keysmith Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 τι "add blocker" είναι αν σου πετάει δικιές του διαφημίσεις; Μπα θα μείνω με τον ublock origin.. Συνήθισα τώρα Υ.Γ. Στα σοβαρά τώρα. Αναγνωρίζω πως πρέπει να υπάρχουν διαφημίσεις για να λειτουργεί το "δωρεά" ιντερνετ και ότι φταίει η κατάχρηση που πολλοί οδηγήθηκαν σε add blockers αλλά αυτή η εταιρία θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Δε βλέπω να περνάει τέτοια ιστορία..
Markusboy Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Να βάλω και εγώ τα δυο μου σέντς ... Πιστεύω πως οι εκδότες γκρινιάζουν για τους παρακάτω λόγους : 1) Τα προσωπικά δεδομένα (με άλλα λόγια το ποιος είσαι,που μένεις,το τηλέφωνο, που κάνεις κλικ κάθε πότε, κλπ ) που εννοείτε θα ξέρει ο brave θα τα φυλάει λέει στους δικούς του server οπότε google analytics έρευνες αγοράς και άλλα σχετικά θα πρέπει να αγοράζονται από τον brave. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία και αξία από τα ψίχουλα που θα δίνει στου διάφορους εμπλεκόμενους. 2) Ως νέα εταιρία δεν έχει μπει στο σύστημα ακόμα και δεν ξέρουν αν και πότε θα συμπεριφερθεί σαν τη google και το facebook . 3) Πάει να γίνει adsense στη θέση του adsense ... η google δε θα το αφήσει έτσι ... θα παίξει εξαγορά αν περπατήσει καλά το πρότζεκτ τους, για να τους κλείσει. Σαν CEO του Brave προσωπικά αυτό θα είχα στόχο. Τώρα για τα παιδιά που το έβαλαν. Απλά αγοράζει τα προσωπικά σας δεδομένα με κάποιο αντίτιμο, εντάξει ποιο έντιμο είναι από τους άλλους που μας έχουν στο τσάμπα αλλά και πάλι φεύγετε από τη Σκύλα και πάτε στη Χάρυβδη.Μείνετε με το adblock καλύτερα κατά τη γνώμη μου. Μακάρι να μη στοχεύουν σε εξαγορά και να είναι έντιμοι μπας και αλλάξουν λίγο τις ισορροπίες στο ίντερνετ.Μέχρι τότε βλέπουμε.
Black Demis Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 ολα τα λεφτά(η δύναμη αν το θέλετε ποιο σωστά) είναι στην συλλογή και ανανέωση των προσωπικών δεδομένον και οχι στης διαφημίσεις για αυτό και θορυβήθηκαν άλλοι...
auron123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μόλις τον εγκατέστησα. Καμία λύση; Πηγαινε στις προτιμησεις βαλε σαν brave starts show my home page και βεβαιωσου πως απο κατω υπαρχει καποια σωστη homepage. Παντως εγω χρησιμοποιω τον ρωσικο yandex και δεν τον αλλαζω.Ασφαλης γρηγορος με ενσωματωμενα χαρακτηριστικα και με αυτονομο ολοκληρωμενο συστημα προστασιας απο ιους /malware. 1
Spavento Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Παντως εγω χρησιμοποιω τον ρωσικο yandex και δεν τον αλλαζω.Ασφαλης γρηγορος με ενσωματωμενα χαρακτηριστικα και με αυτονομο ολοκληρωμενο συστημα προστασιας απο ιους /malware. Είχα ξεχάσει το Yandex πολύ καιρό.. Τον έχουν κάνει φοβερό.. μόλις τον εγκατέστησα. Ευχαριστώ. Ειδικά το new yandex από τις ρυθμίσεις του, τον κάνει ακόμη πιο ωραίο.. 1
auron123 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Είχα ξεχάσει το Yandex πολύ καιρό.. Τον έχουν κάνει φοβερό.. μόλις τον εγκατέστησα. Ευχαριστώ. Ειδικά το new yandex από τις ρυθμίσεις του, τον κάνει ακόμη πιο ωραίο.. Ναι μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα απο τον chrome.Καλα για firefox δεν το συζητω.Εχουν κανει απιστευτο optimization οι ατιμοι.Συν οτι με εμποδισε να μπω σε fake paypal σελιδα οταν και το antivirus μου αλλα και το virus total με τα 800 και μηχανακια antimalware κοιμοντουσαν βαθια.Μετα απο μια μερα το πηραν βεβαια και αυτα χαμπαρι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα