Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωωω, ΤΕΙ Αθήνας δεν είσαι; Άντε και σε λίγους μήνες μαζί με άλλους 600 να δώσετε το μάθημα.

Απ'ότι έχω καταλάβει, η Σγουροπούλου μένει στις διαφάνειες και στο τέλος βάζει τρελά πράγματα για τα δεδομένα του μαθήματος που κάνει. Ευτυχώς έχω Μελετίου εργαστήριο και ο τύπος απλά τα σπάει. Λες και είναι C++ Reference. Πιστεύω το έχω, μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κάτι που να μην μπορώ με τίποτα να το βγάλω.

• Moderators
Δημοσ.

Η C++ είναι το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής, γιατί γίνεται το μάθημα που γίνεται (το οποίο δεν θα το έλεγα "κακό", αν και θεωρία πήγα 3-4 φορές και μετά βαρέθηκα) αλλά στο τέλος για να γράψεις αυτά που ζητάει πρέπει να έχει στρώσει πολύ κώλο. Ζητάει απλά πράγματα μεν αλλά αν ο άλλος γράφει C++ για πρώτη φορά στη ζωή του δεν πρόκειται να γράψει τίποτα. Άσε που είναι και πολλά.

Δημοσ.

Η C++ είναι το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής, γιατί γίνεται το μάθημα που γίνεται (το οποίο δεν θα το έλεγα "κακό", αν και θεωρία πήγα 3-4 φορές και μετά βαρέθηκα) αλλά στο τέλος για να γράψεις αυτά που ζητάει πρέπει να έχει στρώσει πολύ κώλο. Ζητάει απλά πράγματα μεν αλλά αν ο άλλος γράφει C++ για πρώτη φορά στη ζωή του δεν πρόκειται να γράψει τίποτα. Άσε που είναι και πολλά.

Τι να σου πω. Εμάς θεωρία όταν μας κάνει η Σγουροπούλου είναι φάση "Απλά πράγματα"(η καθηγήτρια).

Όταν μας κάνει ο Μελετίου(που και που) κάνει και το μάθημα της Θεωρίας, και τις ΑΠ, απλά είναι mindfuck, αλλά ωραίο mindfuck. Νομίζω όσοι παρακολουθούμε και ασχολούμαστε, απλά δεν θα έχουμε θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...