πως θα κάνω διαγραφή το, c:;
Euclides Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Διαδικασία μεγάλη...... Αν κάνω καθαρή εγκατάσταση στον ssd; Ποια είναι η διαδικασία; Αν θεωρείς αυτό μεγάλη διαδικασία, περίμενε να δεις τι θα τραβήξεις με την επανεγκατάσταση όλων των προγραμμάτων, τα updates (θα χρειαστείς πάνω από μια μέρα γι' αυτά), και το final trimming του λειτουργικού σου.
normal40 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Αν θεωρείς αυτό μεγάλη διαδικασία, περίμενε να δεις τι θα τραβήξεις με την επανεγκατάσταση όλων των προγραμμάτων, τα updates (θα χρειαστείς πάνω από μια μέρα γι' αυτά), και το final trimming του λειτουργικού σου. λες; δεν το εχω κανει ποτε με αυτα τα προγραμματα...θυμαμαι πριν 15 χρονια ειχα το acronis για αυτο το λογο. θα προσπαθησω παντως... γιατι με τρομαξει αυτο που λες για τα προγραμματα..αλλα απο την αλλη θελω καθαρη εγκατασταση γιατι τα εχω μπερδεψει λιγο τα πραγματα λογο χωρου HDD. Παντως ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
rfc Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Αυτο που λες διαδικασια μεγαλη ειναι με την εγκατασταση του aomei, να το ανοιξεις να πατησεις ενα κουμπι και να δηλωσεις το πρωτο και δευτερο.............. περιπου 5 λεπτα ολα μαζι....... ...... και μετα απλα περιμενεις να αντιγραφει ο δισκος. αυτα............... 1
normal40 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Αυτο που λες διαδικασια μεγαλη ειναι με την εγκατασταση του aomei, να το ανοιξεις να πατησεις ενα κουμπι και να δηλωσεις το πρωτο και δευτερο.............. περιπου 5 λεπτα ολα μαζι....... ...... και μετα απλα περιμενεις να αντιγραφει ο δισκος. αυτα............... το καταλαβα,απλα οταν δεν εχεις ξανακανει κατι...σου φαινεται βουνο!! ουσιαστικα ειναι κατι σαν το acronis απο οτι καταλαβα.. εχω εναν εξωτερικο σκληρο -εκει θα αποθηκευσω τα πιο σημαντικα αρχεια που εχω ( μηπως και κανω καποια πατατα) και μετα θα αρχισω την διαδικασια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα