chrisk Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καλημέρα, Θα ήθελα μια πρόταση που να ικανοποιεί τα παρακάτω χαρακτηριστικά. Αγορά είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό δε με πειράζει, ούτε το βιάζομαι. 1) Τιμή μέχρι 150€ 2) Οθόνη FHD (1920x1080) 5'' (όχι παραπάνω πχ απορρίπτω ακόμα και 5,5) 3) Ram κατά προτίμηση 3GB (θα συμβιβαζόμουν και με 2GB αν ήταν κάτι εξαιρετικό αλλού) 4) Υποστήριξη 4G και υποχρεωτικά band 20 (800Mhz) 5) Επεξεργαστής αξιοπρεπής (κατανοώ ότι σε αυτά τα λεφτά δεν πας για κάτι κορυφαίο, αλλά να μην σέρνεται κιόλας και να μπορεί να παίξει ανεκτά κανα 3d παιχνιδάκι) 6) Κάμερα αξιοπρεπής (όπως παραπάνω... όχι κάτι κορυφαίο αλλά να βλέπονται οι φωτογραφίες) Έχω καμμια ελπίδα για κάτι; Από Κίνα μόνο το Doogee F3 Pro 4G έχω καταφέρει να εντοπίσω, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει και τι λέει γενικά σαν τηλέφωνο... Σαν όνομα το φοβάμαι λίγο είναι η αλήθεια. Κάτι άλλο να δω; Ευχαριστώ πολύ!
saruman123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Σιγουρα με αυτα τα λεφτα και αυτα που θες μονο απο εξω. Το Doogee οντως αστο. Κοιτα κανενα Xiaomi,Meizu,Huawei...
ziaba Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 με 150 ευρω και τετοια χαρακτηριστικα χωρις να φοβασαι λιγο δυσκολο να βρεις κατι
grovolis Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καλημέρα, Θα ήθελα μια πρόταση που να ικανοποιεί τα παρακάτω χαρακτηριστικά. Αγορά είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό δε με πειράζει, ούτε το βιάζομαι. 1) Τιμή μέχρι 150€ 2) Οθόνη FHD (1920x1080) 5'' (όχι παραπάνω πχ απορρίπτω ακόμα και 5,5) 3) Ram κατά προτίμηση 3GB (θα συμβιβαζόμουν και με 2GB αν ήταν κάτι εξαιρετικό αλλού) 4) Υποστήριξη 4G και υποχρεωτικά band 20 (800Mhz) 5) Επεξεργαστής αξιοπρεπής (κατανοώ ότι σε αυτά τα λεφτά δεν πας για κάτι κορυφαίο, αλλά να μην σέρνεται κιόλας και να μπορεί να παίξει ανεκτά κανα 3d παιχνιδάκι) 6) Κάμερα αξιοπρεπής (όπως παραπάνω... όχι κάτι κορυφαίο αλλά να βλέπονται οι φωτογραφίες) Έχω καμμια ελπίδα για κάτι; Από Κίνα μόνο το Doogee F3 Pro 4G έχω καταφέρει να εντοπίσω, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει και τι λέει γενικά σαν τηλέφωνο... Σαν όνομα το φοβάμαι λίγο είναι η αλήθεια. Κάτι άλλο να δω; Ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι σε αυτά τα χρήματα με αυτά τα χαρακτηριστικά πας μόνο για αγορά από εξωτερικό. Από εκεί και πέρα ναι το Doogee F3 Pro 4G είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις σε αυτά τα χρήματα και με τα πράγματα που ζητάς. Κάποιες άλλες ενδεικτικές προτάσεις που βρήκα είναι οι εξής: 1) Leagoo Elite 1 (λίγο χειρότερα σε απόδοση στο antutu, λίγο καλύτερη μπαταρία και κάμερα) 2) Bluboo Xtouch (παρόμοια απόδοση στο antutu, ίδια κάμερα - καλύτερη μπαταρία) 3) Lenovo Vibe Shot Z90 (παρόμοιο score antutu, καλύτερη κάμερα και μπαταρία, είναι λίγο πιο ακριβό αλλά σαν όνομα είναι πιο εγγυημένο από τις άλλες) Προσωπικά από όλα τα παραπάνω θα έπαιρνα το Doogee, παρόλα αυτά εάν δεν υπήρχε ο περιορισμός για την 800 μπάντα θα είχες πιο πολλές και καλές επιλογές
ziaba Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Σιγουρα με αυτα τα λεφτα και αυτα που θες μονο απο εξω. Το Doogee οντως αστο. Κοιτα κανενα Xiaomi,Meizu,Huawei... θελει 800αρα μπαντα
chrisk Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ για τις επιπλέον προτάσεις! Το Lenovo Vibe Shot Z90 προφανώς και είναι προτιμότερο, αλλά ανεβαίνει πολύ σαν τιμή... σχεδόν 100$ (αν εξαιρέσουμε κάποιους αμφίβολους πωλητές σε aliexpress) οπότε και δεν παίζει. Τα άλλα 2 (Leagoo Elite 1 και bluboo xtouch) ενδιαφέροντες προτάσεις είναι και πολύ κοντά σαν τιμές... Aνάμεσα στα 3 έχω κάποιο λόγο να προτιμήσω κάποιο έναντι των άλλων;
grovolis Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ για τις επιπλέον προτάσεις! Το Lenovo Vibe Shot Z90 προφανώς και είναι προτιμότερο, αλλά ανεβαίνει πολύ σαν τιμή... σχεδόν 100$ (αν εξαιρέσουμε κάποιους αμφίβολους πωλητές σε aliexpress) οπότε και δεν παίζει. Τα άλλα 2 (Leagoo Elite 1 και bluboo xtouch) ενδιαφέροντες προτάσεις είναι και πολύ κοντά σαν τιμές... Aνάμεσα στα 3 έχω κάποιο λόγο να προτιμήσω κάποιο έναντι των άλλων; Γνώμη μου όπως είπα είναι Doogee γιατί έχει γνωστός μου ένα άλλο μοντέλο αυτής της μάρκας υποδεέστερο από αυτό που κοιτάς και πάει πολύ καλά για τα χρήματα που έδωσε. Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι τα πλαστικά του, πολύ ψεύτικα, και όσο εύκολα βρομίζουν τόσο δύσκολα καθαρίζουν Εν πάση περιπτώσει δεν πιστεύω ότι μπορείς να βρεις σε αυτά τα χρήματα κάτι και με καλά specs και με ποιότητα κατασκευής, οπότε η Doogee καθώς είναι και ένα κλικ πάνω (προσωπική άποψη) από τις άλλες, θα την επέλεγα.
chrisk Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Το έχω δει κι αυτό όπως και μερικά ακόμα με HD (όχι FHD) οθόνες. Πραγματικά δε ξέρω αν είναι αισθητή βέβαια η διαφορά σε αυτό το μέγεθος και ίσως και για τη μπαταρία να είναι και καταπόνηση. Πιστεύετε θα έχει εμφανή διαφορά; Aσε που έχω αρχίσει και σκέφτομαι να πάρω ένα j5 και να τελειώνω... τουλάχιστον αν δε με ικανοποιήσει έχει μεταπωλητική αξία πολύ καλύτερη από ένα κινέζικο... 1
Belisarius Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω τι παίζει με τις online αγορές και αν έχεις κάρτα αλλά δες την προσφορά της Oppo στα 159 ευρώ... έχει ό,τι ζητάς και με ευρωπαϊκή εγγύηση. Απλά είναι HD και όχι FHD. Site: http://europe.oppostyle.com/f1-flash-sale
Soustas Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Bluboo X Fire 2 Πολύ δυνατό και οικονομικό, Από Ελλάδα το βρήκα ΕΔΩ: https://www.facebook.com/mygadgr/?fref=ts
@topos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Xiaomi 3 (το σκετο οχι το note). Στα μειον για εσενα Hd οθονη(προσωπικα δεν θα με απασχολουσε ιδιαιτερα) Μαλλων δεν εχει την bandα που αναφερεις(ουτε αυτο θα με πολυαπασχολουσε εκτος και εαν ειχα data plan 20gb+/μηνα). Ραμ βγαινει και με 3gb(αν και μαλλων ειναι θα ειναι πιο ακριβο απο τα 150) Στα συν ->Κορυφαια μπαταρια/κατασκευη/υπερυθρες/ραδιο
chrisk Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Λέω να κάνω μια μικρή υπέρβαση στα 175 και να πάρω από tinydeal (το βαλε προσφορά) το Lenovo Vibe Shot Z90 Τι λέτε;
@topos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Εαν η 800αρα band σου ειναι οπωσδηποτε απαραιτητη παρτο.
Φρυκτωρός Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα Meizu MX4 σχεδόν αμεταχείριστο, το οποίο πουλάω. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα