Προς το περιεχόμενο

Τοποθέτηση ανεμιστήρων Corsair Carbide Air 540

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε ενα οποιοδηποτε κουτι με airflow ο θερμος αερας πηγαινει εκει που τον πας με τα ανεμιστηρακια.δεν προλαβαινει να παει καπου αλλου.

εαν δεν εχει καθολου ανεμιστηρακια τοτε ναι θα παει απο μονος του ψηλα.

σαφως αλλα γιατι να μην εκμεταλλευτεις το γεγονος οτι το κουτι ειναι σχεδιασμενο (οπως ολα σχεδον) να βγαζει τον αερα απο πανω ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο χρήστης Thanos1972 είπε:
σε ενα οποιοδηποτε κουτι με airflow ο θερμος αερας πηγαινει εκει που τον πας με τα ανεμιστηρακια.δεν προλαβαινει να παει καπου αλλου.
εαν δεν εχει καθολου ανεμιστηρακια τοτε ναι θα παει απο μονος του ψηλα.

σαφως αλλα γιατι να μην εκμεταλλευτεις το γεγονος οτι το κουτι ειναι σχεδιασμενο (οπως ολα σχεδον) να βγαζει τον αερα απο πανω ?

μονο με δοκιμές θα δει.και εγω τον πισω τον εχω να βγάζει και ακριβως απο πισω του υπαρχει ενας άλλος απο την υδρόψυκτο να βγάζει και εκείνος.ε ο ενας ακυρώνει τον αλλον με λιγα λογια

Για τον θόρυβο έχετε να προτείνετε κάτι?

Βέβαια αν έρθει το fan controller και ρίξω τις στροφές μπορεί να ηρεμήσει λίγο...

δεν μπορεις να χαμηλωσεις τα ανεμιστηρια απο την μητρικη ή απο το SpeedFan? (εγω εχω controller γιατι θελω να ειναι τεζα χαμηλα την πιο πολλη ωρα )

μονο με δοκιμές θα δει.και εγω τον πισω τον εχω να βγάζει και ακριβως απο πισω του υπαρχει ενας άλλος απο την υδρόψυκτο να βγάζει και εκείνος.ε ο ενας ακυρώνει τον αλλον με λιγα λογια

αυτο δεν το πιασα. που τους εχεις ωστε βγαζουν δυο και αλληλοακυρωνονται ?

αν βλεπω καλα απλα ο αερας παει διαγωνιως πανω και πισω . δεν αλληλοακυρωνονται παρα μονο οταν η υδροψυξη φυσαει πολυ δυνατα . και εγω ετσι τα εχω τωρα. η διαφορα ηταν ελαχιστη και βαρεθηκα να τα αλλαξω

δεν μπορεις να χαμηλωσεις τα ανεμιστηρια απο την μητρικη ή απο το SpeedFan? (εγω εχω controller γιατι θελω να ειναι τεζα χαμηλα την πιο πολλη ωρα )

αυτο δεν το πιασα. που τους εχεις ωστε βγαζουν δυο και αλληλοακυρωνονται 

Τους έχω κατευθείαν τροφοδοτικό εκτός απο τους 2 που είναι στην μητρική οπότε δεν μπορώ να ελέγξω τους υπόλοιπους. Μου ήρθε σήμερα ο controller θα τον βάλω αύριο

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους,

τοποθέτησα και το fan controller , όταν τους κατεβάζω ηρεμεί κάπως απο θόρυβο αλλά όταν τους δουλεύω στο φούλ γίνεται χαμός, πολύ φασαρία ρε παιδιά.

Τι λύσεις έχω για να εξαλείψω τον θόρυβο?

Αυτή τη στιγμή είμαι με 3 14ρηδες Corsair και την H55, λύσεις μέχρι 100e-150e είναι αποδεκτές γιατί μου παίρνει τα αυτιά :)

Είναι δυνατόν στο φουλ και να μην γίνεται χαμός?

Μια ερώτηση να σου κάνω. ΑΝ έχεις σκληρό δίσκο έτσι όπως είναι κάτω τοποθετημένος ακους καθόλου κραδασμούς από αυτόν?

Βαλε την υδροψυξη μπροστα επανω στη θεση του ενος 140μμ ανεμιστηρα να βαζει αερα. Αφησε τον κατω 140μμ ανεμιστηρα οπως ηταν, να βαζει αερα.

Βαλε τον πισω ανεμιστηρα να βγαζει αερα και μην βαλεις αλλον ανεμιστηρα.
Ειναι προτιμοτερο να μεινεις με εναν 140μμ και εναν 120μμ (αυτον της υδροψυξης) να βαζουν αερα και εναν 140μμ να βγαζει ωστε να διατηρησεις το positive pressure στο κουτι. 

Ετσι θα μειωσεις και λιγο ακομα τον θορυβο αοφυ θα εισαι με -1 ανεμιστηρα.
Ο fan controller ηταν περιττος, θα μπορουσες να παρεις απλα ενα καλωδιο splitter και να τους συνδεσεις ολους στην μητρικη.
Με μονη 120μμ υδροψυξη και μαλιστα απο τις πιο θορυβωδεις και ενα κουτι που δεν ειναι σχεδιασμενο για να ειναι ησυχο μην περιμενεις θαυματα.

Blueblood κανενας κραδασμος μόνο θόρυβος από ανεμιστήρες.

Σπύρο το είχα σκεφτεί και εγώ αυτό αλλά νομίζω ότι θα βρίσκει το ψυγείο θα το δοκιμάσω σε λίγο. Θορυβωδες γιατί είναι αυτό το κουτί? Splitter δεν έβαλα για να μην δουλεύουν στο 100% συνέχεια οι ανεμιστήρες

Πάντως θέμα με θερμοκρασία ορίστε μετά απο catzilla bench

post-66997-0-73885200-1462367004_thumb.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...