Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πριν όταν έμενα Αθήνα μένανε στο από κάτω διαμέρισμα μια παρέα Ρουμάνων που σχεδόν κάθε βράδυ κάνανε πάρτυ με ρουμάνικη μουσική στη διαπασών και μεθάγανε απίστευτα. Βγαίνανε γείτονες στα μπαλκόνια και τους φωνάζανε, τίποτα. Ήρθαν αστυνομίες, το επόμενο βράδυ τα ίδια (μέχρι που τους πήγαν κρατητήριο και μετά απ' αυτό μετακόμισαν).

Γενικά, πέρα από το ενοχλητικό της υπόθεσης είχαν γίνει πολλά αστεία σκηνικά. Μια μέρα που έκαναν πάλι πάρτυ είχαν μαζευτεί από την πολυκατοικία μας για διαμαρτυρία υποτίθεται. Χτυπάει ένας τσαντισμένος τύπος την πόρτα και ακολούθησε ένας διάλογος με το Ρουμάνο να μη μιλάει και να μην καταλαβαίνει καλά ελληνικά και με τον τύπο να φωνάζει full μέχρι που ειπώθηκε το εξής:

- Τί άλλο πρέπει να γίνει για να σταματήσετε;; Κάθε βράδυ γίνεται της πουτάνας!

- Εγκώ πουτάνας;

Μεγάλες στιγμές.

• Like 16
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω κάτι γείτονες που μαλώνουν ποιος θα κατεβάσει τα σκουπίδια. Πάνε εσύ, όχι εσύ, δεν πάω εγώ πήγα χθες, @@@ το φελέκι μου δεν κάνεις τίποτα για το σπίτι, τι λες μωρή @@@ που δουλεύω τόσες ώρες, κι εγώ ρε @@@ σου καθαρίζω σου πλένω κτλ, άντε μωρή αχάριστη @@@, γκαπ γκουπ, ...................

Μέρα παρά μέρα πρέπει να γίνεται αυτό.

Σφαλιάρες είναι αυτό ή Ζμππόχνει ο άρχοντας μετά τον καυγά?

• Like 5
Δημοσ.

Δεν μένω σε πολυκατοικία οποτε δεν εχω κάτι να μοιραστώ. Το πιο κοντινό στο thread ειναι ένα ζευγάρι που τσακώθηκε κατω από το σπίτι μου και ο άντρας φώναζε "φέρε μωρη πισω τα βρακιά που σου αγόρασα"

• Like 7
Δημοσ.

Εδώ και μισή ώρα οι από πάνω τσακώνονται για το ποιός έφαγε το μέλι. Τώρα πέφτουν και μπινελίκια! Ρε δεν πάμε καλααα!

Επειδή μόλις τον τελευταίο χρόνο μένω σε πολυκατοικία δεν είχα συνηθίσει ν'ακούω τσακωμούς γειτόνων και πλέον ρίχνω άπειρο γέλιο, σκηνικά για ποπκορν.

Γι'αυτό άνοιξα αυτό το θρεντ να διασκεδάσουμε όλοι παρεούλα.

Για πείτε τί τσακωμούς γειτόνων έχετε ακούσει κι εσείς και σας έκαναν εντύπωση!

ε σιγά, μέλι είναι. ας πάρουν άλλο.

να πεις ότι χάλασε κανείς κάνα ψυγείο, έκαψε κάνα φούρνο, πάει στο διάολο αλλά τώρα για ψιλοπράγματα ?

Δημοσ.

Συνηθίζεται να πέφτει πολύ τσο και λο μετά από ομηρικούς καβγάδες ανάμεσα σ' ένα ζευγάρι, δεν το λέω εγώ αλλά

η sex editor Eιρήνη Χειρδάρη.

την βλέπουμε εδώ σε φάση τσο

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZX

κι εδώ έτοιμη για λο

nikos-poulimenos-photo-3.jpg?width=445.1

Δημοσ.

Εχω μια γρια γειτονισα που κοντευει τα 100.

Τωρα που καλοκαιριαζει, καθε μερα απο το απογευμα την επισκεπτονται οι κορες της (γιαγιαδες και αυτες 60+) και δεν βαζουν γλωσσα μεσα μεχρι το βραδυ.

Καποια στιγμη, καθε μερα φτανει η συζητηση στα χαπια της γριας. Αυτη λοιπον δεν θελει να τα παιρνει και λεει ψεματα οτι τα πηρε. Οι κορες μετρανε τα χαπια, βλεπουν οτι δεν τα πηρε και αρχιζουν τις φωνες. "Γιατι μας κοροιδευεις", "δεν τα θελω, παρατηστε με" και κραταει η φαση κανα 5λεπτο. Μετα φευγουν.

Αλλα δεν ησυχαζω. οταν φυγουν αρχιζει και μονολογει η γρια. Γκρινιαζει στο θεο γιατι εχει κουραστει πλεον απο τη ζωη, γιατι δεν της αρεσει η γειτονια που μενει, και περυσι για μηνες μονολογουσε επειδη καποιος/καποια της πηρε ενα βαζακι μελι και δεν το εφερε πισω. Ναι, και αυτη εχει θεμα με το μελι!

• Like 3
Δημοσ.

Σούτια σε πόρτες και άλλα αντικείμενα, χτύπημα πόρτας, ποτήρια, πιάτα κτλ.

Δημοσ.

Ποιοι γειτονες; Που να δειτε τους δικους μου! Καβγαδες για το γιατι αφησε ο πατερας μου στην ταδε καρεκλα το πουκαμισο του και οχι στον καλογερο. Κατι τετοια εβλεπα και σκεφτομαι μηπως μετα απο 30 χρονια συμβιωσης κανω και γω τα ιδια. :-(

Περα απο την πλακα, μετα απο χρονια καντανταει ψυχοφθορο.

Κι εμενα καμια φορα τρωγονταν οι δικοι μου, σπανια μεταξυ τους αλλα συνεχεια με τ αδερφια μου και πλεον καθε φορα που ακουω τσακωμο ακομη και αγνωστων χτυπαει συναγερμος στο μυαλο μου! Ευτυχως εδω δεν εχουμε τετοια, μονο μια μαλαμω απο κατω που κανει γκαπα γκουπα μεχρι τις 2 το βραδυ, καθε βραδυ. Οχι , δεν ειναι σεξ.

Δημοσ.

μονο μια μαλαμω απο κατω που κανει γκαπα γκουπα μεχρι τις 2 το βραδυ, καθε βραδυ. Οχι , δεν ειναι σεξ.

τις κάσες σας καρφώνει

i summon freedubus !! :-D 

• Like 7
Δημοσ.

Ωχ τώρα που ανοίγει ο καιρός θα βγαίνουν και θα τσακώνονται και στα μπαλκόνια :S έτσι, για να τους ακούμε ακόμα καλύτερα.

Πόσο τυχεροί όσοι μένετε σε μονοκατοικία! Και μάλιστα σε περιοχές όπως ο Διόνυσος. Αχ ηρεμία...

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχως εφυγε....

Νυμφομανης αλκοολικη τυπισσα 45+ της διπλανης πορτας. Ανελεητο ξυλο και σεξ anytime.

Βογκητα και σφαλιαρες ασταματητες..Σε καποιες φασεις λεγαμε... τωρα χωνει μπουνια μεσα....τωρα και τις δυο μπουνιες
:-D

Κυκλοφορουσε με εσωρουχα στο μπαλκονι καναμε και κανα τσιγαρακι μαζι....

Σαπιλα μεγαλη.

Δημοσ.

Ευτυχως εφυγε....

Νυμφομανης αλκοολικη τυπισσα 45+ της διπλανης πορτας. Ανελεητο ξυλο και σεξ anytime.

Βογκητα και σφαλιαρες ασταματητες..Σε καποιες φασεις λεγαμε... τωρα χωνει μπουνια μεσα....τωρα και τις δυο μπουνιες

:-D

Κυκλοφορουσε με εσωρουχα στο μπαλκονι καναμε και κανα τσιγαρακι μαζι....

Σαπιλα μεγαλη.

Μόνο τσιγαράκι;

Δημοσ.

στον πρώτο όροφο. κοριτσάκι 13-14 χρονών πάνω κάτω.

τσιρίδες ουρλιακτά , να λέει : τί ανοίγεις την πόρτα γαμώτο ;;; δε βλέπεις πως είμαι μέσα και χέζω!!!!!! φύγε από δω ρεεεεεεε!!!! ααααααααα!!!!!! γαμώ μέσα!!!!!!!!!

στο τελευταίο όροφο. ώρα 16:00 το μεσημερι κυριακής. ο ιδιοκτήτης σκύλου που μένει στον τέταρτο και έχει φυλακίσει μονίμως το σκυλάκι στο μπαλκόνι (δεν το πάει ποτέ βόλτα γιατί θεωρεί πως το μπαλκόνι του είναι αρκετά μεγάλο)

αρχίζει το σκυλάκι να γαβγίζει. βγαίνει ένας τύπος από το διπλανό μπαλκόνι:

- ρεεεε , δε σου έχω πει το μεσημέρι να βάζεις το σκύλο μέσα στο σπίτι σου;;; τί θα γίνει , θέλουμε να κοιμηθούμε και έχουμε εσένα με το σκύλο μονίμως . επιτέλους δηλαδή!

απάντηση 

άντε γαμ... ρε μλκ , βούλωστο μην έρθω από κει και σου πάρω το κεφάλι. (σ.σ. σιγά ρε βάρβαρε)

μέσα βέβαια στα τρόλει έχω πετύχει επικούς τσακωμούς.

και για μένα η ρολς ρόϋς των τσακωμών.

Σε σπίτι , γιορτή και είχαμε μαζευτεί , γονείς φίλοι, συγγενείς και κάποιοι λιγότερο γνωστοί γείτονες. Σε κάποια φάση το παιδάκι (12) της οικοδεσπότριας μπαίνει τουαλέτα. αφού ακούγεται το καζανάκι , μετάαπό λίγο ακούγεται με μία πνικτή φωνή

- μαμαααα! έλα λίγο μία στιγμή.

πάει η μητέρα του μέσα και ακούγεται στα 180 ντεσιμπέλ ο εξής «διάλογος»

Μάνα : πωπωπω , τί κουράδα είναι αυτή , ρε μου βούλωσες τη λεκάνη, ο χρ... και η παναγ... , πωωπω! 40 βεντουζίες να κάνω δεν πάει κάτω με τίποτα

παιδί: εγω φταίω ή εσείς που έχετε να τραβήξετε καζανάκι 10 χρόνια. 

βγαίνει έξω από το μπάνιο , κάθεται ξανά μαζί μας και συνέχισε το υπόλοιπο κομμάτι πίτσα στο πιάτο της.

• Like 6
Δημοσ.

Σε σχέση με αυτό που έγραφε ο Tsakonas, είχα μια ανάλογη εμπειρία στα φοιτητικά μου χρόνια.

Στο διπλανό διαμέρισμα, έμενε ένα ζευγάρι Εγγλέζων που εμφανιζόντουσαν μια φορά το 3μηνο πάντα καλοκαίρι. Ο τυπος μαλί μέχρι τον πισινό και πολλά τατού, η τύπισσα ένα τεράστιο τατου στη πλάτη, απίστευτη κορμάρα και γενικά στυλ που μαρτυρούσε μέλη συγκροτήματος (πολλές φορές ακουγόταν η κιθάρα από μέσα να παίζει κάτι δυνατό).

Το ζεύγος λοιπόν θεωρούσε απόλυτα φυσιολογικό να βγαίνει στο μπαλκόνι του, είτε γυμνόστηθο, είτε φορώντας το απόλυτο τίποτα. Πολλές οι φορές που κάναμε παρέα το τσιγάρο μας, τον καφέ μας και φυσικά μυήθηκαν και στο τάβλι, κάτι που με χαρά μου τους έβλεπα να εξελίσσουν ακόμα και όταν εγώ έφευγα από το σπίτι έχοντας τελειώσει τις σπουδές μου.  

Φυσικά πέρα από τη μουσική, θα ακούγαμε συχνά κάποια αχ και βαχ, αλλά περίεργος ουδείς κάλεσε ποτέ αστυνομία ή παραπονέθηκε. Ηταν cool η γειτονιά μάλλον, ή απλά κάποιοι και κάποιες να ειχαν ονειρώξεις :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...