overpower Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Γνωρίζει κάποιος αν έχεις balance σε άλλο νόμισμα, κατά πόσον τραβάει από την κάρτα ή ανταλλάσσει το υπόλοιπο σε ευρώ; Θα παρει οσα χρηματα χρειαζεται για να αλλαξει το νομισμα που εχεις + fee για την μετατροπη που θα το παρει το pp.
christs Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Ειμαστε σιγουροι οτι μπορει να τραβηξει απ την καρτα που εχεις συνδεδεμενη στο paypal, οταν δεν εχεις balance? γιατι εγω που δοκιμασα τωρα, μου εβγαλε οτι δεν. Το δοκιμασε καποιος και επιασε?
overpower Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Ειμαστε σιγουροι οτι μπορει να τραβηξει απ την καρτα που εχεις συνδεδεμενη στο paypal, οταν δεν εχεις balance? γιατι εγω που δοκιμασα τωρα, μου εβγαλε οτι δεν. Το δοκιμασε καποιος και επιασε? Καποιες καρτες λειτουργουν, καποιες οχι.
Panagiotis!! Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Εμένα χωρίς balance μια χαρά δούλεψε πιστεύω πως επειδή είναι εντός Ελλάδας δεν ισχύουν τα cc
terryman Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Έβαλα και εγώ 10 ευρώ σε Cosmoκάρτα, μέσω Paypal. Είχα balance 9,46 τα οποια και τράβηξε και τα υπόλοιπα τα πήρε από την Revolut, αν και δεν ήταν primary card! Για να πω την αλήθεια με "χάλασε" που δεν ρώτησε από που να τράβήξει τα λεφτά. Θεωρούσα ότι θα ρώταγε και θα μπορούσα να επιλέψω την ελληνική κάρτα. Αν συνεχίσει να ισχύει η επιβράβευση του 20% συμφέρει, αλλιώς την ίδια δουλειά κάνεις και με απευθείας χρέωση σε κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα