Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)παιδια μπορειτε να μου προρτεινετε ενα vfm μηχανακι για πακετο???

-μικρη καταναλωση

-φθηνα ανταλλακτικα

-αντοχη στο χρονο

-εμφανιση κτλ αδιαφορο

2)εκανα κατι αναζητησεις στο καρ δεν εχω ιδεα απο μαρκες να δωσω βαρυτητα σε χοντα ?

3)να ψαξω τετραχρονο παπακι η τετραχρονο τζιλερα?και να αποφυγω διχρονα αυτοματα??

4)τα χιλιομετρα ποοσα πρεπει να ειναι για να λεμε ειναι μεχρι τα μισα της ζωης της η μηχανη??γυρω στα 15000 οριο??

5)υγ

αν υπαρχει και ενναλακτικη προταση για παραπανω κυβικα για καποιο εγγυημενο μοντελο καλοδεχουμενη

Δημοσ.

Αν ήταν στο χέρι μου με ρόπαλο θα σε βάραγα για να πάρεις έστω ένα κατοστάρι για την δικιά σου ασφάλεια. Τα μηχανάκια γενικά είναι σκοτώστρες στο οδικό μας δικτυο ειδικά αν βρέχει . Τα 50 άρια είναι ακόμα πιο σκοτώστρες γιατί πολύ απλά είναι ΠΟΛΥ σημαντικό να έχει επιδόσεις το όποιο μεταφορικό μέσο . Τα 50άρια είναι τελείως ψώφια . Ικανά και χωρίς υπερβολές  να σε αφήσουν σε ανηφόρα με δικάβαλο . Η επιτάχυνση και η τελική ενός δίκυκλου συγκαταλέγονται στην ενεργητική ασφάλεια του δικύκλου. 

Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να κινείσαι στο ρυθμό της ροής των άλλων μεταφορικών μέσων στο δρόμο . Είναι πολύ σημαντικό να έχει επιτάχυνση αν χρειαστεί να αποφύγεις ένα τροχαίο όπως είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να βγεις απο ένα στενό σε μια λεωφόρο και να πιάσεις την ταχύτητα της ροής όσο το δυνατόν γρηγορότερα . Το ίδιο και όταν προσπερνάς ένα αμάξι .

Σου μιλάω εκ πείρας και παθών .

Ωραία όλα αυτά που πες αλλά δεν μας είπες το σημαντικότερο . Budget !!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

dare συμφωνω απολυτα με οτι λες απλα ειναι το θεμα διπλωμα,ψαχνω μονο 50αρι-επισης εθιναι μονο για κοντινες αποστασεις γιαυτο

υγ η τιμη ειναι στο τιτλο ως 800

περισσοτερο μια καθοδηγηση ψαχνω για ενα μεταχειρισμενο που να αντεχει

Δημοσ.

dare συμφωνω απολυτα με οτι λες απλα ειναι το θεμα διπλωμα,ψαχνω μονο 50αρι-επισης εθιναι μονο για κοντινες αποστασεις γιαυτο

υγ η τιμη ειναι στο τιτλο ως 800

περισσοτερο μια καθοδηγηση ψαχνω για ενα μεταχειρισμενο που να αντεχει

Με συγχωρείς δεν είδα το τίτλο .

Αφού έχεις  δίπλωμα για 50άρι τότε οκ . 

Σου προτείνω:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&price-with=%3E1&category=25&make=287&variant=&price-from=%3E400&price-to=%3C900&registration-from=&registration-to=&mileage-from=&mileage-to=%3C25000&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=%3C60&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=f&gearbox_type=&kteo=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale

Κοίτα σε Kymcho  που μπορείς να βρείς αρκετές αξιόλογες επιλογές με φθηνά ανταλλακτικά καλής χρονολογίας και χιλιόμετρα. 

Θα σου πρότεινα περισσότερο να κοιτάξεις σε δίχρονο σκουτερ μιας και πάνε συνήθως καλύτερα απο ένα τετράχρονο παπί . 

Απλά πρόσεχε σε τί κάγκουρα θα πέσεις . Μην είναι κανα τροποποιημένο ή με αλλαγή μοτέρ αδήλωτο κτλ . Παίζουν πολλά τέτοια δυστυχώς . 

Θεωρώ πως μέχρι 20000 χλμ παπί το λές σε πολύ καλή κατάσταση . Θα βρεις και με 8000 χλμ άνετα.

Αν δεν βρεις κάτι σε Kymcho αμέσως μετά εταιρία που προτείνω σε αυτά τα λεφτά με φθηνά ανταλαλκτικά επίσης είναι η Daytona . 

Είχα για 2 χρόνια ένα DY-50R το χα πάρει ελαφρώς μεταχειρισμένο με 1000 χλμ  . Γενικά είναι καλό για τα λεφτά του  . Μια βλαβη μου βγαλε μόνο με την ένδειξη top όταν βάζεις τέρταρτη σχέση στο σασμαν . Δεν άναβε το λαμπάκι . Προσωπικά όμως όταν μιλάμε για αξιοπιστία και value for money προτείνω Kymcho ως η καλύτερη ίσως λύση . 

• Like 1
Δημοσ.

οκ θα ψαξω κιμκο,εγω να φανταστεις εχω μεινει στην εποχη townmate και cub 50ari και μπαινω στο καρ τζρ για να βρω κατι τετοιο,!!!!

βλεπω παντως αρκετες αγγελιες για τζιλερα με χιλιομετρα ως 20000,σε τιμες πολυ καλες ως 700ε πχ,αυτα αξιζουν??

Δημοσ.

οκ θα ψαξω κιμκο,εγω να φανταστεις εχω μεινει στην εποχη townmate και cub 50ari και μπαινω στο καρ τζρ για να βρω κατι τετοιο,!!!!

βλεπω παντως αρκετες αγγελιες για τζιλερα με χιλιομετρα ως 20000,σε τιμες πολυ καλες ως 700ε πχ,αυτα αξιζουν??

Ξερεις τι .. Το gilera και κάθε σκουτερ τυπικά έχει ακριβότερα service (κόστος εργασίας και αναλώσιμα που πρέπει να αλλάζεις) και ανταλλακτικά απο ένα παπί . Επίσης τυπικά τα παπιά βγάζουν περισσότερα χιλιομετρα με μικρότερο κόστος συντήρησης . 

Απο την άλλη όμως αν το gilera runner(μαλλον αυτό λες) είναι διχρονο (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) έχει καλύτερο γκάζι .

Εγω π.χ όταν είχα παει σε ένα νησί είχα νοικιάσει ένα δίχρονο kymcho people 50άρι .

http://www.car.gr/used-bikes/kymco.html?sort=pra&registration-to=&fs=1&exterior_color=&kteo=&engine_size-to=%3C60&variant=people&gearbox_type=&engine_power-from=&significant_damage=&price-with=%3E1&hi=&radius=&registration-from=&engine_size-from=&category=24&engine_power-to=&offer_type=sale&mileage-from=&price-from=&modified=&st=&rg=&mileage-to=&price-to=&fuel_type=&postcode=

Σε σχέση με το daytona που χα πήγαινε πολύ καλύτερα δεν ζοριζόταν τόσο και είχε καλύτερη τελική . Επιανε μια 70 άρα ενώ το daytona καπου 55 . 

Γενικα ένιωθα πιο safe . Πάλι ψωφίμι ήταν αλλά πολύ καλύτερο απο τετραχρονο 50άρι όπως το daytona . 

Οπότε το να κοιτάξεις σε διχρονίλα σου δίνει ένα καλό συν στην ασφάλεια σου . 

Απο την άλλη θα σου έλεγα να αποφύγεις scooterakia με μικρές ρόδες . Είναι πολύ μπουρδ...λο  απο άποψη συμπεριφοράς και γλιστρήματος .  Το kymcho people που οδήγησα 5 μέρες έχει συμπεριφορά παπιού και ρόδες παπιού. 

Αν πάρεις κάτι σε παπί ή με ρόδες πάπιας πρώτη σου δουλειά τα λάστιχα. Για μένα τα 2 κορυφή σε κρατήματα είναι της mentzeler (π.χ το ME22) και michelin (δεν γνωρίζω να σου προτείνω μοντέλο)

Όταν το 2009 έβαλα λαστιχα μεταξύ michelin και mentzeler τότε όλοι μου παν απο άποψη κρατημάτων mentzeler ΜΕ22 εναλλακτικά ένα της michelin που δεν θυμάμαι. Δεν τα μετάνιωσα . Άγκυρες !!!! Τώρα τα μοντέλα στην michelin έχουν αλλάξει . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...