Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) www.crossout.net Post-apocalyptic vehicle game, όπου φτιάχνεις το δικό σου όχημα από κομμάτια και παίζεις.Το βάζω σε εισαγωγικά το "ΜΜΟ", γιατί όλα πια έτσι τα λένε. Πιο πολύ σαν World of Tanks style είναι.Το φτιάχνει η Targem και το κάνει publish η Gaijin (War Thunder). Αυτή τη στιγμή είναι σε Closed Beta και μπαίνεις με founder account (κλασσικά 3 packs, πληρώνεις, παίρνεις διάφορα bonus και μπαίνεις και στην CB) Edit: ή με sign up και περιμένεις. Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον, παίζει κανείς ήδη; Σκέφτομαι μήπως μπω κάποια στιγμή αλλά πιο πολύ το βλέπω να περιμένω OB ή release. 2 gameplay videos: Επεξ/σία 13 Απριλίου 2016 από GhostRiderLSOV 1
7nisiotis Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Με είχε ψήσει η εδώ και καιρό. Μου είχε κάνει θετική εντύπωση στην ανακοίνωση το καλοκαίρι. Εχω κάνει και sign up για τεστ αν έρθει κλειδάκι θα το δοκιμάσω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Βλακεία μου, δεν πρόσεξα ότι έχει και sign up (με το γνωστό waiting list). Θα κάνω κι εγώ.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Διαβάζω ότι υπάρχει θέμα για πολλούς με το repair system του. To εξηγεί λίγο κι εδώ, αλλά γενικά διαβάζω ότι σε πολλούς δεν αρέσει το σύστημά του παιχνιδιού.
aOUaS88 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Εχει μπει κανεις να παιξει να δει τι παιζει?Ειναι open beta.. Φαινεται ενδιαφερον.. https://www.youtube.com/watch?v=vxR38BtoS2w https://www.youtube.com/watch?v=PcdUlsVMbSg
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Το παιζω λιγο τωρα,εχει πολυ πλακα το παιχνιδακι!
Sartiv Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Το εχω παιξει στο closed beta, ειναι πολυ καλο, τωρα με τις νεες προσθηκες/αλλαγες δεν το εχω τσεκαρει. Καποια στιγμη θα γινει και αυτο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Ξερει κανεις αν ειναι OB για το ΣΚ η γενικοτερα?
pc_admin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 To game ειναι σε beta (open για ολους) Ειναι free to play MMO action game σε ενα post apocalyptic περιβαλλον Μπορεις να φτιαξεις δικα σου εξαρτηματα κ οπλα στο αμαξι σου και μετα να πολεμησεις με αλλη ομαδα και να παρεις ποντους επαθλα κτλ Το κυριοτερο μπορεις να φτιαξεις αμαξι from the scrash πολυ κολλητικο game
frapes87 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Να φανταστώ φάση Garmageddon και twisted metal?
makiss8 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 να φανταστεις φαση ρωσσοι πληρωνουν και εχουν πυραυλους που τους κατευθυνουν και εσυ εισαι με 3 πυροβολα, gg+1 για το φτιαξεις το αμαξι σου οπως σου γκ@βλ@σει-1 θυμιζει πολυ wot
pc_admin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Να φανταστώ φάση Garmageddon και twisted metal? Αν εχεις δει την ταινια: Mad Max: Fury Road ,ειναι σαν να ειναι βγαλμενο απο εκει Και το περιβαλλον και τα αμαξια και η μουσικη!
leros2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Το δοκίμασα και εγώ.... Τη 1η μέρα για πότε πέρασε η ώρα και πήγε 5 το πρωί χαμπάρι δεν πήρα .,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα