ikaruga24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Καμερα,ναι οκ. Ηχος,δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι καλυτερο το ΜΧ5 ετσι απλα. Ακουστικα-μικροφωνα-κεραιες απο που και ως που? Ηχος είναι σίγουρο καθώς η Meizu ως μουσική εταιρία πάντα προσέχει τον ήχο της στις συσκευές της και στις περισσότερες διαθέτει και hi-fi ενισχυτή ήχου KAI το γεγονός ότι η Xiaomi δεν το προσέχει αυτό στις συσκευές της (πλην το Mii Note PRO). Ακουστικά κτλ κτλ μια δοκιμή θα σε πείσει. Σήμα, ποιότητα κλήσης, ποιότητα ακουστικού όλα ένα βήμα πάνω. Αμφιβάλλω ότι η xiaomi έχει βάλει ανώτερης ποιότητας τέτοιων συστημάτων στο Pro σε σχέση με το απλό note 3 αν και σε λίγες μέρες θα έχω μπροστά μου να συγκρίνω. 1
vchristod84 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 σε λίγες μέρες θα έχω μπροστά μου να συγκρίνω. Καλό θα ήταν να μην εκφερουμε άποψη αν δεν έχουμε δει ιδιοις ομμασι τη συσκευή που συζητάμε. 1
Dantε Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Εγω απλα θα πω οτι η ποιοτητα κλησης του ειναι απο τις καλυτερες που εχω τυχει σε κινητο. Οσο για τον ηχο,παλι μην εισαι τοσο σιγουρος,καθως και η lenovo εβγαλε το Κ4 με hifi τσιπ και ειναι μετριοτατος ο ηχος του συμφωνα με τα review. Οτι συγκρινεις ,το κανεις βασει αερα προς το παρον. Και οσο αφορα το ηχο Test Frequency response Noise level Dynamic range THD IMD + Noise Stereo crosstalk Meizu MX5 +0.04, -0.10 -94.0 93.9 0.0037 0.013 -95.0 Xiaomi Redmi Note 3 +0.04, -0.08 -96.0 92.3 0.0015 0.0076 -95.6 Απο gsm arena αυτα,απο τα review τους. Εδω τι μετρανε http://www.gsmarena.com/gsmarena_lab_tests-review-751p4.php Σε ολα εκτος απο το dynamic range,το note 3 ειναι καλυτερο. Αρα?
ikaruga24 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Εγω απλα θα πω οτι η ποιοτητα κλησης του ειναι απο τις καλυτερες που εχω τυχει σε κινητο. Οσο για τον ηχο,παλι μην εισαι τοσο σιγουρος,καθως και η lenovo εβγαλε το Κ4 με hifi τσιπ και ειναι μετριοτατος ο ηχος του συμφωνα με τα review. Οτι συγκρινεις ,το κανεις βασει αερα προς το παρον. Και οσο αφορα το ηχο Test Frequency response Noise level Dynamic range THD IMD + Noise Stereo crosstalk Meizu MX5 +0.04, -0.10 -94.0 93.9 0.0037 0.013 -95.0 Xiaomi Redmi Note 3 +0.04, -0.08 -96.0 92.3 0.0015 0.0076 -95.6 Απο gsm arena αυτα,απο τα review τους. Εδω τι μετρανε http://www.gsmarena.com/gsmarena_lab_tests-review-751p4.php Σε ολα εκτος απο το dynamic range,το note 3 ειναι καλυτερο. Αρα? Τα νούμερα από μόνα τους δεν λένε τίποτα και δεν λένε τι είδους sound signature παράγει η συσκευή η κατά πόσο ρυθμισμένη είναι. Πάντως το note 3 (το απλό) και το note 2 ακουστικά είναι πανομοιότυπα και δεν υπολογίζω να έχουν κάνει κάποια αλλαγή πάνω σε αυτό και στο PRO μοντέλο. Το MX5 είναι σίγουρα η ανώτερη συσκευή πάνω στο θέμα. 1
Sotosgl Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Λυπαμαι που θα το πω αλλα ουτε τα Reviews sites μου λενε κατι αλλα ουτε και οι "αμεροληπτες" εμπειριες καποιου που θελει να αποδειξει οτι εχει δικιο σε ενα Forum.Αν δεν γινει σωστο Review με ειδικα οργανα (και οχι ενα απλο Desibelομετρο) δεν μπορεις απο τον πατο σου να βγαζεις συμπερασματα με το δικο σου αυτι σαν μετρο συγκρισης. Και το λεω μετα απο σκαλισμα εκατονταδων κινητων...αλλωστε οποιος πιστευει οτι θα κανει το κινητο του Boombox ειναι γελασμενος.
Dantε Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Τα νουμερα δε σου λενε τιποτα... Αρα συγκρινεις κινητα μονο με το εμπειρο αυτι σου? Οκ ουτε εγω τα παιρνω σα κανονα τα review αλλα μια γενικη εικονα σου δινουν και απο οτι φαινεται αν δεν ειναι καλυτερο το note 3,τοτε σιγουρα δεν υπολειπεται. ΥΓ.Στο link λεει πως κανουν το τεστ,δε νομιζω να το κανουν απλα με ενα decibelομετρο. Και οκ βαζουμε ολα αυτα στην ακρη. Εγω μετα την εμπειρια μου με τη μπαταρια στο Note 3 ειμαι πολυ εως και αρκετα διαθεσιμος να κανω τη παραχωρηση μου στη καμερα(η οποια στη μερα ειναι καλουτσικη και το βραδυ μετρια) και σε οτι αλλο(που στα υπολοιπα δεν υπολειπεται πολυ σε σχεση με τον ανταγωνισμο,ενω σε αρκετα ειναι και μπροστα) ,οταν με τη χρηση μου εχω αυτονομια 4 μερες οταν με αλλες συσκευες ειχα μεχρι 2. Αλλο πραγμα αυτο και τα βαζει ευκολα στην ακρη ολα τα υπολοιπα εκτος και εαν καποιος το θελει για ειδικη χρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα