philos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά Έχω το Lumia 930 αναβαθμισμένο σε Windows 10 Mobile και έναν router Netfaster IAD 2, ο οποίος διαθέτει USB και μπορείς να συνδέσεις πάνω του, πχ έναν σκληρό δίσκο και να τον μοιράζεις στο δίκτυο.Θέλω να κάνω το εξής: να περάσω όλη τη συλλογή μουσικής μου σε έναν σκληρό δίσκο τον οποίο θα συνδέσω στον router και στη συνέχεια μέσω του κινητού μου, να ακούω τη μουσική. Οπότε χρειάζομαι πρόσβαση του κινητού στον σκληρό που είναι συνδεδεμένος στο router.Μπορώ να το πετύχω αυτό, κι αν ναι, πως;Δε με ενδιαφέρει απαραίτητα να καταχωρηθούν τα δεδομένα στη βιβλιοθήκη του lumia, απλά direct access στα αρχεία mp3 θέλω, από το δωμάτιό μου για να ακούω μουσική στο κρεβάτι (δυστυχώς το lumia 930 δε διαθέτει υποδοχή κάρτας μνήμης).Thankies
Belisarius Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο Google, η λύση είναι να αγοράσεις android συσκευή.
SIP1995 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δοκίμασε να κατεβάσεις app για διαμοιρασμό αρχείων μέσω κοινού δικτύου WiFi. Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο Google, η λύση είναι να αγοράσεις android συσκευή.To you, too funny...
Belisarius Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δοκίμασε να κατεβάσεις app για διαμοιρασμό αρχείων μέσω κοινού δικτύου WiFi. To you, too funny... Πέρα από την πλάκα δύο πράγματα συμβαίνουν. Ή γίνεται και κανένας χρήστης wp δεν αναρωτήθηκε μέχρι τώρα στο διαδίκτυο ή για κάποιο λόγο υπάρχουν αρκετά άρθρα για οδηγίες στο πως γίνεται η όλη διαδικασία σε android συσκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα