plpapadopoulos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 ναι δεν έχω οικογένεια δεν το σκεπτικά sorry Ούτε κι εγώ έχω, αλλά και πάλι την LG θα έπαιρνα ως value for money. Η LED αυτή τη στιγμή είναι μια τεχνολογία πολύ ώριμη, που και οικονομική είναι και προσφέρει πολύ καλά χρώματα, καλές γωνίες θέασης (ανάλογα και το πάνελ), ενεργειακή κλάση A ή A+ τις περισσότερες φορές και όχι τα προβλήματα του sync που έχουν οι 4K. Για τα 300 ευρώ λοιπόν (που για πολλούς αποτελούν 1 μισθό στην Ελλάδα) είναι πάρα πολύ αξιόλογη επένδυση. Όσο για τα smart features μιας TV, πάντα τα έβρισκα μαρκετιστικό κόλπο, αφού με έναν υπολογιστή ή λάπτοπ κουμπωμένο στο HDMI κάνεις 1002 παραπάνω με πιο "smart" τρόπο. Και ναι πες με χαζό, πές με όπως θες, όσο καιρό ήμουν στην Ελλάδα είχα smart TV Bravia και δε χρησιμοποιούσα κανένα smart feature της (ούτε το 3D της), την είχα πάντα ως feature screen του λάπτοπ μου και destkop μου για ταινίες. Ένα τίμιο πάνελ με καλή ποιότητα απεικόνισης και καλούς ρυθμούς ανανέωσης για να μή ζαλίζει ή κουράζει καθώς βλέπεις ταινίες, αυτό ήθελα όλο όλο από την 46άρα μου. Κάτι άλλο ενδιαφέρον που βρήκα είναι αυτό (δε ξέρω αν ακι κατά πόσο ισχύει βέβαια): http://www.kagoo.co.uk/TVs-Monitors-Projectors/TVs/2841237/LG-42LF5610.html 1
Lefteris235 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Καλά αυτό με την ενεργειακή κατηγορία στις τηλεοράσεις είναι αστείο. Μιλάμε για διαφορά σε αξία ρεύματος σε ετήσια βάση 5-6 ευρώ. Και για να είμαι on topic, η τηλεόραση είναι καλή για τα λεφτά της, αλλά πολύ καλύτερη είναι η 6200 της samsung, που κοστίζει 50 ευρώ παραπάνω. Υπάρχει ακόμα σε προσφορά στο πλαίσιο, για όποιον ενδιαφέρεται. Εδώ έχει review για την LG http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/lf5600
plpapadopoulos Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Και για να είμαι on topic, η τηλεόραση είναι καλή για τα λεφτά της, αλλά πολύ καλύτερη είναι η 6200 της samsung, που κοστίζει 50 ευρώ παραπάνω. ...και η οποία είναι 40άρα, οπότε συγκρίνουμε μήλα με αχλάδια (όπως και με την 39άρα F&U), εκτός αν βγήκε και 42άρα Samsung στα 349? 2
Lefteris235 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Στην ίδια σχεδόν κατηγορία είναι οι τηλεοράσεις. Μια χαρά συγκρίσιμες είναι. Αν δεν θα βλέπει κάποιος υπό μεγάλες γωνίες, είναι προτιμότερη οθόνη με VA panel.
johnbond Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Στην ίδια σχεδόν κατηγορία είναι οι τηλεοράσεις. Μια χαρά συγκρίσιμες είναι. Αν δεν θα βλέπει κάποιος υπό μεγάλες γωνίες, είναι προτιμότερη οθόνη με VA panel. 40 με 42 είναι σημαντική διαφορά..5 πόντοι στην διαγώνιο της τηλεόρασης. 2
plpapadopoulos Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Στην ίδια σχεδόν κατηγορία είναι οι τηλεοράσεις. Μια χαρά συγκρίσιμες είναι. Αν δεν θα βλέπει κάποιος υπό μεγάλες γωνίες, είναι προτιμότερη οθόνη με VA panel. Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Είναι άλλη διαγώνιος, όπως και να το κάνουμε. Δε γίνεται πιο λιανά, συγκρίνεις μήλα με αχλάδια, ας είναι "καλύτερη" η Samsung... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα