Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Mιλάς και εσύ που έχεις αναγάγει το τοπικ του στρατού σε "δίκτυο σπάρτακος κατάργηση της θητείας"; Στο topic του Στρατού όμως ο τίτλος τουλάχιστον δεν "περιορίζει" σε αντίθεση με αυτόν εδώ 3
*nenya* Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Όσοι θέλετε να συζητήσετε για το σοβαρό φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας και τους τρόπους αντιμετώπισής του μπορείτε να το κάνετε σε άλλο θρεντ που θα ανοίξετε γι'αυτόν τον σκοπό. Το συγκεκριμένο το άνοιξα για να μοιραστούμε γελοία περιστατικά καθημερινής τρέλας και να γελάσουμε λίγο, το έχουμε ανάγκη. Το ότι αναφέρθηκε ο στρατός εδώ μέσα το αφήνω ασχολίαστο :Ρ 1
deesnider Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Το ότι αναφέρθηκε ο στρατός εδώ μέσα το αφήνω ασχολίαστο :Ρ Δεν είναι απαραιτήτως άσχετο με το θέμα, καλή μου κυρία. Θέληση και κατανόηση να υπάρχει κι όλα γίνονται... ...Θα ξεχάσω εγώ ποτέ το τι ξεκατίνιασμα έπεφτε, μεταξύ τής 16ης Ε.Μ.Α. όπου υπηρετούσα και τής γειτονικής 4ης Ε.ΑΝ;... ...επειδή, μάλλον δεν έχεις πάει ...φαντάρος και δεν ξέρεις , το πρώτο αρκτικόλεξο means «Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων» και το δεύτερο - ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ! - «Επιλαρχία ΑΝαγνωρίσεως»... Επεξ/σία 17 Απριλίου 2016 από deesnider
JimasGR Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Χθες 00:15 μεσάνυχτα. Ο από πάνω αρχίζει ξαφνικά να καρφώνει καρφιά. Επι 5 λεπτά σχεδόν ακατάπαυστα βαρούσε με το σφυρί. 00:20 περίπου βγαίνει ένας από κάποιο διαμέρισμα και κατεβάζει Παναγίες. Ξαφνικά σταματάει. Μετά από λίγο ξανά τα ίδια. 00:25 βγαίνουν άλλοι 2 και βρίζουν. Τελικά σταμάτησε...
taazz Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Χθες 00:15 μεσάνυχτα. Ο από πάνω αρχίζει ξαφνικά να καρφώνει καρφιά. Επι 5 λεπτά σχεδόν ακατάπαυστα βαρούσε με το σφυρί. 00:20 περίπου βγαίνει ένας από κάποιο διαμέρισμα και κατεβάζει Παναγίες. Ξαφνικά σταματάει. Μετά από λίγο ξανά τα ίδια. 00:25 βγαίνουν άλλοι 2 και βρίζουν. Τελικά σταμάτησε... Το κάρφωσε το φέρετρο Η βρόμισε; 2
akpe Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Χθες 00:15 μεσάνυχτα. Ο από πάνω αρχίζει ξαφνικά να καρφώνει καρφιά. Επι 5 λεπτά σχεδόν ακατάπαυστα βαρούσε με το σφυρί. 00:20 περίπου βγαίνει ένας από κάποιο διαμέρισμα και κατεβάζει Παναγίες. Ξαφνικά σταματάει. Μετά από λίγο ξανά τα ίδια. 00:25 βγαίνουν άλλοι 2 και βρίζουν. Τελικά σταμάτησε... Μου θύμισε αυτό. 1
AntiCambeR Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Πιο πιθανό είναι να γίνει η δευτέρα παρουσία παρά να τηρηθούν στην Ελλάδα οι ώρες κοινής ησυχίας. Η κάθε πολυκατοικία θα έχει η 1 τρελό,η 1 πρεζάκια,η κάποιον που αφήνει στο μπαλκόνι τον σκύλο να γαβγίζει οποιαδήποτε.ώρα,η κάποιον του στύλ κάνω οτι γουστάρω. Αν στην πολυκατοικία είναι όλοι ήσυχοι και σέβονται,θα υπάρχει φασαρία απο την γειτονιά με φωνές μαλακισμένων παιδιών,απο καμμένους που βάζουν δυνατά μουσική στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου κλπ. Αυτή είναι η Ελληνική νοοτροπία. Δεν υπάρχει σωτηρία.Αν είχα χρήματα θα αγόραζα μονοκατοικία κάπου ήσυχα. 1
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Και εγώ έχω ζήσει στιγμές τσο + λο και φυσικά πάντα με τις μπαλκονόπορτες ανοικτές. Καμιά φορά σου έδιναν την εντύπωση ότι επηδιόντουσαν στο μπαλκόνι. Αλλά οι τσακωμοί άλλο πράγμα. Έτρεμα μη γίνω μάρτυρας φονικού και στην ουσία ήμουνα το πιο κοντινό διαμέρισμα. Αφού μετά από κάποια περίοδο μόλις άρχιζαν σηκωνόμουνα και έφευγα από το σπίτι. Κάποια στιγμή είχα φύγει για μεγάλο διάστημα και είχε πάει να μείνει ένας συγγενής. Με παίρνει μια μέρα με τρεμάμενη φωνή και μου λέει οι δίπλα σκοτώνονται, τι να κάνω. Τίποτα του λέω, συνηθισμένα πράγματα. Αργότερα όταν τον συνάντησα μου είπε ότι η γυναίκα ούρλιαζε και φώναζε 'βοήθεια, βοήθεια, με σκοτώνουν'... Και δεν έκανε τίποτα;!
maik42 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 επηδιοσαντο Δεν ειστε ανθρωποι εσεις... χαχαχα.... αληθεια τωρα απο περιεργια το "Ε" μπροστα απο την λεξη πηδιοταν ή πηδιοντουσαν, προσθετει- αφαιρει ή προσδιοριζει κατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα