Bluestone Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ως νέος οδηγός δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά για το πρώτο μου αυτοκίνητο, οπότε σκέφτηκα το leasing, και δεν με χαλάει να δίνω έστω και 200€ τον μήνα με κτεο, service, κτλπ πληρωμένα. Έχει ασχοληθεί κανείς; Υπάρχουν υπηρεσίες leasing χωρίς προκαταβολή; Υπάρχει κανένα ρίσκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μπορείς να βρεις σαράβαλα για 200-250€ το μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ως νέος οδηγός δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά για το πρώτο μου αυτοκίνητο, οπότε σκέφτηκα το leasing, και δεν με χαλάει να δίνω έστω και 200€ τον μήνα με κτεο, service, κτλπ πληρωμένα. Έχει ασχοληθεί κανείς; Υπάρχουν υπηρεσίες leasing χωρίς προκαταβολή; Υπάρχει κανένα ρίσκο; Πάρε ένα hyundai full extra του 2003 με 1500 ευρώ μάθε με αυτό κάνε τις βλακείες σου βάρα το χτύπα το βάρα κόφτες κάνε ότι θες και όταν είσαι έτοιμος πάρε ενα αμάξι οπως το θες . Μετά παρε αυτο που θες . Δε νομίζω να σε συμφέρει σε βάθος χρονου το leasing. Όπως επίσης μου φαίνονται πολύ λίγα τα 200 ευρώ για leasing τέτοιου είδους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ποσο σιγουρος εισαι οτι με leasing δεν εχεις να πληρωνεις Κτεο, service etc? Service θεωρω μονο αμα προσφερει η εταιρια προγραμμα πχ service για τα πρωτα 3 χρονια, το οποιο συνηθως κοστιζει κατι εξτρα ( εξαρταται ομως απο την εταιρια). Κτεο ομως θαρρω για κανενα λογο. Επιπλεον η ασφαλεια που θα πρεπει να κανεις θα ειναι υποχρεωτικα μικτη, οποτε ενα επιπλεον κοστος το εχεις απο εκει. Και στην τελικη, μετα απο 3 χρονια θα πρεπει να επιστρεψεις το αμαξι ενω πληρωνες 200, 250 καθε μηνα. Και χωρις προκαταβολη αποκλυονται ηδη αρκετες εταιριες. Το leasing για μενα εχει νοημα αμα εχεις σκοπο να αγορασεις το αμαξι, επειδη συνηθως εχει καλυτερα επιτοκια ( αλλα στο τελος θα πρεπει να δωσεις μετρητα ενα μεγαλο ποσο, ανω της 50% της αξιας του αμαξιου), η αμα θελεις να αλλαζεις αμαξι συχνα, που ομως συμαινει οτι πρεπει να εισαι ανετος οικονομικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bluestone Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Οπότε το ξεχνάμε το leasing. Μήπως υπάρχει κανένα site για αυτοκίνητα με δόσεις αλλά χωρίς προκαταβολή; Το αμάξι το χρειάζομαι άμεσα λόγο σχολής και πρακτικής, και δυστυχώς δεν μπορώ να ενοικιάσω (ακόμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Οπότε το ξεχνάμε το leasing. Μήπως υπάρχει κανένα site για αυτοκίνητα με δόσεις αλλά χωρίς προκαταβολή; Το αμάξι το χρειάζομαι άμεσα λόγο σχολής και πρακτικής, και δυστυχώς δεν μπορώ να ενοικιάσω (ακόμα). Δόσεις και μεταχειρισμένο δύσκολα έως ακατόρθωτο απο ιδιώτη . Απο εταιρία με μεταχειρισμένα κάτι γίνεται . Δες στο car.gr Για πες budget πάνω κάτω και γενικά τι ψάχνεις ; Κυβισμό μέγεθος κτλ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bluestone Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δόσεις και μεταχειρισμένο δύσκολα έως ακατόρθωτο απο ιδιώτη . Απο εταιρία με μεταχειρισμένα κάτι γίνεται . Δες στο car.gr Για πες budget πάνω κάτω και γενικά τι ψάχνεις ; Κυβισμό μέγεθος κτλ . Έστειλα e-mail στο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ πριν κάτι μέρες αλλά δεν έλαβα απάντηση. Έχω δει αρκετά στο car.gr αλλά όχι με δόσεις χωρίς προκαταβολή. Τώρα για budget γύρω στα 1000€ εκτός και άμα είναι με δόσεις. Για κυβισμό μπορώ μέχρι 1600. Προς το παρόν τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν. Μπορώ να αφιερώνω 200€ τον μήνα για αυτοκίνητο, γι' αυτό έψαχνα κάτι με δώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Έστειλα e-mail στο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ πριν κάτι μέρες αλλά δεν έλαβα απάντηση. Έχω δει αρκετά στο car.gr αλλά όχι με δόσεις χωρίς προκαταβολή. Τώρα για budget γύρω στα 1000€ εκτός και άμα είναι με δόσεις. Για κυβισμό μπορώ μέχρι 1600. Προς το παρόν τα υπόλοιπα δεν με απασχολούν. Μπορώ να αφιερώνω 200€ τον μήνα για αυτοκίνητο, γι' αυτό έψαχνα κάτι με δώσεις. Δόσεις και χωρίς προκαταβολή είναι όνειρο για μεταχειρισμένο . Δύσκολο πολύ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δόσεις και χωρίς προκαταβολή είναι όνειρο για μεταχειρισμένο . Δύσκολο πολύ . Τη σημερον ημερα ξεκαθαρα αδυνατο... Ο TS καλυτερα να κανει υπομονη και να μαζεψει λεφτα 5-6 μηνες και μετα να παει να πάρει κατι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα