Προς το περιεχόμενο

επιλογη mobo am3+

charyyy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τον φίλο που πρότεινε την msi,

η αλήθεια είναι ότι ο chary ανάμεσα στις επιλογές που είχε διάλεξε να παίξει με τη φλόγα :-D

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχε καλύτερες επιλογές, αλλά τώρα την πήρε τι να κάνουμε, τουλάχιστον δεν είναι σαπίλα σαν τις υπόλοιπες msi και τις asrock στο 100αρικο, είναι καλύτερη :D. Anyway μόλις του την αλλάξουν ας διαλέξει καμιά m5 a97 r2.0 για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Για την ακρίβεια για την ud3p και για τις giga κρατάω μικρό καλάθι πλέον, μιας και σε κάθε revision πετσοκόβει πράγματα, άνοιξα πρόσφατα θέμα για αυτό τον λόγο με αφορμή κάποια πράγματα που διάβασα αλλά και είδα στο δικό μου gigabyte mobo, έφαγα τρελή ξενέρα. Η συγκεκριμένη asus αν 4+2, είναι σκυλί μαύρο και σηκώνει και 8350 στοκ δίχως throttling, οπότε θα είναι υπέρ οκ με τον 6300 4.5 και πιο πάνω, αν έχει τελικά τέτοιο potential ο 6300, ειδάλλως και στα 4.3 να βρει ταβάνι πάλι μια χαρά θα είναι.

• Like 2

ιδαλος ας παρει μια 8+2 phase  και  as δωσει και 30 ευρω συν ιδαλος ας παρει την ασους π του πρωτεινεις  ειναι καλη εταιρεια 

Mult1C0r3Cpu

ιδαλος ας παρει μια 8+2 phase  και  as δωσει και 30 ευρω συν ιδαλος ας παρει την ασους π του πρωτεινεις  ειναι καλη εταιρεια 

Mult1C0r3Cpu

Τον chary τον ρώτησες αν έχει την δυνατότητα να δώσει 30 ευρώ παραπάνω ; Επίσης δεν υπάρχουν καλές και κακές εταιρείες, αλλά καλά και κακά προϊόντα. Και κάτι ακόμη, δεν το πολυκατέχεις με τα pc και καλό θα ήταν να ρίξεις διάβασμα, μιας και βλέπω ότι έχεις κενά, μάθε πέντε πράγματα και έπειτα πρότεινε, εγώ συνειδητά προτείνω mobo, δεν την προτείνω επειδή είναι καλή εταιρεία η asus. Φιλικά έτσι, δεν θέλω να σε θίξω, εγώ και όλοι περάσαμε από τέτοιο στάδιο μέχρι να μάθουμε, απλά το σωστό είναι να ψάχνεις πριν πεις κάτι και επίσης το βασικότερο, αν δεν ξέρεις κάτι απλά δεν μιλάς, αυτή είναι η γνώμη μου ;). Εγώ για να φτάσω στο σημείο που ξέρω αυτά τα πράγματα έχω περάσει από πολλά στάδια δοκιμών και διαβάσματος, δεν έμαθα ότι έμαθα ως δια μαγείας, πήρε χρόνο, έκανα λάθη και ακόμη κάνω, μην νομίζεις πως ξέρω τα πάντα. Απλά οφείλω να διορθώσω το λάθος αλλά και να με διορθώσει εμένα κάποιος όταν κάνω λάθος, μόνο έτσι θα βελτιωθώ, ειδάλλως δεν έχει νόημα.

• Like 1

δν το παιζω εξυπνος και εγω σιγα σιγα βελτιωνομαι απλος λεω πως αν εδινε κατι παραπανω πηγαινε σε κατι ποιο καλυτερο και γω φαντασου το pc π εφτιαξα τεχνικο ρωτησα γτ ειμουν με μια σακαρακα ιντελ σοκετ 775 με ddr2 μνημες και οταν τον συμβουλευτικα επραξα και αναλογα γ αυτο και πηγα σε amd ποιο πολυ λογο τσεπης και δευτερον γτ με καλυπτε στης αναγκες μου το 2009 Mult1C0r3Cpu

Ο οποιοσδήποτε που επρόκειτο να αγοράσει νέο mobo θα μπορούσε να δώσει κάτι παραπάνω και να πάρει κάτι καλύτερο, ωστόσο ο chary το είχε πει πως και το 100αρικο δεν είναι και λίγο για τον ίδιον, οπότε ας αρκεστούμε σε επιλογές σε αυτό το price range εφόσον μας πει ότι του έκοψαν πιστωτικό.

Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τον φίλο που πρότεινε την msi,

η αλήθεια είναι ότι ο chary ανάμεσα στις επιλογές που είχε διάλεξε να παίξει με τη φλόγα :-D

Για εξήγησε μας τις καλύτερες επιλογές στο 100ρικο;

Πέρα απ'τις 3 που ανέφερα στο αρχικό ποστ, δεν υπάρχει κάποια άλλη αξιόπιστh για mid oc.

Εκ των υστέρων μπορούμε να λέμε πολλές προφητείες, το θέμα είναι ότι ο φίλος είχε την ατυχία να πέσει σε κακό κομμάτι. Όλα στο παιχνίδι είναι.

Το θέμα είναι ότι θα αναγκαστεί να περιμένει λίγο. Αν και στη δεύτερη κάνει παρόμοια..~χτύπα ξύλο~ ε δε μπορεί , κάποιο λάθος θα κάνει ο ίδιος (αν και τίποτα δεν είναι απόλυτο).

Εκ των υστέρων μπορούμε να λέμε πολλές προφητείες, το θέμα είναι ότι ο φίλος είχε την ατυχία να πέσει σε κακό κομμάτι. Όλα στο παιχνίδι είναι.

Εννοείται ότι πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πέσει σε κακό κομμάτι.

Χούμουρ ήθελα να κάνω με το λογοπαίγνιο για τη φλόγα.

Φυσικά και δεν φταίς εσύ αν έπαθαν διάρροια οι πυκνωτές του msi είτε λόγω αστοχίας υλικού, είτε λόγω κακής χρήσης.

Ανεξάρτητα από αυτό πάντως, πιστεύω ότι η πιο ασφαλής επιλογή είναι το asus evo r 2.0 σε αυτά τα χρήματα.

Αλλά απ 'την άλλη, επειδή έχω καιρό (πάνω από χρόνο) να ασχοληθώ ενεργά με το am3+ η συμμετοχή

μου προτιμώ να περιορίζεται σε λογοπαίγνια.

• Like 1

Για την evo r2.0 δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα, οπότε απ'τη μεριά μου θα ήταν αφελές να προτείνω κάτι για το οποίο δεν έχω γνώση. Αν κάποιος έχει να μας μεταφέρει επίπεδο oc/εμπειρίες κτλ θα ήμουν όλος αυτιά.

Από εκεί και πέρα, καλό είναι να μην παίζουμε με τον "πόνο" του παιδιού, κι εννοώ με σχόλια τύπου "ας πήγαινες εκεί" , διότι αφενός κάποιος που δεν είναι στη θέση του, δεν καταλαβαίνει το ζόρι που τραβάει τώρα αφετέρου 1 κακό κομμάτι δεν είναι πάντα αντιπροσωπευτικό.

ΕΠίσης, όπως μου ανέφερε την αγόρασε από ένα μικρό μαγαζί αγνώστου ταυτότητος... Δε θα μου έκανε καθόλου εντύπωση να του έδωσαν κομμάτι που είχε επιστραφεί.

Άμα παρεξηγήθει ο ts με το σχόλιο μου, θα μου το πεί, να του ζητήσω συγγνώμη :-) .

Το evo r2.0 ξεκινάει από 105 και ετοιμοπαράδοτο είναι στα 110.

Δεν θυμάμαι αν ο ts είχε θέσει αυστηρό όριο τα 100.

Ίσως για αυτό να μη συμπεριλήφθηκε στις προτάσεις.

Back in the day που λένε, ήταν το καλύτερο 970 m/b για o/c,

με πλήρες bios, την καλύτερη τροφοδοσία στα χρήματα του

και όμορφο (lol) μιας και ήταν από τα ελάχιστα οικονομικά

m/b με μαύρο pcb αντί για σκατί.

Πριν κάνα χρόνο (ενάμιση?) που ξαναέβγαλαν οι εταιρίες 970 m/b ρετουσαρισμένα,

δεν έχω παρακολουθήσει αν ξεπεράστηκε από τον ανταγωνισμό.

Επίσης υπήρχαν και αρκετοί εκτενείς oc οδηγοί πάνω στο evo

με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και σε αρκετούς 

καινούριους του αθλήματος λόγω της αμεσότητας της πληροφόρησης.

Αν ασχολείσαι ενεργά με το am3+ (έτσι καταλαβαίνω) αξίζει

νoμίζω να το εξερευνήσεις καθώς πρόκειται για θρυλικό m/b

του socket.  

Ο ts αν μπορεί να πάρει πιστωτικό και να εξαφανιστεί

(αν δεν έχει περάσει το doa) καλά θα κάνει να πάει σε

κάποιο αξιόπιστο κατάστημα ανεξάρτητα από το ποιο m/b θα διαλέξει.

• Like 2

Γνωρίζω σίγουρα πως η M5a99x evo 2 είναι καλή.

Μία 970 όσο καλή Oc και να είναι, δε ξεφεύγει απ'τα επίπεδα του mid χρονισμού, οπότε δε νομίζω πως θα έβλεπε τρομερή διαφορά από αντίστοιχες px την m5a970 r2.0.

Βέβαια, όπως είπα δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ και μάλλον δε θα συμβεί  στο μέλλον , μακάρι να είχα τη δυνατότητα ή κάποιο γνωστό που τη φοράει.

Δε νομίζω να τεθεί θέμα πιστωτικού σε πρώτη φάση. Στην καλύτερη θα λάβει μία καινούργια MSI gaming. Στη χειρότερη ίσως του κάνουν νερά. Δε χρειάζεται να αγχώνεται, έτσι κι αλλιώς σε 10 μέρες μαξ λογικά θα έχει νεώτερα. Μπορεί το μικρό καταστημα να του φερθεί αξιοπρεπώς. 

Κατάλαβα ποια εννοεί ωστόσο το γεγονος οτι είναι 970 chip δε ξέρω κατά ποσο την κανει καρταρα ή τέλος πάντων διαφορετική απο τις αντιστοιχες .

Τις υπαναχωρησεις δεν τις δέχονται όλα τα καταστήματα δυστυχώς . Η γνώμη μου είναι απλα να περιμένει να λαβει μια καινούργια msi gaming, να έτσι κι αλλιως δε θα δει τρομερή διάφορα απο αντίστοιχες τξς κατηγοριας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...