Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ο πατερας μου θελει να περασει διαφορα cd στον υπολογιστη του για να βρισκει ευκολα το κομματι που θελει να ακουσει και να μην ψαχνει cd, υπαρχει τροπος ενω το αντιγραφει το  cd στην βιβλιοθηκη να παιρνει αυτοματα μεσω ιντερνετ τα ονοματα και τους τιτλους των κομματιων ; ή οχι;  γενικα υπαρχει καποιο στυλ σκανερε που να το βαλει στα cd εξωτερικα και να παιρνει τα ονοματα του cd και να βαζει; κατευθειαν στα κομματια; . Παλια θυμαμαι cd που ειχα βαλει για αντιγραφη στην βιβλιοθηκη του wmp μου επαιρνε αυτοματα μεσω ιντερνετ τους τιτλους ισχυει; κατι τετοιο πια; ή οχι; . 

Δημοσ.

ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση σου  ναι εισαι καλα!!! , το metadata απο last.fm/discogs τι ακριβως ειναι; αντλει μονο του τους υποτιτλους; . 

Δημοσ.

Τα metadata ειναι οι πληροφοριες που θες να εχουν τα τραγουδια πανω τους αφου τα περασεις στο pc (καλλιτεχνης, αλμπουμ, τιτλος τραγουδιου, #, ετος κ.α.).

Το last.fm και το discogs ειναι σελιδες σχετικες με τη μουσικη, που στη προκειμενη περιπτωση λειτουργουν ως βασεις δεδομενων γι αυτο που θες.

Δημοσ.

αρα το μονο που κανω ειναι αντιγραφη του cd στην βιβλιοθηκη ή στον υπολογιστη μεσω του προγραμματος eac και μονο του περναει τους τιτλους στα Ελληνικα; τοσο απλα ; καλα καταλαβα; . 

Δημοσ.

Πριν κανεις την αντιγραφη θα σου εμφανιζει μια λιστα με τα τραγουδια ως Track 01 κλπ, θα πατησεις το κουμπι που εδειξα απο πανω και θα βαλει τα κανονικα ονοματα (αν δε το εχει ηδη κανει αυτοματα). Μετα ναι, απλα τα περνας στον υπολογιστη.

Αν χρειαστεις καμια βοηθεια με τις ρυθμισεις του EAC, ρωτα αφοβα.

Δημοσ.

καλησπερα το εγκατεστησα στον υπολογιστη του πατερα μου και εβαλα το cd μεσα μου εβγαλε τα track που λες και μετα πηγα database και μετα get cd information from kαι επελεξα το remote metadata provider και μετα μου ζητησε να βαλω gd3 username και dg3 password και πατησα εγω οκ και μετα μου εβγαλε DG3 database request και κουνιεται μια πρασινη μπαρα και απο κατω status of downloading with the authentification settings και μετα μου βγαζει η εφαρμογη δεν ανταποκρινεται.. κανω κατι λαθος; . καπου μου ζητησε το email και το εβαλα δεν θυμαμαι. τι κανω λαθος; ή φταιει το cd που ειχα γραψει; . 

ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση σου προηγουμενως. 

Δημοσ.

εχω κατεβασει τραγουδια απο το youtube και τα ειχα γραψει σε cd αυτο ειχα προχειρο να δοκιμασω τωρα , δεν ειχα κοντα μου αυθεντικα cd μονο σε αυθεντικα cd δουλευει; , κατι αντιστοιχο γινεται και οταν ανοιγουμε την βιβλιοθηκη του windows media player ? . 

Δημοσ.

Νομιζω ναι, μονο σε αυθεντικα CD ή (μαλλον) και σε αντιγραφα αυτων, κανονικα αντιγραφα CD ομως, οχι απο youtube.

Για τραγουδια απο το youtube λογικα πρεπει να περασεις χειροκινητα τα στοιχεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...