tsofras Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Εφτιαξα το νέο μου μηχάνημα πριν απο μία εβδομάδα με το κουτάκι Corsair Carbide Air 540. Έχω μία υδρόψυξη την H55 οπότε ο πίσω ανεμιστηρας βάζει αέρα ακριβώς επάνω στο ψυγείο της υδρόψυξης και μένουν 2 χ 14 ανεμιστήρες που είναι και οι 2 μπροστά. Ποια είναι η ιδανική ψύξη? Αν τους βάλλω και τους 2 να διώχνουν αέρα θα είναι σωστό? Γιατί πιστεύω ότι λόγω του ψυγείου δεν περνάει αρκετός αέρας μέσα στο κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Εφτιαξα το νέο μου μηχάνημα πριν απο μία εβδομάδα με το κουτάκι Corsair Carbide Air 540. Έχω μία υδρόψυξη την H55 οπότε ο πίσω ανεμιστηρας βάζει αέρα ακριβώς επάνω στο ψυγείο της υδρόψυξης και μένουν 2 χ 14 ανεμιστήρες που είναι και οι 2 μπροστά. Ποια είναι η ιδανική ψύξη? Αν τους βάλλω και τους 2 να διώχνουν αέρα θα είναι σωστό? Γιατί πιστεύω ότι λόγω του ψυγείου δεν περνάει αρκετός αέρας μέσα στο κουτί. δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα καλα τι λες αλλα τεσπα οι μπροστα ειναι για να βαζουν αερα μεσα στο κουτι ..οχι για να βγαζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Η συνηθισμένη διάταξη πάει κάπως έτσι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 οκ εγώ απο την πίσω πλευρά έχω προσθέσει τον ανεμιστήρα που βάζει αέρα επάνω στο ψυγείο της υδρόψυξης.Οπότε απλά εχω 2 ανεμιστήρες μπροστά και ρωτάω πως να τους βάλω γιατί δεν γίνεται να βάζουν όλοι αέρα μέσα στο κουτί κάποιος θα έπρεπε να βγάζει κιόλας. https://drive.google.com/file/d/1SoSxQc8bcqj-fsGPuj2s9pu_whqksEoFzA/view?usp=sharing Έγινα κατανοητός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Κάνε τους 2 μπροστά να βάζουν κρύο μέσα και τον πίσω που είναι το ψυγείο, γύρισε τον να βγάζει έξω τον ζεστό αέρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μπορεί να γίνει αυτό? Γιατί και το διάγραμμα της corsair δείχνει να φυσάει ο ανεμιστήρας το ψυγείο, έτσι δεν πρέπει να είναι για να το ψύχει ή όχι? Επίσης είδα κάποιες φωτό που έχουν βάλει τον ανεμιστήρα της υδρόψυξης επάνω και έχουν έναν πίσω για να διώχνει τον αέρα, μπορεί να κοιτάξω και αυτή την διάταξη αν μπορεί να γίνει και να βάλω τους 2 μπροστά όπως λετε και εσείς να βάζουν μέσα αέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 πρακτικα οταν εισαι σε idle θα πρεπει να εχεις λιγους βαθμους διαφορα, με καλυτερο το να βαζεις αερα απο πισω και να τον βγαζεις απο μπροστα αφου θα εχεις καλυτερη πιεση αερα στο ψυγειο, σε load ομως ο αερας που θα τραβαει το ψυγειο θα ειναι ζεστος απο την καρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις το ψυγείο μπροστά μαζί με ακόμα εναν που να βάζει αέρα μέσα και τον πίσω κανονικά να βγάζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 αποψη μου ειναι (εχω το κουτι με την Η110) οτι η καλυτερη διαταξη ειναι : μπροστα πισω να βαζουν και η υδροψυξη να βγαζει βεβαια η Η110 εχει 4 ανεμιστηρες. Αν αφησεις τον πισω ανεμιστηρι να βγαζει τοτεθα εχεις το εξης θεμα... οταν η υδροψυξη ειναι σε φουλ ταχυτητα το πισω ανεμιστηρι ακυρωνεται και μπορει να δημιουργει και προβλημα(2-3-4 βαθμους πανω). γιατί δεν δοκιμάζεις να βάλεις το ψυγείο μπροστά μαζί με ακόμα εναν που να βάζει αέρα μέσα και τον πίσω κανονικά να βγάζει? βαριεμαι να ψαξω τι διαστασεις της ψυχτρα αλλα δεν εχει τοσο χωρο οσο νομιζεις μπροστα. πχ 2Χ140 υδροψυξη δεν χωραει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Λοιπόν επειδή ήθελα να κάνω σωστή δουλειά έχω παραγγείλει ένα fan controller. Μέχρι να έρθει αυτό που έκανα είναι : 1) Μετακίνησα τον ανεμιστήρα με την υδρόψυξη επάνω και τον έβαλα να βάζει αέρα 2) Έβαλα πίσω έναν 14αρι να βγάζει αέρα 3) Έβαλα τον ένα 14αρι μπροστά γιατί δεν έχω splitter για τον δεύτερο να βάζει αέρα Cpu είμαι σε 21 βαθμούς , κάρτα σε 38 και ο σκληρός (μηχανικός) στους 40 , ο ssd κάτω απο 40. Κάνουν όμως πολύ φασαρία ρε παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Το να βαζεις αερα απο πανω ειναι το μονο σιγουρα λαθος, αφου ο θερμος αερας του κουτιου ανεβαινει ψηλα και συ δεν τον αφηνεις να φυγει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Το να βαζεις αερα απο πανω ειναι το μονο σιγουρα λαθος, αφου ο θερμος αερας του κουτιου ανεβαινει ψηλα και συ δεν τον αφηνεις να φυγει +1 και απο μενα. επισης ρυθμισε τις ταχυτητες των ανεμιστηρων απο το BIOS αν κανουν θορυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 σε ενα οποιοδηποτε κουτι με airflow ο θερμος αερας πηγαινει εκει που τον πας με τα ανεμιστηρακια.δεν προλαβαινει να παει καπου αλλου. εαν δεν εχει καθολου ανεμιστηρακια τοτε ναι θα παει απο μονος του ψηλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Xmmm μπερδεύτηκα πάλι, περιμένω fan controller οπότε όταν το βάλω θα κιοιτάξω αν παίζει να βάλω την υδρόψυξη μπροστά (που πιστεύω θα βρίσκει ο απο κάτω ανεμιστήρας) μήπως και βάλω τους 2 μπροστά να βάζουν και 1 πίσω και 1 πάνω να βγάζουν. Μου είναι δύσκολο λόγω της υδρόψυξης να καταλήξω σε ίσο αριθμό βάλε βγάλε. Πάντως βρήκα σε αρκετές φωτό για το δικό μου με H100 να έχουν και τους 2 ανεμιστήρες επάνω γι αυτό τον έβαλα και εγώ. Το ότι λόγω φυσικής η θερμότητα θα πάει επάνω το σκέφτηκα αλλά είπα μήπως με το flow που έχω φτιάξει εγώ καταφέρω και το στείλω στον πίσω για να διώξει τον ζεστό αέρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Καλά έχεις το fan της Η55 να βάζει αέρα όταν την έχεις πίσω. Αν θέλεις να βάλεις επιπλέον fans στο κουτί σου τότε οι μπροστά θέσεις θα βάζουν και οι πάνω θέσεις του κουτιού θα βγάζουν. Αν έχεις π.χ. 2 fans τότε βάλε ένα μπροστά να βάζει και ένα πάνω να βγάζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα