voltmod Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Πράγματι, με την τελευταία αναβάθμιση, είναι δυνατό το streaming των παιχνιδιών του PlayStation 4 σε Windows PC ή σε Mac, ωστόσο η τελευταία αναβάθμιση στο λογισμικό ανασταίνει ορισμένα παλαιότερα χαρακτηριστικά ή φέρνει και κάποια νέα, όπως η υποστήριξη storage μεγέθους 4TB. Ένα λοιπόν από τα νέα χαρακτηριστικά είναι η υποστήριξη αποθηκευτικού χώρου με μέγεθος 4TB αλλά και η επιστροφή της αναπαραγωγής μουσικής από USB (συνδέετε ένα USB stick στο PlayStation 4 και επιλέγετε τα τραγούδια που θέλετε να ακούσετε). Ακόμη: Με το νέο πλήκτρο Play Together, μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους στην παρέα σας στο ίδιο παιχνίδι. Οι online ειδοποιήσεις μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν για συγκεκριμένους φίλους, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε να φαίνεται ότι είστε offline. Οι έφηβοι (13 έως 17 ετών) μπορούν να δημιουργούν λογαριασμούς περιορισμένης πρόσβασης για να παίξουν παιχνίδια offline αντί να χρησιμοποιούν κάποιο sub-account. Αναζήτηση κοινοτήτων κατά text, language και time zone Διαμοιρασμός δραστηριοτήτων άλλων gamers με τους φίλους σας Μπορείτε να κάνετε tag σε άλλους gamers όταν διαμοιράζεστε video και screenshots (με σύνδεση σε λογαριασμούς Twitter και Facebook) Διαχείριση storage στο PlayStation Plus Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το screenshot on-screen notification για burst screen-capturing Site: Engadget 1
Cowboy Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Επιτέλους παίζει και mp3 από στικακι!... Κατι που κάνουν εδώ και πολλά χρόνια ακόμα και τα πιο χρεπια στερεφωνικα, αποκωδικοποιητές των 10 ευρώ και όλες οι TV. 9
Hellraiser76 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μιλαμε για εντυπωσιακη αναβαθμιση....ειδικα η δυνατοτητα να ακους mp3. Φωτογραφιες βλεπετε εσεις οι κατοχοι ή περιμενετε μελλοντικη αναβαθμιση; 5
jmirko15 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μιλαμε για εντυπωσιακη αναβαθμιση....ειδικα η δυνατοτητα να ακους mp3. Φωτογραφιες βλεπετε εσεις οι κατοχοι ή περιμενετε μελλοντικη αναβαθμιση; Gaming features όχι αστεία. Και η μουσική αλλά ειδικά οι φωτογραφίες! 2
Chocobo Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εντάξει ρε παιδιά μη σκάτε,δεν νομίζω να πάρει κανείς την κονσόλα και να τον ενδιαφέρει το αν θα παίζει mp3 απο usb stick. Εγώ αν διάλεγα κονσόλα θα ήταν καθαρά βάση παιχνιδιών.Τώρα αν έχει κάποιες δυνατότητες multimedia,internet κλπ φυσικά ευρόσδεκτες. 6
fanourisfz6 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 εχω την εντυπωση οτι αντιγραφει το xbox one!!!!!
ares225 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εγω παντως παιζω κανονικα mp3 απο στικακι και δεν εχω κανει ακομη την αναβαθμιση!!!
Chocobo Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εγω παντως παιζω κανονικα mp3 απο στικακι και δεν εχω κανει ακομη την αναβαθμιση!!! E εσένα με το update θα παίζει mp4 :P 2
tsofras Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αφήστε τα Mp3 και πείτε για το remote να συγκρίνουμε και εμείς με το xbox, εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε rayman δεν μπορώ να παίξω (παίζει και το εσωτερικό δίκτυο βέβαια)
k_onstantinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Το remote play που το δοκίμασα σε Mac στο εσωτερικό μου δίκτυο έπαιζε μια χαρά. Δοκίμασα battlefield 4 χωρίς lag κτλ. Μόνο χαμηλότερη ανάλυση είχε.
myr. ana Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αφήστε τα Mp3 και πείτε για το remote να συγκρίνουμε και εμείς με το xbox, εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε rayman δεν μπορώ να παίξω (παίζει και το εσωτερικό δίκτυο βέβαια) Επαιξα gta online στο λαπτοπ μου το οποιο δεν ειναι και πολυ δυνατο. Επισης το ιντερνετ δεν ειναι και πολυ γρηγορο εδω. Αμα θες να παιξεις πολυ, παλευεται η κατασταση. Αλλα τα γραφικα δεεεεεν , δεεεεν. Αργουσε λιγοτερο απο δευτερολεπτο να πιασει την κινηση αλλα σε τετοια παιχνιδια μπορει να εχεις προβλημα.
polakis21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εδω εγω με vdsl 50/5 και παλι δεν εχω τελεια αποκριση. Εχω κατι ms lag
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εδω εγω με vdsl 50/5 και παλι δεν εχω τελεια αποκριση. Εχω κατι ms lag Και 150/50 να είχες VDSL πάλι το ίδιο latency/lag θα είχες, μιας και το πόσο συγχρονίζεις δεν παίζει ρόλο σε αυτά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα