Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω το μέγεθος του iPhone 6Plus είναι ΤΟ ΟΡΙΟ.

Πιό πάνω, πιό μεγάλο... ονομάζεται... ταμπλέτα, όχι τηλέφωνο.

To χειροτερο παραδειγμα ειναι το 6plus μιας κ οι διαστασεις του ειναι ιδιες με ενα κινητο που ειναι 6ιντσο αλλα με μικρα/λογικα μπεζελς

Δημοσ.
Θυμάμαι το 2003 που είχαν φαγωθεί όλοι για το ποιος θα φτιάξει το πιο μικρό κινητό. Τα είχαν κάνει μια σταλιά, τόσο που δεν μπορούσες να το χειριστείς. Τώρα πάμε ανάποδα. Περιμένω ένα Android στις 4"-4.5" με Android 6 και καλή μπαταρία γύρω στα 400€-500€ εδώ και 2 χρόνια δεν βγαίνει τίποτα καινούριο. Όλα παντόφλες.

Πες τα ρε φίλε !!!!!

Δημοσ.

Θυμάμαι το 2003 που είχαν φαγωθεί όλοι για το ποιος θα φτιάξει το πιο μικρό κινητό. Τα είχαν κάνει μια σταλιά, τόσο που δεν μπορούσες να το χειριστείς. Τώρα πάμε ανάποδα. Περιμένω ένα Android στις 4"-4.5" με Android 6 και καλή μπαταρία γύρω στα 400€-500€ εδώ και 2 χρόνια δεν βγαίνει τίποτα καινούριο. Όλα παντόφλες.

Ζ5 compact ..4,6 οθονη/ανδροιδ 6/αριστη καμερα/αρσιτο soc/340 ευρω/πολυ καλη μπαταρια/στερεο ηχεια....Πιστευω υπαρχουν κινητα για ολα τα γουστα εκει εξω

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω το μέγεθος του iPhone 6Plus είναι ΤΟ ΟΡΙΟ.

Πιό πάνω, πιό μεγάλο... ονομάζεται... ταμπλέτα, όχι τηλέφωνο.

συμφωνώ το μέγεθος πρέπει να είναι ΜΑΞ τόσο μιας και εχω 6 πλας :P(και πάλι μεγάλο είναι και ας εχω και μεγάλο χέρι) αν θέλουν να μεγαλώνουν της ίντσες τουλάχιστον να κρατάνε σε αυτό το μέγεθος τη συσκευή

Το iphone 6 plus μαζι με τα μπεζελ ειναι στο ιδιο μεγεθος με το Νεξους 6 το οποιο ειναι 6" Αρα μαντεψε,κουβαλας ενα τηλ με διαστασεις 6" αλλα με 5.5" οθονη,ετσι οπως το βλεπω το C6,αν ειναι οντως 6" με τοσο μικρα μπεζε,σιγουρα θα ειναι και μικροτερο και απο το νεξους 6 που εχω.

To χειροτερο παραδειγμα ειναι το 6plus μιας κ οι διαστασεις του ειναι ιδιες με ενα κινητο που ειναι 6ιντσο αλλα με μικρα/λογικα μπεζελς

Και επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις...

post-61606-0-10579900-1460469384_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

το 2003 δεν ειχες ιντερνετ στο κινητο σου ουτε ηταν smartphone ....εν ετη 2016 που πλεον βλεπεις στην οθονη του κινητου και κανεις σχεδον οτι κανεις και με ενα laptop λογικο ειναι που εχουν μεγαλωσει τα κινητα....εχω το sony C5 ultra στις 6 ιντσες και γλυτωσα φραγκα απο αγορα νεου laptop ... με τα smartphone ετσι οπως εχουν γινει σε χαρακτηριστικα εχουν ριξει σε πωλησεις τους φορητους υπολογιστες αφου κανεις τα παντα πια και το κουβαλας παντου .Εμενα προσωπικα στις 6 ιντσες δε με εχει κουρασει καθολου αντιθετως πλεον σερφαρω οταν θελω και βλεπω ανθρωπινα και οχι να βγαζω τα ματια μου !!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...