Προς το περιεχόμενο

Crossout (F2P "MMO")

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

www.crossout.net

Post-apocalyptic vehicle game, όπου φτιάχνεις το δικό σου όχημα από κομμάτια και παίζεις.

Το βάζω σε εισαγωγικά το "ΜΜΟ", γιατί όλα πια έτσι τα λένε. Πιο πολύ σαν World of Tanks style είναι.

Το φτιάχνει η Targem και το κάνει publish η Gaijin (War Thunder). Αυτή τη στιγμή είναι σε Closed Beta και μπαίνεις με founder account (κλασσικά 3 packs, πληρώνεις, παίρνεις διάφορα bonus και μπαίνεις και στην CB) Edit: ή με sign up και περιμένεις.

Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον, παίζει κανείς ήδη;

Σκέφτομαι μήπως μπω κάποια στιγμή αλλά πιο πολύ το βλέπω να περιμένω OB ή release.

2 gameplay videos:

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Δημοσ.

Με είχε ψήσει η εδώ και καιρό. Μου είχε κάνει θετική εντύπωση στην ανακοίνωση το καλοκαίρι. Εχω κάνει και sign up για τεστ αν έρθει κλειδάκι θα το δοκιμάσω

• Moderators
Δημοσ.

Διαβάζω ότι υπάρχει θέμα για πολλούς με το repair system του. To εξηγεί λίγο κι εδώ, αλλά γενικά διαβάζω ότι σε πολλούς δεν αρέσει το σύστημά του παιχνιδιού.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το εχω παιξει στο closed beta, ειναι πολυ καλο, τωρα με τις νεες προσθηκες/αλλαγες δεν το εχω τσεκαρει. Καποια στιγμη θα γινει και αυτο.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

To game ειναι σε beta (open για ολους)

Ειναι free to play MMO action game σε ενα post apocalyptic περιβαλλον

Μπορεις να φτιαξεις δικα σου εξαρτηματα κ οπλα στο αμαξι σου και μετα να πολεμησεις με αλλη ομαδα και να παρεις ποντους επαθλα κτλ

Το κυριοτερο μπορεις να φτιαξεις αμαξι from the scrash

πολυ κολλητικο game 

Δημοσ.

να φανταστεις φαση ρωσσοι πληρωνουν και εχουν πυραυλους που τους κατευθυνουν και εσυ εισαι με 3 πυροβολα, gg

+1 για το φτιαξεις το αμαξι σου οπως σου γκ@βλ@σει
-1 θυμιζει πολυ wot

Δημοσ.

Να φανταστώ φάση Garmageddon και twisted metal?

Αν εχεις δει την ταινια:  Mad Max: Fury Road ,ειναι σαν να ειναι βγαλμενο απο εκει

Και το περιβαλλον και τα αμαξια και η μουσικη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...