Whitefanged Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Επίσης, πως γίνεται μια 4+2 να πηγαίνει 8350 4.6 κιόλας ; Μέχρι 4.3 να πω οκ, αλλά 4.6 πως ; Θα τον πάει, είδικά αν δεν είναι πολύ ζόρικο το τσιπάκι. Το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξει (1 ώρα, 1 μέρα, 1 χρόνο?) και τι θα συμβεί όταν κουραστεί (θα πάρει φωτιά, θα σβήσει και δεν ξανανάψει) Για την ενεργή ψύξη οκ, το φανάκι χρειάζεται στα vrm, αλλά από πότε ένα φανάκι ρίχνει την κατανάλωση ; Κουφό μου ακούγεται, εγώ ξέρω πως με φανάκι αυξάνεται η κατανάλωση μιας και σταματάει το throttling σε 100% χρήση και συνεπώς δουλεύει στα τέρματα ο fx δίχως να ρίχνει ρολόγια. Θέλω εξήγηση μήπως τελικά κάτι κατάλαβα λάθος. Εννοεί ότι αν δεν έχει throttling ούτως ή άλλως, η μέγιστη κατανάλωση θα μειωθεί γιατί μειώνοντας την θερμοκρασία των vrm, μειώνεται και η αντίσταση, άρα θα χρειάζεται κατάτι λιγότερο ρεύμα για το ίδιο έργο. Μιλάμε για ψαγμενιά, όχι αστεία.... 4+2 και 8350. Λες και βγήκαν προχτές το am3 και οι fx και ανακαλύπτουμε τον κόσμο. 4
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Θα τον πάει, είδικά αν δεν είναι πολύ ζόρικο το τσιπάκι. Το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξει (1 ώρα, 1 μέρα, 1 χρόνο?) και τι θα συμβεί όταν κουραστεί (θα πάρει φωτιά, θα σβήσει και δεν ξανανάψει) Εννοεί ότι αν δεν έχει throttling ούτως ή άλλως, η μέγιστη κατανάλωση θα μειωθεί γιατί μειώνοντας την θερμοκρασία των vrm, μειώνεται και η αντίσταση, άρα θα χρειάζεται κατάτι λιγότερο ρεύμα για το ίδιο έργο. Μιλάμε για ψαγμενιά, όχι αστεία.... 4+2 και 8350. Λες και βγήκαν προχτές το am3 και οι fx και ανακαλύπτουμε τον κόσμο. Έκλαψα με το προτελευταίο απλά . Άρα εγώ από την στιγμή που τοποθέτησα φανάκι θα έπρεπε να χρειάζεται λιγότερο ρεύμα για τα oc μου σύμφωνα με την ψαγμένη λογική . 1
life is music Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/343278/MSI-990FXA-GD65.html γ ΕΝΑ 20αρικο παρε αυτην εδω πιστευω οτι ειναι πολυ καλη!!!
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/343278/MSI-990FXA-GD65.html γ ΕΝΑ 20αρικο παρε αυτην εδω πιστευω οτι ειναι πολυ καλη!!! Μεγαλύτερη μάπα δεν υπάρχει, μάπα vrm που ψήνονται και μάπα overclockability, από τις χειρότερες επιλογές πραγματικά. Επίσης ο ts είπε ότι θα πάει σε 970a ud3p λόγω άμεσης διαθεσιμότητας από το eshop, η οποία 970a ud3p είναι απλά ανώτερη από αυτή την msi. Αν το πάμε έτσι σε αυτά τα λεφτά η m5 a99x evo r2.0 της asus είναι πραγματικά διαμάντι και σκυλί μαύρο, κλάσεις ανώτερη σε ποιότητα και overclockability από την msi. Φιλικά πάντα, η συγκεκριμένη δεν αξίζει, όσο καλή και αν σου φαίνεται . 2
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 γ ΕΝΑ 20αρικο παρε αυτην εδω πιστευω οτι ειναι πολυ καλη!!! σε μια μητρική,κύκλωμα παντοκράτορα,ποιητή boot και ground.... Αυτό το πράγμα πάντως ,που το μόνο που δε ξέρουμε είναι αν γάμησε ο Κινέζος το προηγούμενο βράδυ, που έβαλε το bios,είναι μεν καλό,αλλά και απίστευτα αντιπαραγωγικό. Αυτό που θα πρέπει να μάθεις αν ο προμηθευτής των πυκνωτών αγοράζει χαλκό από γύφτο που τον κλέβει από τον Υπερσιβηρικό,για να είσαι ,περίπου,σίγουρος ότι αγοράζεις καλό προιόν,είναι κατάντια. Και που πολλές φορές,είναι δύσκολο κιόλας να βρεις πληρόφορίες για τα components ξεχωριστά. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 σε μια μητρική,κύκλωμα παντοκράτορα,ποιητή boot και ground.... Αυτό το πράγμα πάντως ,που το μόνο που δε ξέρουμε είναι αν γάμησε ο Κινέζος το προηγούμενο βράδυ, που έβαλε το bios,είναι μεν καλό,αλλά και απίστευτα αντιπαραγωγικό. Αυτό που θα πρέπει να μάθεις αν ο προμηθευτής των πυκνωτών αγοράζει χαλκό από γύφτο που τον κλέβει από τον Υπερσιβηρικό,για να είσαι ,περίπου,σίγουρος ότι αγοράζεις καλό προιόν,είναι κατάντια. Και που πολλές φορές,είναι δύσκολο κιόλας να βρεις πληρόφορίες για τα components ξεχωριστά. Δεν κατάλαβα τίποτα όμως .
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δεν κατάλαβα τίποτα όμως . Είναι end to end encrypted.
Whitefanged Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Είναι end to end encrypted. Salvatores Dei.
Aten-Ra Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 κόψε κάτι o 8350 μου είχε νικήσει και καλύτερες.
life is music Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/344340/Gigabyte-990XA-UD3.html ιδαλος δες εδώ φιλέ έχει κ καλά σχόλια στο skroutz!!
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/344340/Gigabyte-990XA-UD3.html ιδαλος δες εδώ φιλέ έχει κ καλά σχόλια στο skroutz!! Εσύ μόνο με τα καλά λόγια του skroutz συμπεραίνεις αν μια μητρική είναι καλή ; Ρίξε ψάξιμο πρώτα και μετά πρότεινε κάτι. Το ότι έτυχε αυτό που πρότεινες τώρα να είναι καλό δεν σημαίνει κάτι, πριν πρότεινες μια εντελώς μάπα μητρική. Στο λέω φιλικά, ρίξε ψάξιμο πριν προτείνεις κάτι γιατί κάποιος που δεν ξέρει μπορεί να πάει και να πάρει μια τέτοια μητρική. Στο λέω από προσωπική πείρα μιας και έχω περάσει και εγώ από στάδια try and fail στο να μαθαίνω πράγματα πάνω στα pc, αν δεν ψάξεις να ξέρεις 5 πράγματα πρώτα από όλα για σένα και έπειτα για τους υπόλοιπους δεν έχει νόημα . 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Χίλια συγνωμη τότε Δεν το λέω για να πεις συγνώμη ούτε για να νιώσεις άσχημα δεν έχω τέτοια πρόθεση, απλά να ρίξεις λίγο ψάξιμο να έχεις μια ιδέα έτσι ώστε να προτείνεις το καλύτερο δυνατό προϊόν ανά την περίπτωση . 3
johnyboy Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 με την τελευταία μητρική, rev 1, πήγα τον 1100τ στα 4.050 χωρίς φαν στα vrm χωρίς τίποτα με θερμοκρασία σταθερά γύρω στο 30 σε idle.σε load σίγουρα θα θέλει το καλοκαίρι.
life is music Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μία ερώτηση θέλω να κάνω και εγώ όχι σχετικά με αυτό π ζητάει ο φίλος αυτό π θέλω να ρωτησω είναι με την gigabyte 770ta-ud3 και την hyper 212 evo ποσό μπορεί να φτάσει με oc o phenom 1090
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα