Προς το περιεχόμενο

επιλογη mobo am3+

charyyy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τότε αν ο φίλος χωρίς να τον περνώ στο λαιμό μ ας βάλει μία υδροψηξη την coolermaster seidon ver2 και θα κάνει αυτό π θέλει!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τότε αν ο φίλος χωρίς να τον περνώ στο λαιμό μ ας βάλει μία υδροψηξη την coolermaster seidon ver2 και θα κάνει αυτό π θέλει!!

Πεταμένα λεφτά είναι οι φθηνές aio, καλή aio θα πάρεις αν δώσεις πάνω από κατοστάρικο. Αν μας πει για ψύκτρα ο άνθρωπος θα τον κατατοπίσουμε, απλά τώρα μένει να χαμηλώσει το overclock του, μιας και η hyper tx3 evo είναι απλά ανεπαρκής για τέτοια συχνότητα και ρεύμα.

πολλα τα volt τοσα δίνω για 4.7

Μην ξεχνάς πως δεν έχουν όλοι οι 6300 το ίδιο bining, η πλειοψηφία τους είναι μέτριοι overclockers ;).

• Like 2

Εγώ τον έχω με μία 212 evo στα 4.3 σταθερό με 1.332v. Παραπάνω μόνο για κανά benchaki καθώς αρχίζει να ζητάει αρκετό ρεύμα και δεν αξίζει για κάθε μέρα. Για να παίξεις με 1.48 θες υδροψυξη... Άσε που θα ψηνεις μπριζόλες στα vrm της 970.

• Like 2

Μία ερώτηση αν εγω ήθελα.να βάλω υδροψηξη αντί της hyper 212 που έχω ποια θα μ λεγατε να βάλω γ κουτί commander Ms i

• Like 1

Μία ερώτηση αν εγω ήθελα.να βάλω υδροψηξη αντί της hyper 212 που έχω ποια θα μ λεγατε να βάλω γ κουτί commander Ms i

Μην σπαμμάρεις το θέμα, ο τίτλος του θέματος δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ρωτάς. Άνοιξε ένα καινούριο θέμα και θα είσαι οκ.

• Like 1

Ξεκίνησα με στόχο τι μπορώ να πετύχω με ρεύμα στο αυτόματο,έφτασα μέχρι 4.0 αλλά ρεύμα είχε 1.288!δεν ξέρω γιατί αλλα μ φάνηκε λίγο!τεσπα μετά δεν μπορούσα ν πετύχω τπτ η δεν άνοιγε το πισι η στο prime expected blue screen!μετα από ψάξιμο έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο https://m.youtube.com/watch?v=EQXQC5fmlH8

Έβαλα το ρεύμα που δίνει αυτός και πήγε καλά!

Το οτι το λέω stable το βασίζω στο οτι στο prime μου βγάζει 100 warnings all a 0 errors.επεισης με καμία ώρα cs go η cpu δεν πέρασε τους 60!οπως και κατα την διάρκεια του prime έφτασε ως 63! Σημειωτέον η cooler master δουλεύει στο 50% γιατί αλλιώς με ενοχλεί !αν θεωρείται το ρεύμα πολύ για 4,5 ευχαρίστως να μου πει κάποιος κάτι πιο μικρό και σταθερό να δοκιμάσω! Πάντως να δώσω και ένα κρεντιτ στο νέο μου κουτί aerocool aero 500 που εκτός από πανέμορφο εχει πολύ καλο air flow!με 2 12 άρια aerocool lighting μπρος και μια εξάτμιση πίσω κάνει καλή δουλεια

τελικα δεν ηταν σταμπλε!και δεν μπορω να πετυχβ κατι σταθερο!μπορειτε ν μου προτινεται συχνοτητες και βολτ?

Το κάθε τσιπ είναι διαφορετικό.

Δοκίμασε 4.2 με 1.36

Μα τώρα... τι πάει να πει προτείνετε συχνότητες και βολτ; Δεν είναι universal πράγματα αυτά..

Εσύ έχεις το τσιπάκι μπρος σου, εσύ πρέπει να ζοριστείς άσχημα να βρεις τις ισορροπίες. Δεν υπάρχει χρυσός κανόνας.

Κάνεις το λάθος να χοροπηδάς σε συχνότητες που θες. Η διαδικασία ξεκινάει από χαμηλά. 

Πήγαινε στα 4.0 και δοκίμασε να βρεις το ρεύμα που θα στο κάνει stable. Στη συνέχεια ανεβαίνεις σχυνότητα και ξανα-μανά τα ίδια.

Το τσιπάκι σου, έτσι κι αλλιώς, δε θα αναδειχθεί από μία μητρική 970.

Στα 4.2 που ζητούσες, λογικά μέχρι τα 1.4 θα βρεις την άκρη αλλά θέλει υπομονή και δοκιμές.

• Like 3

Μα τώρα... τι πάει να πει προτείνετε συχνότητες και βολτ; Δεν είναι universal πράγματα αυτά..

Εσύ έχεις το τσιπάκι μπρος σου, εσύ πρέπει να ζοριστείς άσχημα να βρεις τις ισορροπίες. Δεν υπάρχει χρυσός κανόνας.

Κάνεις το λάθος να χοροπηδάς σε συχνότητες που θες. Η διαδικασία ξεκινάει από χαμηλά. 

Πήγαινε στα 4.0 και δοκίμασε να βρεις το ρεύμα που θα στο κάνει stable. Στη συνέχεια ανεβαίνεις σχυνότητα και ξανα-μανά τα ίδια.

Το τσιπάκι σου, έτσι κι αλλιώς, δε θα αναδειχθεί από μία μητρική 970.

Στα 4.2 που ζητούσες, λογικά μέχρι τα 1.4 θα βρεις την άκρη αλλά θέλει υπομονή και δοκιμές.

φιλε μου απλα ρωταω για να εχω ενα μπουσουλα στα ρευματα και να μαι κοντα!το ξερω οτι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη!ειμαι νοουμπ στο o.c αλλα οχι και τοσο!απλα μην παω για 4,5 και ψαχνω στο 1,6 γιατι το δα και αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...