Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, μπαίνω απ ευθείας στο θέμα:

Είμαστε στο σπίτι εγώ και ο αδερφός μου και έχουμε συνήθως 4 συσκευές συνδεδεμένες σε wifi (2 κινητά και 2 λαπτοπ)

Αυτή τη στιγμή έχω ΟΤΕ ADSL 24ρι φοιτητικό (εως 16 πιάνει) με 24 ευρώ το μήνα και συνέχεια κάνει αποσυνδέσεις, πέφτει η ταχύτητα της γραμμή αψυχολόγητα και χρειάζεται restart το ρουτερ ZTE (με μόνο μια συσκευή συνδεδεμένη γίνεται το speedtest), όταν μπαίνω να κατεβάσω κάτι με torrent σε όλες τις υπόλοιπες συσκευές δε λειτουργεί το ιντερνετ καν.

Γενικά άκρη με τον ΟΤΕ δε βρήκα ποτέ όσες φορές κι αν τους πήρα μου έλεγαν δοκιμάστε έτσι και ξαναπάρτε μας δοκιμάστε αλλιώς και ξαναπάρτε μας οπότε το άφησα έτσι δεν ξανασχολήθηκα και αναγκαστικά σταμάτησα να παίζω και Online games. 

Αυτό το μήνα έληξε το συμβόλαιο και σκέφτομαι να πάω στο Cyta VDSL 35ρι που κοστίζει ακριβώς τα ίδια χρήματα. Είχα και παλιότερα σε άλλο σπίτι που ήμουν το οποία ήταν πολύ κοντά στο κόμβο και έπιανε ακριβώς 35 και ούτε αποσυνδέσεις είχα και μπορούσα και να κατεβάζω torrent και να χειρίζομαι τις άλλες συσκευές με wifi όλες μέχρι και να παίζω Online games την ώρα που κατεβάζω torrent σε άλλη συσκευή. Γενικά ήμουν ευχαριστημένος.

Το πρόβλημα που έχω με τον ΟΤΕ θα το συναντήσω και με τη cyta; Είναι θέμα καλωδίων; Τουλάχιστον με τη Cyta VDSL θα μπορώ να έχω αξιοπρεπή ταχύτητα με 4 συσκευές σε wifi όπως είχα στο προηγούμενο σπίτι;

Ένα ακόμα θέμα που έχω είναι ότι ο ΟΤΕ μου είχε πει οτι στη περιοχή μου δε πιάνει VDSL επειδή είναι απ τη πάνω μεριά της Εγνατίας στη Θεσσαλονίκη. Όταν μπαίνω στο site της Cyta μου λέει οτι απέχω 754 μέτρα απ το κέντρο και ότι μπορώ να βάλω. Το ίδιο μου λένε και στο τηλέφωνο.

Τελικά τι ισχύει; 

post-341655-0-86064800-1460388556_thumb.png

Δημοσ.

Aν πεταξεις το ZTE και παρεις ενα σωστο μονεμ δεν θα εχεις κανενα θεμα....ουτε με συμβολαια ουτε με τιποτα....μην πας cyta

ΖΤΕ = ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ,2 μου αλλαξαν και εκανε τα ιδια με τα δικα σου θεματα..Παρε ενα εμποριου να δεις χαρα..

• Like 1
Δημοσ.

Aν πεταξεις το ZTE και παρεις ενα σωστο μονεμ δεν θα εχεις κανενα θεμα....ουτε με συμβολαια ουτε με τιποτα....μην πας cyta

ΖΤΕ = ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ,2 μου αλλαξαν και εκανε τα ιδια με τα δικα σου θεματα..Παρε ενα εμποριου να δεις χαρα..

Να μείνω στον ΟΤΕ δηλαδή ; Θα είναι καλύτερα με adsl απ ότι με vdsl cyta ;

έχεις να προτείνεις κάποιο modem;

Δημοσ.

Ολα ειναι θεμα τυχης στης συνδεσεις...Μπορει να βαλεις vdsl με την cyta και να εχει πιο πολλα θεματα..

Αν θς την γνωμη μου,παρε ενα καλο σχετικα μοντεμ (που θα το χρειαστεις ειτε βαλεις ,ειτε δεν βαλεις ,το οποιο θα παιζει και vdsl και adsl,τσεκαρε την γραμμη σου(που πιστευω οτι θα ερθει στα ισια της με το νεο μοντεμ) και επειτα αν θες πιο μεγαλες ταχυτητες περνα σε vdsl.....

Αλλα οχι σε cyta,αν ψαξεις εδω μεσα κραζουν οι παντες την εταιρια αυτη....τι να σου πω...αν σου αρεσει η ρωσικη ρουλετα,τοτε παιξε με την τυχη σου....Ετσι ειναι αυτη η εταιρια...

Το πιο καλο ειναι να ρωτησεις φιλαρακια σου ,κοντα στο σπιτι σου που μενουν και να παρεις γνωμες...ειναι η πιο καλη ψαχτικη.

Απο μοντεμ,βρωμαει ο κοσμος...

Αν τα οικονομικα σου παρε ενα asus,αν θες κατι πιο οικονομικο και καλο παρε ενα tp-link...Eχεις πολλες επιλογες,αναλογα την πορτοφολα σου...

• Like 1
Δημοσ.

Δώσε βλάβη στον ΟΤΕ και ζήτησε τους να σε κάνουν VoIP. Θα σε κάνουν και θα σου δώσουν τσάμπα VoIP modem (το ίδιο που δίνουν στις VDSL συνδέσεις και θα δεις σίγουρα μεγάλη διαφορά. Για να πάρεις ανάλογο ποιοτικά καινούργιο modem στην αγορά έχει πάνω απο 50€

Έχε υπόψη πως ο ΟΤΕ δίνει VDSL 30 μόνο εφόσον μπορεί ο συνδρομητής να έχεις τουλάχιστον >=26Mbps ή κάπου εκεί και μεχρι ΤΑ 750-800Μ.

Οι πάροχοι δίνουν VDSL και στο 1χμ γιατί δεν τους απασχολεί πόσα Mbps θα πιάσεις. Μπορεις να εχεις VDSL και 15Mbps (κλειδωμένο σε dsl profile δηλαδη) Αυτό είναι κυρίως για εμπορική πολιτική γιατί ουσιαστικά σε όλους τους παροχους τα ίδια καλώδια θα χρησιμοποιηθούν και στην ίδια απόσταση θα είναι το dslam

Δημοσ.

Δώσε βλάβη στον ΟΤΕ και ζήτησε τους να σε κάνουν VoIP. Θα σε κάνουν και θα σου δώσουν τσάμπα VoIP modem (το ίδιο που δίνουν στις VDSL συνδέσεις και θα δεις σίγουρα μεγάλη διαφορά. Για να πάρεις ανάλογο ποιοτικά καινούργιο modem στην αγορά έχει πάνω απο 50€

Έχε υπόψη πως ο ΟΤΕ δίνει VDSL 30 μόνο εφόσον μπορεί ο συνδρομητής να έχεις τουλάχιστον >=26Mbps ή κάπου εκεί και μεχρι ΤΑ 750-800Μ.

Οι πάροχοι δίνουν VDSL και στο 1χμ γιατί δεν τους απασχολεί πόσα Mbps θα πιάσεις. Μπορεις να εχεις VDSL και 15Mbps (κλειδωμένο σε dsl profile δηλαδη) Αυτό είναι κυρίως για εμπορική πολιτική γιατί ουσιαστικά σε όλους τους παροχους τα ίδια καλώδια θα χρησιμοποιηθούν και στην ίδια απόσταση θα είναι το dslam

Ωραίος σε ευχαριστώ πολύ για αυτές τις πληροφορίες θα πάω σε κατάστημα να τους το πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...