voltmod Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Φωτογραφίες ενός νέου smartphone της Sony, του οποίου η ονομασία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι Xperia C6 διέρρευσαν online. Οι εικόνες δείχνουν ένα smartphone με μεγάλη οθόνη –ενδεχομένως 6,0 ιντσών ή πολύ κοντά σε αυτή την διάσταση- και αρκετά λεπτά bezels αριστερά και δεξιά από την οθόνη. Επίσης διακρίνεται ο μεγάλος φακός της εμπρόσθιας κάμερας (ενδεχομένως 13 Megapixels ή 8,0 Megapixels) που συνοδεύεται από LED flash. Η συσκευή θα προσφέρει και υποστήριξη Dual SIM ενώ λέγεται ότι εξοπλίζεται με chipset της MediaTek και όχι της Qualcomm. Υποτίθεται, σύμφωνα με φήμες που είχαν κυκλοφορήσει, ότι τον Φεβρουάριο, η Sony θα παρουσίαζε στο Mobile World Congress μία συσκευή με την ονομασία Xperia C6 Ultra με μεγάλη οθόνη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά, αφού η Sony ανακοίνωσε την νέα σειρά Xperia X. Αν η συγκεκριμένη συσκευή κυκλοφορήσει ή όχι, αποτελεί για την ώρα μυστήριο. Site: GSMArena
semialex Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καλή συσκευή δεν λέω, αλλά εγώ αναγκάστηκα και αναβάθμιστηκα από z5 σε z5 premium, διότι ή το x performance δεν μου άρεσε καθόλου. Ελπίζω να βγάλει η sony σύντομα διάδοχο του z5 και z5 premium, αλλιώς με βλέπω μετά από τόσα χρόνια να πηγαίνω σε άλλη εταιρεία
panos9553 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αναγκαστηκες και πηγες απο z5 σε z5 premium...μαλιστα.. κατι τετοια διαβαζω και χανω τα λογικα μου... Οσο για το c6 ωραιο φαινεται... 5
Belisarius Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Από Z5 σε Z5 premium... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Πραγματικά συγγνώμη αλλά έσπασα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΥΓ. Το C6 μοιάζει κουκλί μπροστά στην επιτομή της ασχήμιας που ακούει στο όνομα C4. 7
damoclesword Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Πολύ πράμα οι 6 ίντσες όμως ρε παιδί μου. Γεμίζει το χέρι σου και περισσεύει κινητό. 5.5", άντε 5.7" βαριά είναι πιστεύω οριακά σε φορητότητα. Προσωπική άποψη βέβαια.
thanosAIAS Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ναι, και γω πιστεύω οτι μέχρι 5,7 το λες κινητό... μετά ξεφεύγει.
ksiksoksa Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 υπομηνυμα για την αλωση της κωνσταντινουπολης... 1
chrispi775 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχε περάσει απο τα χέρια μου το z ultra στην αρχή οι 6 ίντσες εντυπωσιάζουν μετά όμως καταντάει κουραστικό. Νομίζω ότι σε ενα τηλέφωνο το max μέγεθος πρέπει να παίζει ανάμεσα σε 5.5 άντε το πολύ 5.7 αλλιώς μετά κουράζει και παύει να είναι χρηστικό .
semialex Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Οταν λέω αναγκάστηκα να πάω εννοώ έκανα ανταλλαγή με πολύ μικρή χρηματική διαφορά!!! Εγω δίνω 200 ευρώ τον χρόνο σε μετρητά για κινητά κάνοντας ανταλλαγή με αποτέλεσμα να περνάνε συσκευάρες από τα χέρια μου κάθε χρόνια χωρίς να μου φεύγουν φράγκα.
cherno Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Θυμάμαι το 2003 που είχαν φαγωθεί όλοι για το ποιος θα φτιάξει το πιο μικρό κινητό. Τα είχαν κάνει μια σταλιά, τόσο που δεν μπορούσες να το χειριστείς. Τώρα πάμε ανάποδα. Περιμένω ένα Android στις 4"-4.5" με Android 6 και καλή μπαταρία γύρω στα 400€-500€ εδώ και 2 χρόνια δεν βγαίνει τίποτα καινούριο. Όλα παντόφλες. 1
gchris7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Κάποια στιγμή στο παρελθόν είχε περάσει απο τα χέρια μου το z ultra στην αρχή οι 6 ίντσες εντυπωσιάζουν μετά όμως καταντάει κουραστικό. Νομίζω ότι σε ενα τηλέφωνο το max μέγεθος πρέπει να παίζει ανάμεσα σε 5.5 άντε το πολύ 5.7 αλλιώς μετά κουράζει και παύει να είναι χρηστικό . Δεν θα διαφωνήσω, αλλά νομίζω το ιδια λέμε καθε χρόνο και παρόλα αυτά συνεχώς πάμε σε μεγαλύτερα. Τα ίδια λέγαμε και για τις 4" τα ίδια και για τις 5" και για τις 5.5".... Θυμάμαι το 2009 που σκεφτόμουν να πάρω το Omnia II στις 3.7" αλλά μου φαινόταν πολύ μεγάλο , η όταν έπιασα πρώτη φορά το Note II και έλεγα ποιος τρελός θα κουβαλάει αυτό το κτήνος...
lupus_Hegemonia Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Νομίζω το μέγεθος του iPhone 6Plus είναι ΤΟ ΟΡΙΟ.Πιό πάνω, πιό μεγάλο... ονομάζεται... ταμπλέτα, όχι τηλέφωνο.
Eragon1996 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Νομίζω το μέγεθος του iPhone 6Plus είναι ΤΟ ΟΡΙΟ. Πιό πάνω, πιό μεγάλο... ονομάζεται... ταμπλέτα, όχι τηλέφωνο. συμφωνώ το μέγεθος πρέπει να είναι ΜΑΞ τόσο μιας και εχω 6 πλας (και πάλι μεγάλο είναι και ας εχω και μεγάλο χέρι) αν θέλουν να μεγαλώνουν της ίντσες τουλάχιστον να κρατάνε σε αυτό το μέγεθος τη συσκευή
Drake27 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Νομίζω το μέγεθος του iPhone 6Plus είναι ΤΟ ΟΡΙΟ. Πιό πάνω, πιό μεγάλο... ονομάζεται... ταμπλέτα, όχι τηλέφωνο. Το iphone 6 plus μαζι με τα μπεζελ ειναι στο ιδιο μεγεθος με το Νεξους 6 το οποιο ειναι 6" Αρα μαντεψε,κουβαλας ενα τηλ με διαστασεις 6" αλλα με 5.5" οθονη,ετσι οπως το βλεπω το C6,αν ειναι οντως 6" με τοσο μικρα μπεζε,σιγουρα θα ειναι και μικροτερο και απο το νεξους 6 που εχω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα