Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν έχεις balance σε άλλο νόμισμα, κατά πόσον τραβάει από την κάρτα ή ανταλλάσσει το υπόλοιπο σε ευρώ;

Θα παρει οσα χρηματα χρειαζεται για να αλλαξει το νομισμα που εχεις + fee για την μετατροπη που θα το παρει το pp.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειμαστε σιγουροι οτι μπορει να τραβηξει απ την καρτα που εχεις συνδεδεμενη στο paypal, οταν δεν εχεις balance? γιατι εγω που δοκιμασα τωρα, μου εβγαλε οτι δεν. Το δοκιμασε καποιος και επιασε?

Δημοσ.

Ειμαστε σιγουροι οτι μπορει να τραβηξει απ την καρτα που εχεις συνδεδεμενη στο paypal, οταν δεν εχεις balance? γιατι εγω που δοκιμασα τωρα, μου εβγαλε οτι δεν. Το δοκιμασε καποιος και επιασε?

Καποιες καρτες λειτουργουν, καποιες οχι.

Δημοσ.

Έβαλα και εγώ 10 ευρώ σε Cosmoκάρτα, μέσω Paypal. Είχα balance 9,46 τα οποια και τράβηξε και τα υπόλοιπα τα πήρε από την Revolut, αν και δεν ήταν primary card!

Για να πω την αλήθεια με "χάλασε" που δεν ρώτησε από που να τράβήξει τα λεφτά. Θεωρούσα ότι θα ρώταγε και θα μπορούσα να επιλέψω την ελληνική κάρτα. Αν συνεχίσει να ισχύει η επιβράβευση του 20% συμφέρει, αλλιώς την ίδια δουλειά κάνεις και με απευθείας χρέωση σε κάρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...