Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επεσε στα χερια μου ενα χαλασμενο με ylod ps3 .Δοκιμασα να το φτιαξω με τροπους που εχει στο youtube αλλα ματαια.Σκεφτομουν να το στειλω σε καποια απο τις εταιρειες στην Αθηνα που αναλαμβανουν τετοιες δουλειες αλλα ακουσα οτι η το προβλημα εχει πολλες πιθανοτητες να ξαναπαρουσιαστει.Μετα απο ολα αυτα λοιπον και δεδομενου οτι το προβλημα του ylod  ειναι προβλημα στη μητρικη του playstation αρα ολα τα υπολοιπα κομματια του λογικα θα λειτουργουν κανονικα και χωρις προβλημα ,μου δημιουργηθηκε η απορια αν θα μπορουσα (τεχνολογικα) να συνδεσω αυτα τα κομματια στη μητρικη του υπολογιστη μου (το δισκο του, το dvd drive του και κατι αλλο που δε ξερω πως λεγεται).Ενταξει το ξερω οτι οι πιθανοτητες να ισχυει κατι τετοιο ειναι μηδαμινες αλλα θα ηθελα να διαβασω τις απαντησεις σας

Ευχαριστω!

Δημοσ.

δεν εχω ps3 δεν ξερω για τα κομματια του λοιπον, απλα διαβαζοντας οσα λες,εγω στ ηθεση σου θα πουλαγα το ps3 οπως ειναι και με τα χρηματα θα αγοραζα μεταχειρισμενα η οχι κομματια pc κανονικοτατα κομματια.

• Like 1
Δημοσ.

Και το τροφοδοτικό είναι σχετικά χρήσιμο, δεν μπορείς στο pc σου αλλά σαν benchtop power supply είναι χρήσιμο ;)

respect!

και το εχω στο παταρι να καθεται με καμμενη καρτα γραφικων

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...