Προς το περιεχόμενο

2nd monitor σε hd6850 1gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Προσπαθω να συνδεσω μια δευτερη οθονη στον υπολογιστη μου.Εχω συνδεσει την "κυρια" οθονη με adaptor vga σε dvi στο πρωτο port και μια δευτερη οθονη στο δευτερο port παλι με adaptor vga σε dvi αλλα δεν την αναγνωριζει (μονο την δευτερη)(με την κυρια ολα κομπλε).Οσο το εψαξα σε google , και αλλοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα αλλα δεν μπορεσα να βρω καποια λυση.Ο driver μου ειναι ενημερωμενος συμφωνα με το toolkit της amd.Any ideas???  :-D

post-330967-0-63273300-1460372635_thumb.png

Δημοσ.

ούτε πατώντας το detect από το screen resolution option των windows;

Δεν μου την αναγνωριζει λες και δεν την εχω συνδεσει. Μπηκα απο το amd catalyst control center και δεν μου την βλεπει. Η οθονη εμφανιζει cable disconnected. Τον adaptor τον εβγαλα και τον ξαναεβαλα  αρκετες φορες. Τελος δεν ξερω αν ειναι μουφα ο adaptor καθως μολις τον παρελαβα απο "κινα"?!  :wacko:

Δημοσ.

Δεν μου την αναγνωριζει λες και δεν την εχω συνδεσει. Μπηκα απο το amd catalyst control center και δεν μου την βλεπει. Η οθονη εμφανιζει cable disconnected. Τον adaptor τον εβγαλα και τον ξαναεβαλα  αρκετες φορες. Τελος δεν ξερω αν ειναι μουφα ο adaptor καθως μολις τον παρελαβα απο "κινατο π

το πιο πιθανο ειναι η μια dvi που δουλευει κανονικα να ειναι dvi-i(και αναλογικο σημα για vga) ενω η αλλη να  ειναι dvi-d μονο ψηφιακο δηλαδη χωρις ανταπτορα.τι καρτα γραφικων εχεις για να το ψαξεις-ουμε?

Δημοσ.

το πιο πιθανο ειναι η μια dvi που δουλευει κανονικα να ειναι dvi-i(και αναλογικο σημα για vga) ενω η αλλη να  ειναι dvi-d μονο ψηφιακο δηλαδη χωρις ανταπτορα.τι καρτα γραφικων εχεις για να το ψαξεις-ουμε?

gpu:                ati radeon 6850 1gb

αυτη εχω!

Δημοσ.

gpu:                ati radeon 6850 1gb

αυτη εχω!

μαλλον αυτο συμβαινει αλλα κανε κατι αλλο για επιβεβαιωση. βαλε στην αλλη υποδοχη που δεν δουλευει, την οθονη που δουλευει. επισης βαλε και την οθονη που δεν δουλευει στην υποδοχη που δουλευει..τα συμπερασματα για να μην στα γραφω, θα τα καταλαβεις και μονος σου..στην ουσια εννοω αλλαξε τα καλωδια στις θεσεις της καρτας..και μετα δοκιμασε να αλλαξεις και τους ανταπτορες vga μεταξυ τους

Δημοσ.

μαλλον αυτο συμβαινει αλλα κανε κατι αλλο για επιβεβαιωση. βαλε στην αλλη υποδοχη που δεν δουλευει, την οθονη που δουλευει. επισης βαλε και την οθονη που δεν δουλευει στην υποδοχη που δουλευει..τα συμπερασματα για να μην στα γραφω, θα τα καταλαβεις και μονος σου..στην ουσια εννοω αλλαξε τα καλωδια στις θεσεις της καρτας..και μετα δοκιμασε να αλλαξεις και τους ανταπτορες vga μεταξυ τους

Λοιπον, εχω αλλαξει τα καλωδια απο τις δυο οθονες μεταξυ τους και δουλευει μονο αυτη π ειναι στο port 1! τους adaptor δεν μπορω να τους αλλαξω μεταξυ τους καθως ο ενας ειναι 4+1 και ο αλλος 1!

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα το μετατροπέα. Έχω και εγώ μια 6850 (υλοποίηση της Asus) και μόνο στην πρώτη θύρα dvi μπορεί να δουλέψει αντάπτορας από dvi σε vga. Αν παρατηρήσεις στην εικόνα θα δεις πως στο πρώτο dvi που δέχεται vga adapter λέει δίπλα και vga.

post-219161-0-72050800-1460380215_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν έχεις 2η οθόνη TFT με DVI (όχι αναλογική TFT η CRT)  δοκίμασε. Αν πάλι κάνει τα ίδια τότε πιθανά έχεις καμένο chip στη κάρτα.

Την 6850, ακριβώς την ίδια, την δούλευα με 2 οθόνες χωρίς πρόβλημα. (VGA+DVI)

Δημοσ.

οκ απλα για την σιγουρια.. αρα οντως ειναι μια dvi-i και μια dvi-d και για να κανεις την δουλεια σου πρεπει μια απο τις δυο οθονες να εχει και dvi  η΄hdmi υποδοχη..

Δημοσ.

Αν έχεις 2η οθόνη TFT με DVI (όχι αναλογική TFT η CRT)  δοκίμασε. Αν πάλι κάνει τα ίδια τότε πιθανά έχεις καμένο chip στη κάρτα.

Απ'όσο ξέρω η κάτω είναι μόνο για dvi και ή πάνω για dvi ή vga

Δημοσ.

μαλλον δεν καταλαβες οτι συνδεει και τις 2 υποδοχες dvi με ανταπτορες vga το οποιο δεν γινεται στην καρτα αυτη

Δημοσ.

στον πανω adaptor εχω την 4+1 (port 1) και στον κατω εχω την 1 (port 2)

μαλλον δεν καταλαβες οτι συνδεει και τις 2 υποδοχες dvi με ανταπτορες vga το οποιο δεν γινεται στην καρτα αυτη

και τη λυση υπαρχει αμα θελω να βαλω 2η οθονη? να την συνδεσω με κανα καλωδιο Hdmi?

post-330967-0-69723000-1460381308_thumb.jpg

post-330967-0-83881600-1460381406_thumb.jpg

Δημοσ.

μα σου ειπα πιο πανω , μια οθονη θα πρεπει να εχει dvi η΄ hdmi

Ετσι δουλεει μια χαρα. hdmi εχω την κυρια και με adaptor την δευτερη. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...