koystado Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά what's up έχουν τα δύο παιδιά μου και κάθε μήνα (σχεδόν) πηγαίνω σε κατάστημα Γερμανό και βάζω από 6 ευρώ σε κάθε νούμερο.Μία φορά που δεν βγήκαν κεντρο πήρα από περίπτερο μία 10 ευρώ και αφού είχα βαλη το πρόγραμμα 400' whats και 100 προς όλους ,μετά από καμιά ώρα και αφού το παιδί ήταν σπίτι (wifi) to τράβηξαν ένα 1 ευρώ με δικαιολογία ενημέρωση καιρού κλπ. Προσοχή και με κλειστά τα δεδομένα Δεν έχετε τον φόβο μην σας φάνε το υπόλοιπο σε χρήματα που θα έχετε μέσα? Να ενημερώσουν ότι σε συνομιλία με την cosmote μου είπαν ότι πρέπει αυτήν την υπηρεσία να την σταματήσω ώστε να μην υπάρχει συνέχεια στης χρεώσεις. Δηλαδή εκοψα το 3g και μου έκαναν επιστροφή χρημάτων.Μάλιστα όχι μόνο το ένα ευρώ από την τελευταία αλλά καμιά 4,5 ευρώ που είχαν τραβήξει τους τελευταίους μήνες. όποιος ξέρει να χειρίζεται σωστά το κινητό και ξέρει τι κάνει δεν υπάρχει κανένας φόβος 1
Billator Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δεν έχετε τον φόβο μην σας φάνε το υπόλοιπο σε χρήματα που θα έχετε μέσα? Αυτό πρέπει να το προσέχει ο καθένας, δεν φταίνε οι εταιρίες. Προσωπικά που ξεμένω συχνά από MB ποτέ δεν μου έτυχε αυτό να με τραβήξουν έτσι λεφτά. Όταν τελειώνουν τα δεδομένα τα κλείνεις και έχεις μονο ανοιχτό το wifi.. Αν τα έχεις και τα 2 ταυτόχρονα ενεργοποιημένα και χαθεί λίγο το σήμα από το wifi προφανώς θα σε χρεώσουν. Φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις που πιστώνουν το ευρώ χωρίς να έχει συνδεθεί ο άλλος καν στο ίντερνετ. Δεν μιλάω για αυτές. 1
king2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Επειδή αρκετές φορές ξεχνάμε να κλείσουμε δεδομένα όταν τελειώσουν τα mb μπορείτε να βάζετε όριο μέσα από τις ρυθμίσεις σε Android. Πχ αν έχετε 500 MB βάζετε όριο 499. Μόλις το φτάσετε κλείνουν αυτόματα τα δεδομένα μόνα τους. Έτσι δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα 2
Ntenteras Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Επειδή αρκετές φορές ξεχνάμε να κλείσουμε δεδομένα όταν τελειώσουν τα mb μπορείτε να βάζετε όριο μέσα από τις ρυθμίσεις σε Android. Πχ αν έχετε 500 MB βάζετε όριο 499. Μόλις το φτάσετε κλείνουν αυτόματα τα δεδομένα μόνα τους. Έτσι δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα Διαφορετικά μετράει ο μετρητής του Android και διαφορετικά ο μετρητής της cosmote. Οπότε αν έχετε 500mb ένα ασφαλές όριο είναι να βάλετε 470mb πχ. Κατά τα άλλα σε πολλές περιπτώσεις έχουν πάρει το 1€ και από κόσμο με κλειστά τα δεδομένα. Μπορείς να στείλεις μηνυμα για να διακόψεις την υπηρεσία με το ένα ευρώ αλλά μετά αφενός θα σε χρεώνουν με το mb και αν όντως ξεχαστείς θα σου έρθει λογαριασμός 500€, και αφετέρου κάθε φορά που κάνεις ανανέωση η υπηρεσία αυτή ξαναενεργοποιηται μόνη της. Για τέτοια αλητεία μιλάμε. Τα τελευταία 2 χρόνια μου έχουν κλέψει 6-7 ευρώ έτσι. 2
Hapatingo Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εμένα η υπηρεσία με το ένα ευρώ με εχει εξυπηρετήσει πολλές φορές. Ωστόσο η αλητεία είναι στην φράση ενδέχεται να μειωθεί η ταχύτητα μετα το πέρας των 20mb, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να μην έχεις απεριόριστο Ίντερνετ. Γιατί πρακτικά με 20 kbps δεν μπαίνεις πουθενά. Σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες η ταχύτητα πέφτει στα 512 Kbps, που ούτως ή άλλως θα λήξουν σε 24 ώρες.
geornirv Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 όποιος ξέρει να χειρίζεται σωστά το κινητό και ξέρει τι κάνει δεν υπάρχει κανένας φόβος Αυτό πρέπει να το προσέχει ο καθένας, δεν φταίνε οι εταιρίες. Προσωπικά που ξεμένω συχνά από MB ποτέ δεν μου έτυχε αυτό να με τραβήξουν έτσι λεφτά. Όταν τελειώνουν τα δεδομένα τα κλείνεις και έχεις μονο ανοιχτό το wifi.. Αν τα έχεις και τα 2 ταυτόχρονα ενεργοποιημένα και χαθεί λίγο το σήμα από το wifi προφανώς θα σε χρεώσουν. Φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις που πιστώνουν το ευρώ χωρίς να έχει συνδεθεί ο άλλος καν στο ίντερνετ. Δεν μιλάω για αυτές. Επειδή αρκετές φορές ξεχνάμε να κλείσουμε δεδομένα όταν τελειώσουν τα mb μπορείτε να βάζετε όριο μέσα από τις ρυθμίσεις σε Android. Πχ αν έχετε 500 MB βάζετε όριο 499. Μόλις το φτάσετε κλείνουν αυτόματα τα δεδομένα μόνα τους. Έτσι δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποταΚαι όμως παιδιά.Τον αρπαξατε από το λαιμό το παλικάρι παραπάνω αλλα έχει δίκιο. Μόνο η cosmote το κάνει αυτό. Την έχω πάθει 2-3 φορές και γω. Και μην αρχισετε να μου δίνετε οδηγίες για το πώς να κλείνω τα δεδομένα...είμαι πολύ έμπειρος με τα κινητά...ρουτ, φλασαρισμα και unbrick τα έχω για πλάκα. Όμως ενώ είναι κλειστά και το 4g το έχω σε 2g και τα δεδομένα εννοείται κλειστά τραβάει 1 ευρώ και υποψιάζομαι ότι αυτό το κάνει πριν λήξει το πακέτο mb που εχεις...αλλιώς άλλη εξήγηση δεν μπόρεσα να βρω.
gkarabid Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Το τονισα παιδια οτι τα δεδομενα ηταν κλειστα (δεν τα ανοιγει καθολου ο μικρος) και το κινητο ηταν σε ανδρανεια αφου εκεινη την ωρα διαβαζαμε. Θα περιμενω να ερθει ο μικρος απο φροντηστηριο να δω αν εχει ακομα το μηνυμα με την χρεωση Σορρυ που εφυγα απο το θεμα της προσφορας του φιλου ,που ειναι μαλιστα αρκετα καλη,απλως ειπα να μοιραστω την εμπειρια μου μαζι σας.
AntiCambeR Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Το 1 Gb που δίνει η Cosmote με ανανέωση 10€ γίνεται μόνο μεσω της εφαρμογής What's up που πρέπει να είναι εγκατεστημένη στο κινητό?Για πόσο καιρό ισχύουν τα MB? Η πληρωμή γίνεται με Pay Pal η πρέπει να βάλεις τα στοιχεία της κάρτας?
king2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Το 1 Gb που δίνει η Cosmote με ανανέωση 10€ γίνεται μόνο μεσω της εφαρμογής What's up που πρέπει να είναι εγκατεστημένη στο κινητό?Για πόσο καιρό ισχύουν τα MB? Η πληρωμή γίνεται με Pay Pal η πρέπει να βάλεις τα στοιχεία της κάρτας? To 1gb ειναι για 15 μέρες. Βάζεις στοιχεία paypal και τραβάει τα χρήματα δεν βάζεις στοιχεία κάρτας.
alipkok Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ερωτηση: το 1gb ενεργοποιειται αυτοματα αμεσως μετα την φορτιση ή το ενεργοποιω όποτε θέλω;
Drop_Dead Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 whats up, τραβηξε λεφτα κανονικά απ την κάρτα χωρίς να έχω balance και αν δεν κάνω λάθος αυτό το +20% εννοεί +20% ποσό σε κάρτα (ευρω δλδ).
Deadlock7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Γνωρίζει κάποιος αν έχεις balance σε άλλο νόμισμα, κατά πόσον τραβάει από την κάρτα ή ανταλλάσσει το υπόλοιπο σε ευρώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα