Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ένας γνωστός μου έκανε backup κάποια αρχεία από mac σε εξωτερικό δίσκο και "format" το mac, όταν τελείωσε και πήγε να μεταφέρει πίσω τα αρχεία του ο δίσκος φαινόταν άδειος, υπάρχει κάνα tool να το βάλω μήπως φέρει τίποτα πίσω ; Ευχαριστώ !!

Δημοσ.

αν ο δισκος ειναι εξωτερικος οπως λες μπορει να μπει και σε μηχανημα με windows για Recovery ή και με recovery cd που εχει μεσα τετοια προγραμματα.εκτος αν θελει να κανει backup τον εσωτερικο του Mac οποτε εκει μπορει λογικα με active boot disk Που εχει μεσα και tools για recovery

• Like 1
Δημοσ.

Είναι εξωτερικός σε ευχαριστώ, το σκέφτηκα σαν πιθανότητα αλλά δεν το έχω ξανακάνει.

θα του πω να μου τον δώσει να τον τσεκάρω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι εξωτερικός σε ευχαριστώ, το σκέφτηκα σαν πιθανότητα αλλά δεν το έχω ξανακάνει.

θα του πω να μου τον δώσει να τον τσεκάρω.

επισης οταν τα γυρισει ας κανει και ενα check οτι ο δισκος ειναι ενταξει.μπορει να κατεβασει τα diagnostics απο την εταιρεια του δισκου.επισης αν και δυσκολο απλα το λεω για να το εχεις στην μια ακρη του μυαλου σου οτι μπορει να εχει παθει κατι και το εξωτερικο κουτι του δισκου οποτε εκει βγαζεις το κουτι του δισκου και κανεις τον δισκο εσωτερικο για να παρεις τα αρχεια .και μετα ειτε τον βαζεις σε αλλο κουτι ειτε το κρατας σαν εσωτερικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...