Whitefanged Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μη το φοβάστε το cpu/nb. Σπρώχτε το και πάνω από 1,35. Εγώ το είχα κοντά 3 χρόνια στο 1,3775. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Σε ποια mobo είχες τόσο nb; νομιζω ήσουν οριακά. Ud3 είχα βρει με 70-80 ευρώ, ηθελα να τη τσιμπησω ελέω έλλειψης msi gaming αλλά για να αποφυγω τυχόν καρδιακα επεισοδια με gigabyte-throttlιες, πάω σε sabertooth τελικά και αμετάκλητα. Η aura που θέλει να πάρει ο φίλος ~και νομιζω είχα ανοίξει thread λίγο παλιότερα όταν κυκλοφορησε.. Εμένα με τρομάζει λίγο. Καλη στα χαρτιά, reviews 1-2 σε όλο το νετ..γενικώς κάτι το οποίο δεν έχει δοκιμαστεί, το αποφεύγω πλεον. Οι στάνταρντ δοκιμασμενες επιλογές βοηθάνε να ηρεμισει το κεφάλι σου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 scatman να ρωτησω κατι επειδη θα παρουμε την αυρα σκεφτομαι να παρω και μνημες σε χρωμα μαυρο γτ τα πινακια γ της μνημες ειναι μαυρα το θεμα μ ειναι αξιζει να β αλω 1866 η να παρω 1600 π εχουν μικρες διαφορες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Σε ποια mobo είχες τόσο nb; νομιζω ήσουν οριακά. sabertooth 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 scatman να ρωτησω κατι επειδη θα παρουμε την αυρα σκεφτομαι να παρω και μνημες σε χρωμα μαυρο γτ τα πινακια γ της μνημες ειναι μαυρα το θεμα μ ειναι αξιζει να β αλω 1866 η να παρω 1600 π εχουν μικρες διαφορες!!Γενικώς απ τις ram μην περιμένεις απογείωση αποδόσεων. Είναι αμελητέες οι διαφορες σε αυτό το επίπεδο. Καλες θεωρουνται αυτες με χαμηλα timings. Οποτε αν κινηθειτε σε 1600 κοιτα να εχει cl9 (10 μαξ) ~το λένε οι πιο πολλές στην περιγραφή τους~ ή 1866 με cl10[ή χαμηλοτερα] και θα είστε κομπλε Πάρε οποία έχει καλύτερη τιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ρε την καριολα την Asus,ολο λεμε οτι εριξε την ποιοτητα σε μητρικες-καρτες γραφικων αλλα αμα πει να φτιαξει κατι δεν παιζεται.Ηταν κορυφη στις 990 με τις Saber,εβγαλε και την aura και τους εσβησε και στο 970.Κορυφη μητρικη για ~100€. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 LouCi4er to θέμα μ είναι ότι είναι μαύρο με κόκκινο και τα πινάκια είναι μαύρα θα ταίριαζε αν στα πίνακια π είναι μαύρα εβαζα κόκκινες ραμ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ρε την καριολα την Asus,ολο λεμε οτι εριξε την ποιοτητα σε μητρικες-καρτες γραφικων αλλα αμα πει να φτιαξει κατι δεν παιζεται.Ηταν κορυφη στις 990 με τις Saber,εβγαλε και την aura και τους εσβησε και στο 970.Κορυφη μητρικη για ~100€. Φαίνεται υποσχόμενο mobo όντως, αλλά όπως λέει και ο scatman λίγα τα review, λίγα πράγματα ξέρουμε, οπότε χίλιες φορές μια m5 a97 evo r2.0, δοκιμασμένη και σκυλί μαύρο σε oc και σε αντοχή. Και το τονίζω και αυτό μιας και κάποτε υποστήριζα την 970 fatal1ty performance τόσο εγώ όσο και μερικοί ακόμη συμφορουμίτες, ξέραμε λίγα πράγματα από reviews και φαινόταν καλή αλλά μακροπρόθεσμα βγήκε μάπα, την πάτησε φίλος μου αλλά και ο συμφορουμίτης aetolofitis που δυστυχώς του έδωσα το ok να δοκιμάσει την fatal1ty. Τελικά την msi 970 gaming την έχουμε σε επιφύλαξη μιας και ξέρουμε το ιστορικό της msi στο am3+ και βλέπω πως τελικά αποδεικνύεται αστέρι mobo, σε reviews που έχω κοιτάξει αλλά και από τα λεγόμενα του scatman που έχει εμπειρία, ίσως και να αξίζει τελικά. Οπότε από εμένα η ψήφος πάει σε m5 a97 evo r2.0 γιατί πολύ απλά δεν έχουμε επαρκή στοιχεία για την aura και επειδή δεν θέλω να πάρω ξανά συμφορουμίτη στο λαιμό μου. Η αντίδραση του patrick στο avatar μου αντικατοπτρίζει την απογοήτευση που είχα κάποτε με την 970 fatal1ty performance, ενώ στην αρχή το είχα για καλό mobo . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Oποτε φιλέ Mult1COr3Cpu ποια ν πάρω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 την ασους παρε.!!!!!!! m5a97 evo r2.0 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Την m5 a97 evo r2.0 να πάρεις life is music, είπαμε είναι δοκιμασμένη λύση εδώ και χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 OK θα πάρω αυτήν από σκρουτζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Φαίνεται υποσχόμενο mobo όντως, αλλά όπως λέει και ο scatman λίγα τα review, λίγα πράγματα ξέρουμε, οπότε χίλιες φορές μια m5 a97 evo r2.0, δοκιμασμένη και σκυλί μαύρο σε oc και σε αντοχή. Και το τονίζω και αυτό μιας και κάποτε υποστήριζα την 970 fatal1ty performance τόσο εγώ όσο και μερικοί ακόμη συμφορουμίτες, ξέραμε λίγα πράγματα από reviews και φαινόταν καλή αλλά μακροπρόθεσμα βγήκε μάπα, την πάτησε φίλος μου αλλά και ο συμφορουμίτης aetolofitis που δυστυχώς του έδωσα το ok να δοκιμάσει την fatal1ty. Τελικά την msi 970 gaming την έχουμε σε επιφύλαξη μιας και ξέρουμε το ιστορικό της msi στο am3+ και βλέπω πως τελικά αποδεικνύεται αστέρι mobo, σε reviews που έχω κοιτάξει αλλά και από τα λεγόμενα του scatman που έχει εμπειρία, ίσως και να αξίζει τελικά. Οπότε από εμένα η ψήφος πάει σε m5 a97 evo r2.0 γιατί πολύ απλά δεν έχουμε επαρκή στοιχεία για την aura και επειδή δεν θέλω να πάρω ξανά συμφορουμίτη στο λαιμό μου. Η αντίδραση του patrick στο avatar μου αντικατοπτρίζει την απογοήτευση που είχα κάποτε με την 970 fatal1ty performance, ενώ στην αρχή το είχα για καλό mobo . Μωρε χιλια δικια εχεις,ειναι σιγουρα μεγαλη ξενερα να προτεινεις κατι σε καποιον και στο τελος να βγαινει φολα.Πολλα ακουγονται και για τις Gigabyte τις οποιες δεν τις ειχα καθολου σε εκτιμηση.Η UD3P παντως μου εχει βγει σκυλι και πραγματικα δεν περιμενα ουτε τα μισα να κανει για τα ~90€ που εδωσα.Απο την αλλη εγω προσωπικα,λεφτα για MSI AM3+ mobo δεν εδινα που να διναν και μια Ρωσιδα δωρο.Μπορει η Gaming να ειναι καλη αλλα χιλιες φορες να δωσει καποιος 20-30€ παραπανω παρα να παιζει με την τυχη του.Την Fatality την ειχα προτεινει και εγω αρκετες φορες,η Asrock ομως δεν ειχε δωσει τετοια δειγματα ποτε.Παντα εβγαζε πολυ τιμιες μητρικεςΣυμφωνω για την m5a97 evo r2.0. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δυστυχώς στο am3+ η asrock έχει πάρει την κατρακύλα στα budget mobo. Θυμάμαι σε review του oc.net που η 970 fatal1ty με 8350 στα 4.7 τα κλάταρε, έσκασε mosfet . Ποιο rev της ud3p έχεις louci4er ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Το Rev 1.0,εγω βασικα δεν την πηρα για να κλοκαρω στο θεο μιας και ουτε η 212 μπορει να ακολουθησει,το ηξερα απο την αρχη.Αμα ηταν να δωσω 150€ για μητρικη και κανενα 80€ για ψυκτρα,πηγαινα σε i7 πραγμα τελειως αχρειαστο για την χρηση που κανω.Αλλα μεχρι τα 4.5Ghz που τον εχω παει,εννοειτε οτι η 212 κανει σαν αεροπλανο και μηδενιζει το margin σε 1 λεπτο,η μητρικη δεν νοιωθει.Μεχρι 57 εχω δει στα vrm's και φανακι να τα χτυπαει δεν εχω.Θα μου πεις αφου δεν σε παιρνει απο ψυξη τι τον εχεις τοσο?Το margin το μηδενιζει σε στρεσσαρισμα και με ανοιχτο το hpc και κλειστο το apm.Σε καθημερινη χρηση το περισσοτερο ο επεξεργαστης να πιασει 40% usage με το ζορι.Αρα απο θερμοκρασιες ειμαι οκ.Απλα γενικα δεν επαρκει η 212. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα