tsi7 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) οκ φιλος καλοδουλευτες! Ξερουμε τι παιζει και η αναλυση μου οταν την ανεβαζω ειναι πολυ κακη(αυτη με το hdmi)(ενω οταν την εχω με vga ειναι μια χαρα)? (το δοκιμασα και με δευτερο και πιο καλο καλωδιο μπας και... αλλα το ιδιο) Επεξ/σία 12 Απριλίου 2016 από tsi7
Pokemon640 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 υπάρχει επιλογή στο panel της ATI, overscan, underscan για το HDMI. Αν το πας σε 0% θα είσαι οκ.
tsi7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Το ειχα ηδη στο μηδεν, και το ανεβασα λιγο γιατι μου ετρωγε στις ακρες. Τωρα μιλαμε για πολυ κακη ποιοτητα εικονας (ειναι πολυ θολα και κουραζει απιστευτα σε ολες τις αναλυσεις)?!
Pokemon640 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 μήπως το λάθος είναι μέσα στο μενού της οθόνης; σκάλισε λίγο τις επιλογές zoom, aspect ratio Κλπ.
tsi7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) μήπως το λάθος είναι μέσα στο μενού της οθόνης; σκάλισε λίγο τις επιλογές zoom, aspect ratio Κλπ. Αλλαξα απο στο source της οθονης(βρηκα ενα σχολιο αλλου), το Name και καπως καλυτερα η εικονα(απλα μου κουραστηκαν τα ματια τοση ωρα που δεν μπορω να κτλαβω αν ειναι η καλυτερη ρυθμιση) Επεξ/σία 12 Απριλίου 2016 από tsi7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα