KINGLUCAS Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση ούτε εγώ ούτε κανεις άλλο που γνωρίζω να τον βάλει σωστά με νέα pasta κτλ δεν εχω ιδεα και δεν ειμαι τεχνικος αλλα μπορω να σου αλλάξω κουτακι, ωραίος ρε φιλε νάσε καλά για το PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 παιδιά βρήκα i7 1366 socket. 50 e τι λέτε είναι δυνατός? http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-920-vs-Intel-Core-i3-540 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 παιδιά βρήκα i7 1366 socket. 50 e τι λέτε είναι δυνατός? http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-920-vs-Intel-Core-i3-540 Τι φανταζεσαι οτι θα μπορουσες να κανεις με αυτον? Εχεις μητρικη 1366 socket? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 όχι αλλα μπορεί να βρω σωστά? με ενδιαφέρει να είναι πιο δυνατός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Τι σε ενδιαφερει μπορει να ξερεις αλλα απο τον τροπο να το πετυχεις δεν... ηδη σου εχουν γινει οι καλυτερες προτασεις αλλα εσυ πας και ψαχνεις κατι αλλο χωρις να ξερεις καν περι τινος προκειται. Μια που το αναφερες βεβαια να σου απαντησω. Ναι μπορεις να βρεις μητρικη 1366, ριξε μια ματια στα μεταχειρισμενα εδω. Οι τιμες κυμαινονται απο 100-200ευρω πανω κατω αν και τις πιο πολλες φορες θα τις βρεις σε σετ με επεξεργαστη στα 150-350ευρω αναλογα την μητρικη και τον επεξεργαστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 άρα πάμε για καινούργιο μηχάνημα,τέλος το θέμα ναστέ καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 άρα πάμε για καινούργιο μηχάνημα,τέλος το θέμα ναστέ καλά Φιλε μου τι να σου πω? η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 μας μπερδευεις TS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα