tsakonas Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ούτε με σακούλα και 2-3 ουισκάκια; σακουλα και 7-8 ουισκακια παιζει 2
menostospitimou Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μενω στον 2ο όροφο πολυκατοικίας. Οι απο πανω, ζευγάρι, σκυλοβριζοντουσαν για ψιλου πηδου πράγματα: "πως σφουγγαρισες ετσι μωρη;!" "παλι δε μαγειρεψες;! " Χωρισανε και ησυχασα. Οι απο κατω,μανα και γιος. Η μανα ξεμωραμενη κοντα στα 90,σηκωνοταν 3 το πρωί και εβαζε ηλεκτρική σκουπα. Εσερνε ολα τα επιπλα και ο θόρυβος ακουγοταν μεχρι τον 5ο. Ευτυχως πεθανε :Ρ Πλέον η ζωη στην πολυκατοικία είναι πιο ήσυχη απο ποτε )) Ε όχι και ευτυχώς πέθανε βρε μαλάκα. 2
Ntinaras Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 τσακωνεται πατερας με 16χρονο γιο, επειδη τολμησε να τραβηξει το φις της πριζας χωρις να κρατησει κοντρα τη πριζα. "πως τραβας ετσι τη πριζα ρε μαλακισμενο? " 12
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ε όχι και ευτυχώς πέθανε βρε μαλάκα. Ε όχι και "βρε μαλάκα" ρε φίλε. Αν είναι δυνατόν δηλαδή..
Big Boss Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 εγω είμαι ο γελοιος γείτωνας που τσακώνετε με όλους για το παραμικρό μου κανουν παρατήρηση γιατι ταίζω τα περιστέρια και τους βρίζω μου κανουν παρατήρηση γιατι το βάζω δυνατά,τους βρίζω και το βάζω ακόμα πιο δυνατά(οχι σε ώρες κοινής ησυχίας οπότε δε μπορούν να κανουν τίποτα) 2
doubtful Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Στη δικια μου πολυκτοικια/γειτονια μονο σοβαρα πραγματα γινονται πλεον. Πριν απο κανα χρονο ειχαμε απο πανω μας ενα ζευγαρι. Το εκαναν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Ηταν μερες που το εκαναν 2-4 φορες και οτι να νε ωρες! Καλοκαιρι, κυριαρκη μερα μεσημερι να μην ακουγετε κιχ και ξαφνικα να ακους την αλλη να βογγαει (μπαλκονοπορτες παντα ανοιχτες) στα @@ τους ολα! . Εε μετα απο κανα λεπτο ολο και καποιος πεταγοταν και τους εκανε παρατηρηση. Το αστειο ηταν μια μερα που ο γειτονας μου (ο απο πανω) μετα απο παρατηρηση που τους εκαναν γυρναει και λεει: Ουτε να γαμησουμε δεν μπορουμε! χαχα. Αυτοι οι δυο μαλωναν συχνα για αστεια πραγματα και επειδη η οικοδομη εχει 0 ηχομονωση τα ακουγαμε ολα . Ακουγαμε σχολια που θα ακουγες σε ελληνικες τσοντες! Να κανει η αλλη παραπονο επειδη αυτος την χουφτωσε οταν αυτη δεν το ηθελε (και ομως!). Να κανει ο αλλος παραπονο επειδη ποναει η μεση του και να της λεει: Θα σταματησω να σε γαμαω γιατι ποναει η μεση μου. χαχα. Τι να σας λεω... για κανα πενταμηνο ολοι η γειτνονια ακουγε καθημερινα live τσοντα. Προσωπικα δεν ειχα κανενα θεμα μαζι τους παρα μονον οταν εκαναν κατι ωρες που δεν πρεπει, οπως μεσημερια, 4-5 τα μεσανυχτα, κτλ. Εκει τα ακουγαν και απο εμενα. 13
deesnider Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 το βάζω ακόμα πιο δυνατά(οχι σε ώρες κοινής ησυχίας οπότε δε μπορούν να κανουν τίποτα) Δεν είσαι σωστά πληροφορημένος. Ο νόμος θέτει όρια στη στάθμη θορύβου, είτε εντός ωρών κοινής ησυχίας, είτε εκτός (διαφορετικά όσο αφορά περιοχές κατοικίας, βιομηχανικές ζώνες κλπ, αλλά σαφώς υπάρχουν). Τι φαντάστηκες; Ότι είσαι ελεύθερος να κουφάνεις τον κόσμο, ή ακόμα και απλώς να τον υποχρεώνεις να μη μπορεί να συνεννοηθεί με το διπλανό του, αρκεί να μην το κάνεις κατά τις ώρες κοινής ησυχίας; 5
Pokemon640 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 @doubtful, ζητώ συγνώμη που σε αναστάτωσα, θα είμαι φρόνιμος άλλη φορά και θα πηγαίνω στο ξενοδοχείο. Ο γείτονας καληνύχτα
*nenya* Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Στην δική μας πολυκατοικία προφανώς έχουν αγαμίες γι'αυτό δίνουν και παίρνουν οι τσακωμοί :Ρ Κάντε σεξ, καλμάρει τα νευράκια! 4
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Εκει τα ακουγαν και απο εμενα. Eκεί έχασες το like.
bedazzled Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Στην δική μας πολυκατοικία προφανώς έχουν αγαμίες γι'αυτό δίνουν και παίρνουν οι τσακωμοί :Ρ Κάντε σεξ, καλμάρει τα νευράκια! Πες τα χρυσόστομη! Αν και μετά από τσακωμούς μερικές φορές ακολουθεί και σεξ. 1
wizzy Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Στο διπλανό σπίτι (μονοκατοικία), γονείς με τρία παιδιά. Η μάνα "υστερική" φωνάζει στα παιδιά από το πρωί μέχρι το βράδυ για το παραμικρό. Εκτός από να φωνάζει, την έχω ακούσει αρκετές φορές να τα βρίζει κιόλας (no comments...). Μια μέρα έγινα μάρτυρας στον εξής καταπληκτικό διάλογο: Η μάνα έχει ξεκινήσει να φωνάζει του μεγάλου γιου (16 χρονών ο τύπος)... (Γιος): "Σταμάτα να μου φωνάζεις!" (δυνατά) (Μάνα): (συνεχίζει ακάθεκτη να του φωνάζει) (Γιος): (τα έχει "φορέσει" κανονικά) "Σκάσε, πουτάνα, σκάσε!" (πουτάνα; τη μάνα του?) (Μάνα): (με απορημένο ύφος) Είπες τη μάνα σου "πουτάνα;!;!:!" (Γιος): Ε, και; Εσύ με λες μπάσταρδο! All hope is gone... 6
gatokoritso Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 α καλά από τσακωμους αλλο τίποτα.έχω ακούσει τα πάντα. παλιά το έβρισκα αστείο τώρα απλά κλείνω τζαμιά κ ηρεμία. αν ήταν ν θυμηθω κάτι θ ήταν το περσινό highlight. όπου κάτι πιτσιρικια πέταγαν νερατζια κ βριζανε αργα το βραδυ.βγήκε ενας στη γειτονιά ν τους πει ν μαζεύτουν κ κατέληξε η μισή γειτονιά ν βγει στα μπαλκόνια κ ν τσακώνονται. επίσης πολλες φορές παιζουν κ δυνατές μουσικές εκτός από τσακωμούς. ακόμη ποιο σπαστικο. 1
doubtful Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Eκεί έχασες το like. Ο υπνος/ησυχια ειναι ιερο πραγμα. Χρειαζονται και τα δυο! Απλα μερικοι πρεπει να μαθουν να σεβονται καποια πραγματα και να μην ειναι τελειως στα@@ιστες.
Hellaslover Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Στο διπλανό σπίτι (μονοκατοικία), γονείς με τρία παιδιά. Η μάνα "υστερική" φωνάζει στα παιδιά από το πρωί μέχρι το βράδυ για το παραμικρό. Εκτός από να φωνάζει, την έχω ακούσει αρκετές φορές να τα βρίζει κιόλας (no comments...). Μια μέρα έγινα μάρτυρας στον εξής καταπληκτικό διάλογο: Η μάνα έχει ξεκινήσει να φωνάζει του μεγάλου γιου (16 χρονών ο τύπος)... (Γιος): "Σταμάτα να μου φωνάζεις!" (δυνατά) (Μάνα): (συνεχίζει ακάθεκτη να του φωνάζει) (Γιος): (τα έχει "φορέσει" κανονικά) "Σκάσε, πουτάνα, σκάσε!" (πουτάνα; τη μάνα του?) (Μάνα): (με απορημένο ύφος) Είπες τη μάνα σου "πουτάνα;!;!:!" (Γιος): Ε, και; Εσύ με λες μπάσταρδο! All hope is gone... He has a point ομως 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα