Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω ολα τα μελη! Ειχα συνδεση σε Forthnet και αλλαξα αυτες τις μερες σε Wind. Παρατηρησα οτι με το που αλλαξα, η θυρα του Bitcomet client που χρησιμοποιω για torrents δειχνει να ειναι μπλοκαρισμενη. Ενω πριν με Forthnet κατεβαζε με ταχυτητες που φταναν το MB/sec τωρα με δυσκολια και για λιγο ισα που φτανει τα 30 ΚΒ/sec πριν μηδενιστει εντελως. Εχω κανει ολες οσες ξερω τις ενεργειες για ανοιγμα της θυρας 11385 που χρησιμοποιει το Bitcomet (συμφωνα με τον οδηγο που βρηκα εδω   

https://www.pcsteps.gr/21656-%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CE%B8%CF%8D%CF%81%CE%B1%CF%82-router/

και επεισης εχω απενεργοποιησει το firewall των Windows και δεν εχω antivirus.

Ο ρουτερ ειναι  Thomson TG585. Επεισης δοκιμασα να αλλαξω port αλλα παλι τα ιδια...

Οποιος μπορει να βοηθησει ή ξερει κατι, θα ηθελα να μου δωσει οδηγιες. Μηπως η WIND μπλοκαρει επιτηδες αυτες τις πορτες?

ευχαριστω

Δημοσ.

Η Wind κάποιες φορές δίνει δημόσια ΙΡ πίσω από ΝΑΤ. Αυτό φαίνεται στην διεύθυνση που έχει πάρει η συσκευή.

Αν ισχύει (μάλλον ναι) τους ζητάς να σου δώσουν κανονική δημόσια ΙΡ, για να τρέχει η υπηρεσία που θέλεις.

Δημοσ.

Η Wind κάποιες φορές δίνει δημόσια ΙΡ πίσω από ΝΑΤ. Αυτό φαίνεται στην διεύθυνση που έχει πάρει η συσκευή.

Αν ισχύει (μάλλον ναι) τους ζητάς να σου δώσουν κανονική δημόσια ΙΡ, για να τρέχει η υπηρεσία που θέλεις.

Ευχαριστω για την απαντηση. Εχω απο οτι βλεπω 37.6.247.130 ip. Φαινεται να ειναι μεσω ΝΑΤ που μου αναφερεις? υπαρχει τροπος να το καταλαβω απο μονος μου για να ξερω τι θα τους πω στο τηλεφωνο? για να βγαλουμε ακρη. Αυτο το ΙΡ μεσω ΝΑΤ δημιουργει τετοια προβληματα? Στο site    http://canyouseeme.org/ οποια πορτα και αν τσεκαρω ακομα και την 80 του WEB μου βγαζει προβλημα " I could not see your service on 37.6.247.130 on port (80)" κλπ ετσι σε ολες.

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι πίσω από ΝΑΤ. Σε αντίστοιχη περίπτωση θα είσαι σε 10.Χ.Χ.Χ.

Όσον αφορά το Port forwarding δεν εδώ.

Για να τεστάρεις την πόρτα, πρέπει να τρέχει το πρόγραμμα που την θέλει, αλλιώς δεν φαίνεται.

Η 80 είναι του router και λογικά είναι κλειστή για πρόσβαση απ' έξω.

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι πίσω από ΝΑΤ. Σε αντίστοιχη περίπτωση θα είσαι σε 10.Χ.Χ.Χ.

Όσον αφορά το Port forwarding δεν εδώ.

Για να τεστάρεις την πόρτα, πρέπει να τρέχει το πρόγραμμα που την θέλει, αλλιώς δεν φαίνεται.

Η 80 είναι του router και λογικά είναι κλειστή για πρόσβαση απ' έξω.

Θα μπορούσε να είναι γιατί έχουμε το: CPE -> 10αρα -> 37.6.247.130 -> ιντερνετ -> http://canyouseeme.org/

Εχω απο οτι βλεπω 37.6.247.130 ip.

Την είδες μέσα απο το cpe ή απο σελίδα;

Δημοσ.

Σωστά, θεωρούσα ότι ανέφερε την ΙΡ που του δείχνει η συσκευή του.

Την αναφέρει 2 φορές και πίστεψα ότι το επιβεβαίωσε με το canyouseeme.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...