Προς το περιεχόμενο

Xiaomi redmi note 3 pro ή meizou mx5??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά γιαυτό δεν μπορώ να διαλέξω εύκολα. Πάνω κάτω και στην ίδια τιμή νομίζω παίζουν. Και από ποιο κινεζομάγαζο θα είναι καλύτερα να το παραγγειλω; Δεν έχω ξαναγοράσει από Κινα.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτη την στιγμη το geekbuying το εχει στα 226...

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-1MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Silvery-White-362395.html

και κωδικο για κουπονι KIMOVIL για 4% εκπτωση "νομιζω"

επισης το mX5 το 16αρι ειναι στα ιδια χρηματα με xiaomi το 32αρι

16αρι χωρις sd και αρκετα μικροτερη μπαταρια..επισης εχει και λιγο χειροτερο επεξεργαστη

εχει βεβαια οθοναρα αλλα ειναι κυριως στο τι θελεις απο το κινητο.. εγω θα πηγαινα σε xiaomi

Δημοσ.

επισης τα XIAOMI, εχουν στην Ελλαδα, ενα απο τα καλυτερα (αν οχι το καλυτερο...) site υποστηριξης, παγκοσμιως...!!  

οποτε....,  οτιδηποτε support χρειαστεις, θα το βρεις εκει...!      δεν μιλαω για service, μην μπερδευτει κανεις..!! 

Δημοσ.

επισης τα XIAOMI, εχουν στην Ελλαδα, ενα απο τα καλυτερα (αν οχι το καλυτερο...) site υποστηριξης, παγκοσμιως...!!  

οποτε....,  οτιδηποτε support χρειαστεις, θα το βρεις εκει...!      δεν μιλαω για service, μην μπερδευτει κανεις..!! 

ενα φορουμ ειναι τιγκα στην διαφημιση οχι site υποστηριξης της xiaomi αν θελουν σου απαντανε στο προβλημα σου...

Έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά γιαυτό δεν μπορώ να διαλέξω εύκολα. Πάνω κάτω και στην ίδια τιμή νομίζω παίζουν. Και από ποιο κινεζομάγαζο θα είναι καλύτερα να το παραγγειλω; Δεν έχω ξαναγοράσει από Κινα.

το mx5 ειναι σε αλλη κατηγορια μαζι με το mi note και δεν συγκρινετε με το redmi note 3 pro + το μετατρεπεις με 2 κινησεις σε ευρωπαικο σαν να το αγορασες απο τα public κατι το οποιο δεν γινετε στο xiaomi

Δημοσ.

ενα φορουμ ειναι τιγκα στην διαφημιση οχι site υποστηριξης της xiaomi αν θελουν σου απαντανε στο προβλημα σου...

το mx5 ειναι σε αλλη κατηγορια μαζι με το mi note και δεν συγκρινετε με το redmi note 3 pro + το μετατρεπεις με 2 κινησεις σε ευρωπαικο σαν να το αγορασες απο τα public κατι το οποιο δεν γινετε στο xiaomi

Καλα δεν εχει διαφημισεις τιγκα.

Και βγαζουν και τις ρομ οι ανθρωποι,οι οποιες ειναι πολυ καλες.

Το ΜΧ5 δε το βλεπω τοσο σε αλλη κατηγορια.

Εαν θελει καλη φωτογραφικη παιρνει ΜΧ5.

Σε ολα τα αλλα το RN3 ειναι καλυτερο.

Επεξεργαστης-μπαταρια-micro sd.

Πλεον εγω βγαζω μεχρι 8 ωρες οθονη και 4 μερες αναμονη.

Δε νομιζω να παιζει αυτο με ΜΧ5 η γενικα με τη πλειοψηφια των κινητων.

Ωραιες οι γαματες φωτογραφικες αλλα εαν δεν εχεις μπαταρια γιατι τελειωνει με 4 ωρες οθονη τι να τη κανεις...

Δημοσ.

Σε αυτό θα διαφωνήσω...κάθετα! Ρώτησες και δεν σου απαντήσανε? Όσο για το ποιο είναι καλύτερο, προσωπική άποψη είναι τα Xiaomi, Λόγω ότι έχω και δεν έχω πρόβλημα. Meizu να είμαι ειλικρινής δεν έχω πιάσει, απλώς διαβάζω ότι δεν έχουν τόσο διεθνή υποστήριξη.

Δημοσ.

Κάπου διάβασα οτι τα meizu έχουν κάποια μικρά προβλήματα με το 4g. Επεξεργαστής καλύτερος θεωρείται του xiaomi; Το meizu από ότι βλέπω υπερτερεί σε οθόνη και σε κάμερα. Μάλλον στο xiaomi με βλέπω. Ποιο είναι ποιο αξιόπιστο κινεζομάγαζο

Κάπου διάβασα οτι τα meizu έχουν κάποια μικρά προβλήματα με το 4g. Επεξεργαστής καλύτερος θεωρείται του xiaomi; Το meizu από ότι βλέπω υπερτερεί σε οθόνη και σε κάμερα. Μάλλον στο xiaomi με βλέπω. Ποιο είναι ποιο αξιόπιστο κινεζομάγαζο

Δημοσ.

Βάση το kimovil, το πιο φθηνό, στα 199€, η έκδοση 3/32GB είναι στο Geekbuying που είναι αξιόπιστο μαγαζί απ' όσο ξέρω.
Δημοσ.

Το πιο αξιοπιστο ειναι το vickmall.

Μη το παρεις απο το πιο φθηνο,μια φορα θα τυχει η στραβη και θα τρεχεις για 10Ε.

Επεξεργαστης,ναι ο 650 ειναι καλυτερος.

Δημοσ.

Καλα δεν εχει διαφημισεις τιγκα.

Και βγαζουν και τις ρομ οι ανθρωποι,οι οποιες ειναι πολυ καλες.

Το ΜΧ5 δε το βλεπω τοσο σε αλλη κατηγορια.

Εαν θελει καλη φωτογραφικη παιρνει ΜΧ5.

Σε ολα τα αλλα το RN3 ειναι καλυτερο.

Επεξεργαστης-μπαταρια-micro sd.

Πλεον εγω βγαζω μεχρι 8 ωρες οθονη και 4 μερες αναμονη.

Δε νομιζω να παιζει αυτο με ΜΧ5 η γενικα με τη πλειοψηφια των κινητων.

Ωραιες οι γαματες φωτογραφικες αλλα εαν δεν εχεις μπαταρια γιατι τελειωνει με 4 ωρες οθονη τι να τη κανεις...

δεν χρειαζεται να το δεις το mx5 ειναι σε αλλη κατηγορια απλα ειναι παλιοτερο και βγαζει λιγοτερο σκορ..... το note3 pro θα παιξει με το μειζου μ3 νοτε....
σε μενα mx5 εβγαζε 6ωρες οθονης η οποια ειναι πολυ πιο φωτεινοτερη απο αυτη του xiaomi
ο ηχος, η καμερα και κατασκευη του meizu ειναι πολυ ανωτερα

Σε αυτό θα διαφωνήσω...κάθετα! Ρώτησες και δεν σου απαντήσανε? Όσο για το ποιο είναι καλύτερο, προσωπική άποψη είναι τα Xiaomi, Λόγω ότι έχω και δεν έχω πρόβλημα. Meizu να είμαι ειλικρινής δεν έχω πιάσει, απλώς διαβάζω ότι δεν έχουν τόσο διεθνή υποστήριξη.

ενα φορουμ ειναι οπως το insomnia αν θελουν σου απαντανε δεν ειναι υποχρεωμενοι.... βεβαια αν γινεις vip θα ασχοληθουν παραπανω και οι απαντησεις τους δεν ειναι επισιμες αρα δεν μπορει να θεωρηθει ως support site της xiaomi

και το mx5 και το note 3 pro δεν εχουν την 800αρα μπαντα
Δημοσ.

ενα φορουμ ειναι οπως το insomnia αν θελουν σου απαντανε δεν ειναι υποχρεωμενοι.... βεβαια αν γινεις vip θα ασχοληθουν παραπανω και οι απαντησεις τους δεν ειναι επισιμες αρα δεν μπορει να θεωρηθει ως support

ενα φορουμ ειναι οπως το insomnia αν θελουν σου απαντανε δεν ειναι υποχρεωμενοι.... βεβαια αν γινεις vip θα ασχοληθουν παραπανω και οι απαντησεις τους δεν ειναι επισιμες αρα δεν μπορει να θεωρηθει ως support site της xiaomi

Σωστά αν θέλουνε...αλλά επειδή κυκλοφορώ πολύ εκεί, πάντα απαντάνε. Επίσημο θεωρείτε μόνο το en.miui. Για τους vip δεν ξέρω τι γίνεται, έχουν κάποια έξτρα προνόμια, αλλά εγώ δεν έχω δει κάποιο απλό μέλος να παραπονείται ότι δεν του βρήκανε λύση οι διαχειριστές ή άλλοι έμπειροι χρήστες.

Δημοσ.

ΣΑΦΩΣ και AN θελουν σου απαντανε, καθως ΔΕΝ προκειται για επισημο SITE της ΧΙΑΟΜΙ..!!!   

ειναι ενα site οπως το insomnia, που αποτελειται απο παιδια, που μερικα ισως(μαλλον σιγουρα...) ειναι και εδω μελη..!! 

ομως οπως ειπωθηκε και πιο πανω ομως, κι εγω που εχω ρωτησει 2-3 φορες, μου απαντησαν τα παιδια αμεσοτατα...!!! 

Δημοσ.

ΣΑΦΩΣ και AN θελουν σου απαντανε, καθως ΔΕΝ προκειται για επισημο SITE της ΧΙΑΟΜΙ..!!!   

ειναι ενα site οπως το insomnia, που αποτελειται απο παιδια, που μερικα ισως(μαλλον σιγουρα...) ειναι και εδω μελη..!! 

ομως οπως ειπωθηκε και πιο πανω ομως, κι εγω που εχω ρωτησει 2-3 φορες, μου απαντησαν τα παιδια αμεσοτατα...!!! 

μα ουτε εγω ειπα οτι δεν απαντανε ή απαντανε ουτε μ εντιαφερει....ανεφερα οτι δεν ειναι site υποστηριξης οπως αναφερθηκε πιο πανω μην μπερδευουμε την βουρτσα με την χτενα... και συντηρειται απο τις διαφημησεις και donates δηλ δεν πληρωνονται απο την xiaomi για τις υπηρεσιες που προσφερουν στα μελη του φορουμ ( ισως για προωθηση που τις κανουν ναι) ουτε εκφραζουν τις αποψεις της εταιριας αν λεω κατι λαθος διορθωστε με

Μονο και μονο οι ρομ που βγαζουν ,ειναι μεγαλο κατορθωμα.

Κανουν παρα πολυ καλη δουλεια.

μπραβο τους και μαγκια τους... απλα οι roms αυτες δεν ειναι επισιμες και οτι με αυτο συνεπαγεται

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...