Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ας μεινει ως εχει καλυτερα να γλιτωσει λεφτα η  να δωσει τον 1090,να κολλησει και τα φραγκα που θα εδινε για 6300

Αν ξαναδιαβάσεις τι γράφω θα δεις ότι προτείνω την κίνηση αν είναι να βγάλει λεφτά.

Αν είναι να δώσει εννοείται ότι δεν αξίζει...

Ο 1090t στην αγορά μεταχειρισμένων μπορεί να πιάσει υψηλότερη τιμή από τον 6300 μτχ ;)

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ξαναδιαβάσεις τι γράφω θα δεις ότι προτείνω την κίνηση αν είναι να βγάλει λεφτά.

Αν είναι να δώσει εννοείται ότι δεν αξίζει...

Ο 1090t στην αγορά μεταχειρισμένων μπορεί να πιάσει υψηλότερη τιμή από τον 6300 μτχ ;)

δεν αντιλεγω,και απο την αλλη ας τον δωσει τοτε μιας και πιο ευκολη θα ειναι η μεταπωληση του 6300 απο τον 1090τ ;)

Δημοσ.

Lathos παιδιά δεν πάω εγώ σε τέτοια αλλαγή αλλά στο σύστημα π φτιάχνω στον φίλο μ εγώ δεν θα αλλάξω τπτ sheogorath

Δημοσ.

Lathos παιδιά δεν πάω εγώ σε τέτοια αλλαγή αλλά στο σύστημα π φτιάχνω στον φίλο μ εγώ δεν θα αλλάξω τπτ sheogorath

Αναλογα τα παιχνιδια που παιζει ο φιλος σου και με τι καρτα θα τον συνδυασει.Καλυτερα στις αναβαθμισεις.Απο την αλλη 5 χρονια ειναι πολυ μεγαλη περιοδος γενικα.Σε 5 χρονια μπορει να κοιμομαστε σε σπηλιες.

• Like 3
Δημοσ.

τα παιχνιδια που παιζει ειναι στρατιγικης . φιλε μ και διαφορα αλλα απο καρτα γραφικων θα βαλω μια 7770 που παιζει εδω στο site sta 40 με 50 ευρω γτ το μπατζετ ειναι περιορρισμενο!!

LouCi4er
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίξε μεταξύ msi 970 gaming και asus m5 a97 r2.0 , σε σχέση με το rev 2.0 της ud3p που πωλείται πια η m5 a97 r2.0  είναι μακράν καλύτερη επιλογή, η ud3p rev 2.0 έχει θέμα με το κλοκάρισμα και δεν πάει αρκετά ψηλά, άρα κοίτα σαν εναλλακτική της msi την asus που λέω. Για την msi έχω διαβάσει πολύ καλά πράγματα, δεν έχει σχέση με τις υπόλοιπες am3+, έχει πολύ καλύτερο κύκλωμα τροφοδοσίας και με σωστή ψύξη, αλλά από την στιγμή που δεν έχω εμπειρία περιμένεις απαντήσεις από άλλους συμφορουμίτες. Για την asus εδώ και χρόνια διαβάζω τα καλύτερα, για την msi 970 gaming επίσης από την στιγμή που κυκλοφόρησε, τώρα το να σου πω πάρε την μία και όχι την άλλη δεν θα στο πω επειδή πραγματικά δεν ξέρω πια να σου προτείνω ;).

Δημοσ.

Παίξε μεταξύ msi 970 gaming και asus m5 a97 r2.0 , σε σχέση με το rev 2.0 της ud3p που πωλείται πια η m5 a97 r2.0  είναι μακράν καλύτερη επιλογή, η ud3p rev 2.0 έχει θέμα με το κλοκάρισμα και δεν πάει αρκετά ψηλά, άρα κοίτα σαν εναλλακτική της msi την asus που λέω. Για την msi έχω διαβάσει πολύ καλά πράγματα, δεν έχει σχέση με τις υπόλοιπες am3+, έχει πολύ καλύτερο κύκλωμα τροφοδοσίας και με σωστή ψύξη, αλλά από την στιγμή που δεν έχω εμπειρία περιμένεις απαντήσεις από άλλους συμφορουμίτες. Για την asus εδώ και χρόνια διαβάζω τα καλύτερα, για την msi 970 gaming επίσης από την στιγμή που κυκλοφόρησε, τώρα το να σου πω πάρε την μία και όχι την άλλη δεν θα στο πω επειδή πραγματικά δεν ξέρω πια να σου προτείνω ;).

Εχω ακουσει απο εδω μεσα απο εσενα συγκεκριμενα οτι η μητρικες Msi για am3+ socket δεν κανουν λογο  κακων vrm η msi 970 θα ειναι οκ με θερμοκρασιες κτλπ? ειναι και ομορφη και ολας εχει και αλλα καλα χαρακτηριστηκα εχω δει..

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ακουσει απο εδω μεσα απο εσενα συγκεκριμενα οτι η μητρικες Msi για am3+ socket δεν κανουν λογο  κακων vrm η msi 970 θα ειναι οκ με θερμοκρασιες κτλπ? ειναι και ομορφη και ολας εχει και αλλα καλα χαρακτηριστηκα εχω δει..

Το παραδέχομαι ότι εγώ ο ίδιος είμαι κατά των msi για am3+ αλλά εκτός από την συγκεκριμένη και το έχω ξεκαθαρίσει άλλωστε, το κύκλωμα τροφοδοσίας που έχει απλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που χρησιμοποιείται στις υπόλοιπες msi am3+, είναι μακράν καλύτερο και επίσης στα λεφτά της έχει πολύ καλό εξοπλισμό και design. Έχω δει 8350 να παίζουν 4.6 απροβλημάτιστα σε reviews σε αυτό το mobo δίχως να αναφέρεται πρόβλημα στις θερμοκρασίες.

• Like 1
Δημοσ.

Το παραδέχομαι ότι εγώ ο ίδιος είμαι κατά των msi για am3+ αλλά εκτός από την συγκεκριμένη και το έχω ξεκαθαρίσει άλλωστε, το κύκλωμα τροφοδοσίας που έχει απλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που χρησιμοποιείται στις υπόλοιπες msi am3+, είναι μακράν καλύτερο και επίσης στα λεφτά της έχει πολύ καλό εξοπλισμό και design. Έχω δει 8350 να παίζουν 4.6 απροβλημάτιστα σε reviews σε αυτό το mobo δίχως να αναφέρεται πρόβλημα στις θερμοκρασίες.

Ωραια θα παρω αυτην γιατι ειναι και ομορφουλα :D

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είχα μια υποψία μέσα μου ότι για να διάβαζα τα καλύτερα για την 970 gaming της msi κάτι δεν πάει καλά και πως κάποιο λάκκο θα έχει η φάβα, έπειτα από ψάξιμο έκατσα και διάβασα το παρακάτω θέμα για αυτό το λόγο, το οποίο θέμα δυστυχώς είχε ξεφύγει από τα μάτια μου μέχρι που το βρήκα τώρα :

http://www.overclock.net/t/1501416/msi-970-gaming-anyone

Βλέπω πως με oc μπορούν εύκολα να την ακούσουν τα vrm της msi ακόμα και αν σου δίνει την δυνατότητα να κλοκάρεις ψηλά, δυστυχώς στα review γνωστών site τέτοιες λεπτομέρειες δεν τις λένε και αυτό το θέμα στο oc.net είχε ξεφύγει από τα μάτια μου, ζητώ χίλια συγνώμη roni που επέμενα για την msi μη έχοντας δει το συγκεκριμένο θέμα. Ήξερα ότι χρησιμοποιούνται nikos mosfets και σε αυτή την msi αλλά δεν ήξερα ότι μπορούν να την ακούσουν τόσο εύκολα, δηλαδή με το να έχεις oc τον cpu σχεδόν στο τέρμα μετά από καιρό η μητρική μπορεί να βγει knock out. Σε αυτόν που ξεκίνησε το θέμα η μητρική σταμάτησε να δουλεύει μετά από μικρό χρονικό διάστημα που είχε τον cpu κλοκαρισμένο στα 4.7. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, οπότε ξεχνάς την msi. Και πάλι συγνώμη για την παραπληροφόρηση από πλευράς μου roni. 

Έκατσα και έψαξα και βλέπω πως η m5 a97 r2.0 είναι μονόδρομος για αυτά που θες, άρα πας στην asus, μιας και το rev 2.0 της ud3p είναι πολύ μέτριο στο κλοκάρισμα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...