Προς το περιεχόμενο

LG 42LF5610 299e Praktiker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτο το Price Range/Inches;

Και εγω αν ηθελα τηλεοραση αυτη την στιγμη για Σαλονι/Android Box θα περιμενα για τις νεες.

Για ολες τις αλλες χρησεις (PC monitor/Δευτερη TV/Τηλεοπτικο σημα για γεροντια) αυτη και η F&U του Mediamarkt κανενα διβδομαδο πριν ειναι οντως προσφορες.

Δημοσ.
η προσφορα είναι καλή- απλά εάν την πάρεις τώρα και βγει το νέο OLED σύστημα τι θα κανεις?

δεν πουλάς με τίποτα...

Δημοσ.

Θέλετε να μου πείτε ότι θα βγεί 42αρα OLED στα 299 ευρώ; Όποιος δηλαδή πιστεύει έτσι, ας μου κάνει ένα pm να του στείλω 350 ευρώ για να μου φέρει μία (και θα βγάλει κι ένα 50άκι για την καλή του την καρδιά).

Για 42άρι panel χωρίς υπεραπαιτήσεις, μια χαρά προσφορά είναι.

• Like 9
Δημοσ.

η προσφορα είναι καλή- απλά εάν την πάρεις τώρα και βγει το νέο OLED σύστημα τι θα κανεις?

δεν πουλάς με τίποτα...

Και να βγει τι εγινε;

Θα μου θεραπευσει τον αστιγματισμο και θα μπορω να βλεπω καθαρα απο τα 10 μετρα τους υποτιτλους ή θα βαλω τα κλαματα που θα εχω την "παλια" τεχνολογια;

Δεν αγοραζουν ολοι ρε συ με το σκεπτικο θα την πουλησω θα βαλω και ενα 200αρι του χρονου που θα βγει η νεα κλπ.

Αντε ενα 20% να ειμαστε οι καμμενοι που τις χρησιμοποιουμε στο 100% των δυνατοτητων ή ακομα και να τις εμπλουτιζουμε με Soundbars/Tv Boxes/kodi κλπ.

• Like 2
Δημοσ.
όχι θα βγούν μαζική παραγωγή τώρα το είπαν άρα προσιτές τιμές, 

LED είναι τόσο μούφα , έστω να πάρει 4k

καλά εάν είσαι 50-60-70 πάρτην εννοείται για νέους δεν το προτείνω

Δημοσ.

Αν δεν υπαρχουν επισημες πληροφοριες για συντομη κυκλοφορια Oled στα χρηματα τα παραπανω σχολια καλυτερα να τα σβησετε(αυτοι που τα γραψατε).

Στα του θεματος.Περυσι το καλοκαιρι ειχα παρει την 32αρα αντιστοχη με αυτην και ειναι πολυ τιμια για τα χρηματα της οθονη αν και δεν ειναι Smart(για οποιους ψαχνουν αποκλειστικα smart tv).

Αυτο που μου αρεσε ηταν οτι δεν επιανε και πολυ χωρο.

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

δεν πουλάς με τίποτα...

Συγνωμη, εσυ αγοράζεις τηλεοραση για να την πουλήσεις; Όχι για να βλέπεις οσο καλυτερα σε παει η τσεπη σου;

Ο καθενας αναλογα με την τσεπη του, κανει τη δουλεια του.

• Like 20
Δημοσ.

εχω παρει την 5610 σε 32" και ειναι πραγματικά μια πολυ καλή επιλογή και απο εικόνα και χρώματα και ηχό .Θα την συστηνα ανέτα σε αυτην την τιμή . Επισής παιζει κανονικά και υπότιτλους απο φλασακι

Δημοσ.

δεν πουλάς με τίποτα...

Δεν παίρνει ο καθένας TV μεγάλε με σκοπό να την πουλήσει, αλλά με σκοπό να την κρατήσει και να την ευχαριστηθεί.

Το θεωρώ κακομοιριά να πάρει κάποιος κάτι μόνο και μόνο μπας και πάρει 2 φράγκα παραπάνω για να το πασάρει μεταχειρισμένο όoooooταν το βαρεθεί ή βγεί κάτι καλυτερο.

Αν κάποιος θέλει μια TV για την οικογένειά του, ούτε που θα τον νοιάξει αν θα είναι OLED ή TROLED, τη δουλειά του θέλει να κάνει και σαφώς η LG την κάνει άψογα στα λεφτά αυτά.

F&U είναι Vestel, οπότε μεταξύ τους δεν τίθεται θέμα σύγκρισης αν μιλάμε για ίδιες τιμές (δε θυμάμαι πόσο έκανε η F&U).

Συγνωμη, εσυ αγοράζεις τηλεοραση για να την πουλήσεις; Όχι για να βλέπεις οσο καλυτερα σε παει η τσεπη σου;

Ο καθενας αναλογα με την τσεπη του, κανει τη δουλεια του.

Α με πρόλαβε ο matrixxx ήδη παραπάνω (τώρα είδα και τα υπόλοιπα πόστς)...

Αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν παίρνει ο καθένας TV μεγάλε με σκοπό να την πουλήσει, αλλά με σκοπό να την κρατήσει και να την ευχαριστηθεί.

Το θεωρώ κακομοιριά να πάρει κάποιος κάτι μόνο και μόνο μπας και πάρει 2 φράγκα παραπάνω για να το πασάρει μεταχειρισμένο όoooooταν το βαρεθεί ή βγεί κάτι καλυτερο.

Αν κάποιος θέλει μια TV για την οικογένειά του, ούτε που θα τον νοιάξει αν θα είναι OLED ή TROLED, τη δουλειά του θέλει να κάναι και σαφώς η LG την κάνει άψογα στα λεφτά αυτά.

F&U είναι Vestel, οπότε μεταξύ τους δεν τίθεται θέμα σύγκρισης αν μιλάμε για ίδιες τιμές (δε θυμάμαι πόσο έκανε η F&U).

Α με πρόλαβε ο matrixxx ήδη παραπάνω (τώρα είδα και τα υπόλοιπα πόστς)...

Αυτό.

ναι δεν έχω οικογένεια δεν το σκεπτικά sorry

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...