Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο τσιγαράκι;

Ναι φιλε γιαυτο ειπα σαπιλα μεγαλη. Ο πηδηκουλας ηταν 1,59 45 κιλα, οπως και αυτη, χωρις πολλα δοντια εκαστως.

Ουτε με δεκαχιλιαρο ,τετοια σαπιλα.

Δημοσ.

Μενω στον 2ο όροφο πολυκατοικίας.

Οι απο πανω, ζευγάρι, σκυλοβριζοντουσαν για ψιλου πηδου πράγματα: "πως σφουγγαρισες ετσι μωρη;!" "παλι δε μαγειρεψες;! "

Χωρισανε και ησυχασα.

Οι απο κατω,μανα και γιος. Η μανα ξεμωραμενη κοντα στα 90,σηκωνοταν 3 το πρωί και εβαζε ηλεκτρική σκουπα. Εσερνε ολα τα επιπλα και ο θόρυβος ακουγοταν μεχρι τον 5ο.

Ευτυχως πεθανε :Ρ

Πλέον η ζωη στην πολυκατοικία είναι πιο ήσυχη απο ποτε :)))

• Like 3
Δημοσ.

Καλά, εχω δεί γέρους και γριές που κοιμούνται με τις κότες απο τις 21:00-22:00 και ξυπνούν 5-6 το πρωί, αλλά ποσό psycho ήταν η γριά που έβαζε ηλεκτρική σκούπα στις 03:00 το βράδυ;(πρωί δεν το λες,δεν έχει ξημερώσει :P ).

Την 1η φορά θα της έκανα παρατήρηση και την 2η αστυνομία.

Πάντως δύσκολο να είσαι σε πόλη και σε ήσυχη γειτονιά.Το χειρότερο είναι να δουλεύεις βράδυ και να μην μπορείς να κοιμηθείς το πρωί γιατί δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας.Φωνάζουν,κορνάρουν,ξεφορτώνουν,τα πάντα όλα.Το έχω ζήσει και το ζώ.

• Like 1
Δημοσ.

Ολα οσα εχω διαβασει μπροστα στα δικα μας ειναι τιποτα....

Ειχε γείτονες που ειχαν στην αυλη τους παγώνια... Ναι μεσα στην Αθηνα.... Δε ξερω αν εχει ακουσει κανεις παγώνι να σκούζει.. Εμεις τ ακούγαμε πρωι/μεσημερι/βραδυ.

• Like 3
Δημοσ.

Οχι γιατι επαιζε η κλασσικη μαλακια "εεε ειναι γνωστοι, μη τσακωθούμε , μη χαλάσουμε τις σχεσεις" και τετοιες μπουρδες!!!

Ακριβως επειδη ολοι οι γείτονες ηταν γνωστοι χρονια αυτος επρεπε να φερεται σωστα, αλλα αυτος τους (μας) εγραφε στ @@@@ κι εκανε τη τρελα του.

Καλα αν ημουν εγω υπευθυνη δεν επαιζε να δεχτω κατι τετοιο ..... Γενικα αυτη τη νοοτροπία δε την αποδέχομαι. (Το ας κατσω να με *****ξει ο αλλος γιατι ειναι "γνωστος" και μη παρεξηγηθώ)

Τελικα μετα απο καποια χρονια τα πηρε και τα πηγε στο εξοχικό του και ησυχάσαμε.

Δημοσ.

Καταλαβα,δηλαδή αν κάποιος του έκανε παρατήρηση θα ηταν ο κακός, ο κομπλεξικός.Και οι υπόλοιποι οι θεατές...

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα γείτονες που ειχαν στην αυλη τους παγώνια... Ναι μεσα στην Αθηνα.... 

Ξέρω πού μένεις.....

Έχεις ακούσει το ...;

εσύ έλεγες: ΣΦΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙΙΙΙΙ

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ μένω απέναντι από κλάμπ,
το ότι θα ακούω φασαρίες και τσακωμούς 4 τα ξημερώματα είναι δεδομένο, ειδικά ΣΚ. Γιαυτό και έβαλα ότι καλύτερο υπάρχει σε μόνωση (μέσα, έξω, τριπλά τζάμια soundproof) και δεν ακούω τίποτα.
Μόνο τον αποπάνω ακούω (σπάνιες φορές) επειδή έχει μωρό, αλλά ευτυχώς έχει σταματήσει.
Μελλοντικά θα αγοράσω τον πάνω όροφο βέβαια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο :-D

Δημοσ.

Μελλοντικά θα αγοράσω τον πάνω όροφο βέβαια για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο :-D

Μου θύμισες ατάκα φίλου μου που μισεί τους γείτονές του: 'Όταν γίνει zombie apocalypse θα τους σκοτώσω όλους, πρώτα την διπλανή μου, και θα πάρω όλα τα διαμερίσματα και θα φέρω τους φίλους μου να μείνουν.' Happy ending :D

• Like 4
Δημοσ.

Έχω στην απέναντι πολυκατοικία μια οικογένεια.Όλα καλά,δεν κάνουν φασαρία,αλλά έχουν ένα από αυτά τα σκυλιά-πατσαβούρες,το οποίο είναι λογικό να θέλει τις βόλτες του.Ενώ λοιπόν το παρκάκι είναι 10 μέτρα μακριά τους,αυτοί το αφήνουν να βολτάρει στην ταράτσα,με αποτέλεσμα να πρήζει μπάλες το γάβγισμά του.

Το θέμα είναι το εξής.Καμιά φορά έρχεται ένα διαβολάκι και μου σιγοψιθυρίζει,"κάντο".Έχω καθαρή βολή και με ένα sniper γίνεται δουλειά,χωρίς να με πάρουν χαμπάρι. :devil:  :X  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Έχω στην απέναντι πολυκατοικία μια οικογένεια.Όλα καλά,δεν κάνουν φασαρία,αλλά έχουν ένα από αυτά τα σκυλιά-πατσαβούρες,το οποίο είναι λογικό να θέλει τις βόλτες του.Ενώ λοιπόν το παρκάκι είναι 10 μέτρα μακριά τους,αυτοί το αφήνουν να βολτάρει στην ταράτσα,με αποτέλεσμα να πρήζει μπάλες το γάβγισμά του.

Το θέμα είναι το εξής.Καμιά φορά έρχεται ένα διαβολάκι και μου σιγοψιθυρίζει,"κάντο".Έχω καθαρή βολή και με ένα sniper γίνεται δουλειά,χωρίς να με πάρουν χαμπάρι. :devil:  :X  :ph34r:

Μου θύμισες αυτήν την σκηνή απο την ταινία <<Ενα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα>> (πολύ καλή, με την ευκαιρία  :D ).  Το κομμάτι που μας ενδιαφέρει εδώ είναι απο το 2:22 και μετά αλλά αξίζει να δει κανείς όλο το βίντεο εάν δεν έχει δεί την ταινία για να μπει στο κλίμα.

Το φοβερό είναι οτι στην ταινία ο Κεν είναι ένθερμος φιλόζωος!

• Like 1
Δημοσ.

Μου θύμισες ατάκα φίλου μου που μισεί τους γείτονές του: 'Όταν γίνει zombie apocalypse θα τους σκοτώσω όλους, πρώτα την διπλανή μου, και θα πάρω όλα τα διαμερίσματα και θα φέρω τους φίλους μου να μείνουν.' Happy ending :D

Το έχω σκεφτεί με φίλο να αγόραζα όλο το κτήριο και να έγραφα απ έξω "Sliph Co. Team Rocket hideout". Αλλά για να αγοράσω 24 διαμερίσματα με μαθηματική ακρίβεια θα έχω φτάσει στα 70. (ΑΝ ζω... μέχρι τότε..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...