Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιοι γειτονες; Που να δειτε τους δικους μου! Καβγαδες για το γιατι αφησε ο πατερας μου στην ταδε καρεκλα το πουκαμισο του και οχι στον καλογερο. Κατι τετοια εβλεπα και σκεφτομαι μηπως μετα απο 30 χρονια συμβιωσης κανω και γω τα ιδια. :-(

Ποιοι δικοί σου.. εμάς μας είχε κατσικωθεί στο σπίτι ένα βράδυ μια ψυχασθενής συγγενής.. η δολοφόνος με το πριόνι αυτοπροσώπως...

#κακακια

Δημοσ.

Γέρος + Γριά να σκυλοβρίζονται, η τηλεόραση στο τέρμα, το γέρικο σκυλί τους (τύπου πεκινουά) να γαβγίζει ασταμάτητα.

Απογευματινός τσακωμός για τα κανάλια, για το πού να δούνε τις ειδήσεις.

Αυτό θέλεις; -ΟΧΙ! (η Γριά, με μπάσα γκαρίδα)

Ποιο θέλεις; Λέγε ρε! -ΑΠΑΡΑΤΑΜΕΡΕ....

Αυτό θέλεις; -ΤΟ ΓΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ!

(και ο Αιμίλιος Λιάτσος να παίζει στο τέρμα)

(κυψέλη φορέβα)

Δεν είσαι μόνος, εγώ έχω ένα γέρο που δεν πρέπει να βγάζει τον σκύλο του αρκετές φορές βόλτα. Το σκυλί γαβγίζει πάρα πολύ και ειδικά το καλοκαίρι που το τσιμέντο καίει. Ο απέναντι γέρος τον βρίζει τουλάχιστον μια φορά την ημέρα (αντί καλημέρας) και όταν δεν τον δεί θα βρίσει μια άλλη γριά που έχει ένα απο αυτά τα μικρά "καθαρόαιμα" σκυλιά που γαβγίζουν πάρα πάρα πολύ απο την φύση τους. Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος τι τα θέλουν τα σκυλιά όταν δεν μπορούν να σηκωθούν απο την καρέκλα.

Πιο παλιά είχα μια γριά που μάλωνε με την γειτόνισα για ψύλλου πήδημα, ευτυχώς έφυγε.

Πιο παλιά ένα ζευγάρι που ο άντρας είχε άνοια και φώναζε διάφορα ονόματα όλο το βράδι, η γυναίκα να βλαστημά την κατάστασή της. Πάνε και αυτοί πρίν απο λίγο καιρό.

Έχω την εντύπωση ότι ζούμε σε μία χώρα-γεροκομείο

Δημοσ.

Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος τι τα θέλουν τα σκυλιά όταν δεν μπορούν να σηκωθούν απο την καρέκλα.

Για παρέα. Δεν είναι τυχαίο που λέγονται "ζώα συντροφιάς".

Δημοσ.

Eγινε και θρεντ από τον πάπια το κατέβασμα των σκουπιδιών το οποίο είχε την συνήθη τραγική κατάληξη...

Ελπίζω μόνο όχι για το μέλι.. ΠΟΙΟ ΜΕΛΙ... Να μου πεις για καμιά σοκολατίνα για κανένα γαλακτομπούρεκο να πω άξιζε

Αμα μου φανε το γαλακτομπουρεκο...μακεροσι.

• Like 4
Δημοσ.

Ο απέναντι να μαλώνει με την γυναίκα του επειδή αλλάζει συνέχεια τα σεντόνια και τα κατωσέντονα.

Ο απο κάτω την είδε l33t progamer στο lol και έχει ragequits κάθε 2 λεπτά.  

Αυτά μου θυμίζουν εμένα. Ειδικά στο gaming τότε στο Wow που έβαλαν το CloS στους rogues κι έπαιζα warlock. Το τι χριστοπαναγία ,θεούς καντήλια δαίμονες είχα ρίξει δε παίζεται. Πρέπει εμένα να είχε ακούσει ο Οικονομίδης και να έγραψε τη Ψυχή στο Στόμα. Ήρθε μέχρι και ο γέρος απέναντι κ μου έκανε παρατήρηση να μη βρίζω τόσο πολύ. Επίσης αυτό που κάνουν μερικές μανάδες ή γυναίκες να αλλάζουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τα σεντόνια λες και είμαστε σε μπουρδέλο το θεωρώ μεγάλη αφορμή για καυγά.

• Like 1
Δημοσ.

ΜΗ ΦΤΥΝΣ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟΧΥΤ ΓΑΜΟΥ ΤΟ Χ@#@#$ Σ'

Κλασσική καθημερινή μεσημεριανή ατάκα γείτονα προς τη γυναίκα του. Σκεφτείτε τον γείτονα με φάτσα τύπου Adam Sadler και Ελληνική χωριάτικη φωνή τύπου Κώστα Βουτσά.

Μου θύμισες γείτονα με μικρό υπερκινητικό γιό πριν μια δεκαετία.

Ένα απόγευμα έτρεχε πάνω-κάτω στο σπίτι.Κάποια στιγμή γλιστράει και  ακούγεται να πέφτει σε κάποιο τραπέζι, γκρεμίζοντας ότι υπήρχε επάνω του.

Ο πατέρας του από την άλλη άκρη του σπιτιού να φωνάζει Α,ΡΑ! ΤΑ ΙΕΦΑΓΕΣ ΟΥΟΛΑ!!!

Επαρχία rules :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και μισή ώρα οι από πάνω τσακώνονται για το ποιός έφαγε το μέλι. Τώρα πέφτουν και μπινελίκια! Ρε δεν πάμε καλααα!

Επειδή μόλις τον τελευταίο χρόνο μένω σε πολυκατοικία δεν είχα συνηθίσει ν'ακούω τσακωμούς γειτόνων και πλέον ρίχνω άπειρο γέλιο, σκηνικά για ποπκορν.

Γι'αυτό άνοιξα αυτό το θρεντ να διασκεδάσουμε όλοι παρεούλα.

Για πείτε τί τσακωμούς γειτόνων έχετε ακούσει κι εσείς και σας έκαναν εντύπωση!

13 χρόνια Αγγλία, έχω ξεφύγει από αυτή την κατάντια. (επαρχία Αγγλία σε χωριουδάκι)

Σε σημείο που όταν κατέβηκα Ελλάδα το Σεπτέμβριο (μετά από δεκαετία+) και τους άκουγα σχεδόν σε κάθε κτήριο τριγύρω να γκαρίζουν, πήγα στο χωριό όπου το μόνο που ακούς είναι κανένας γάιδαρος, κανένα σκύλος και οι κουκουβάγιες.

Και μην με αρχίσετε για όσους ξεκινάνε την συζήτηση από τα μπαλκόνια στις 8 το πρωί, προσπαθώντας να λύσουν το οικονομικό της Ελλάδας.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα μου φανε το γαλακτομπουρεκο...μακεροσι.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ναι.. ο βαλεντίνο αποτελεί ιδανική επιλογή

b14315fc676320faebf05203d13f8febf65329e8

• Like 1
Δημοσ.

'Εχουμε λίγο πιό κάτω έναν μπάρμπα που φωνάζει στα παιδάκια όταν παίζουν στον δρόμο και τα διώχνει. Οι από πάνω επίσης τσακώνονται συχνά αλλά ποτέ δεν έχω καταλάβει γιατί. Εμείς βέβαια τσακωνόμαστε για πολύ γαμάτους λόγους, π.χ. του λέω "θα σου γράψω τι θέλω απο το σούπερ μάρκετ μιας και αμα στα πω θα τα ξεχάσεις" και η απάντηση είναι "ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ?" Και μετά σκοτωνόμαστε για καμιά ώρα και δεν πάει κανείς σούπερ μάρκετ οπότε παραγγέλνουμε ντελίβερι. Μόλις φάμε μας περνάει.

Δημοσ.

πρόσφατα αράζω στο δωμάτιο μου με παρέα π έμπασα κρυφά ήσυχα κ ωραία ,ακούω τους απέναντι να λυσσάνε, ο γείτονας να ουρλιάζει που η γυναίκα του δεν πέτυχε το φαγητό, υπέρτατη μαλακία , τι να πω , έγκλημα, προσωπικά και ΣΚΑΤΑ να μαγειρέψει ο άλλος δεν μπορώ να του την πω έτσι ωμά,  δεν μπορούσαμε να βάλουμε μουσική να καλύψουμε τον ήχο οπότε με τα πολλά φλιπάρω κ βγαίνω έξω με το ρόπαλο , είχα κάτσει 5 λεπτά στο σκοτάδι μπροστά απο την πόρτα του γείτονα και σκεφτόμουν να του χτυπήσω το κουδούνι ή να μη το χτυπήσω, αν κατέβαινε θα τον σάπιζα . 

τι είχε γίνει ..? ο τυπάκος μάλλον βάραγε τη γυναίκα του  . Τελικά ήρθε ένα περιπολικό κ μπήκα μέσα , το είχε καλέσει η απέναντι 

άλλα σκηνικά πολλά , να ουρλιάζει ο άντρας της απέναντι επειδή δεν πιάνει καλό σήμα στην tv κ δεν ξέρω τι , γενικά μια βαβούρα χωρίς λόγο σε αυτή τη γειτονιά , τα ακουστικά με έχουν σώσει 

• Like 2
Δημοσ.

ο γείτονας να ουρλιάζει που η γυναίκα του δεν πέτυχε το φαγητό...

...

με τα πολλά φλιπάρω κ βγαίνω έξω με το ρόπαλο , είχα κάτσει 5 λεπτά στο σκοτάδι μπροστά απο την πόρτα του γείτονα και σκεφτόμουν να του χτυπήσω το κουδούνι ή να μη το χτυπήσω...

Φαντάζομαι σκηνικό να χτυπάς την πόρτα, ο τυπάς να ανοίγει να σε βλεπει με το ρόπαλο και να σου λεει: ''Ωραίος. Ελα να δεις πως το κανε, δεν τρωγεται σου λεω..''

• Like 26
Δημοσ.

Φαντάζομαι σκηνικό να χτυπάς την πόρτα, ο τυπάς να ανοίγει να σε βλεπει με το ρόπαλο και να σου λεει: ''Ωραίος. Ελα να δεις πως το κανε, δεν τρωγεται σου λεω..''

αχχαχαχαχχαχαχαχαχα, 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...