ger_asimos Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Καλησπερα, έχω ενα MacBook Pro 15" late 2013 quad-core Intel Core i7 processor (Turbo Boost up to 3.2GHz) with 6MB shared L3 cache8GB of 1600MHz DDR3L onboard memory256 PCIe-Based Flash Storage ssdIntel iris pro graphics Το είχα αγοράσει περίπου 2000 ευρω και σκεφτόμουν να το πουλήσω για να παρω έναν iMac ή κάποιο απο τα επόμενα μοντέλα. Η κατασταση του ειναι πολυ καλή αν εξαιρέσεις κάποιες μικρές γρατζουνιές και ενα dead pixel. Η τιμή που το δίνω ειναι 1300. Έβαλα την αγγελία το πρωί και είχα κάποια μηνύματα με προσφορές και παζάρια αλλα θεωρώ οτι η τιμή που το δίνω ειναι πολυ καλή αν αναλογιστεί κανεις ποσο το πηρα και οτι αυτά έχουν καλή μεταπωλητική αξία. Γενικα δεν καίγομαι να το πουλήσω γιαυτο ειδικά στη μια προσφορά που ηταν αρκετά καλή ειπα οτι θα περιμένω. Εσείς ποσο το κοστολογείτε;
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/ Ρώτα καλύτερα εδώ
atheatos Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Εγώ έχω της ίδιο μοντέλο αλλα με 16gb ram και 512 σκληρό και το είχα πάρει περίπου 1900 ευρώ απο εξωτερικό. Όποτε ανάλογα ποιον ρωτάς θα σου πει διαφορετική τιμή. Το δικό μου με τα ίδια προβλήματα με το δικό σου δεν το κοστολογω πάνω απο 1000 ευρώ. Όποτε δεν σου συνιστώ να ρωτάς ποσο το κοστολογούμε το δικό σου... Επίσης αν ο iMac δεν ειναι ο retina δεν αξίζει να τον πάρεις. Μαζεύεις τα λεφτα για μια καλή οθόνη και την συνδέεις με το MacBook Pro και κανείς την δουλειά σου ίσως και καλύτερα απο iMac. Για τα επόμενα μοντέλα MacBook Pro θα συμφωνήσω ότι αξίζει να το πουλήσεις.
ger_asimos Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αμα αποφασίσεις να δώσεις το δικό σου 1000 ευρω μη βάλεις καν αγγελία στείλε μου πμ και το παίρνω την ίδια μερα. Ναι γενικα δεν ειπα οτι η τιμή που θα πει κάποιος αυτη θα βάλω. Αλλα θεωρώ πως τα χρήματα που λες ειναι εκτός πραγματικότητας. Και όχι μόνο λόγω της μεταπωλητικης τους αξίας που έχουν τα προϊόντα αυτής της εταιρίας αλλα και σαν εργαλείο δουλειάς το συγκεκριμένο λαπτοπ ανταποκρίνεται σε επαγγελματική χρήση και ειναι μόλις 2 ετών.
atheatos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αμα αποφασίσεις να δώσεις το δικό σου 1000 ευρω μη βάλεις καν αγγελία στείλε μου πμ και το παίρνω την ίδια μερα. Ναι γενικα δεν ειπα οτι η τιμή που θα πει κάποιος αυτη θα βάλω. Αλλα θεωρώ πως τα χρήματα που λες ειναι εκτός πραγματικότητας. Και όχι μόνο λόγω της μεταπωλητικης τους αξίας που έχουν τα προϊόντα αυτής της εταιρίας αλλα και σαν εργαλείο δουλειάς το συγκεκριμένο λαπτοπ ανταποκρίνεται σε επαγγελματική χρήση και ειναι μόλις 2 ετών. Δεν σκοπεύω να το πουλήσω πριν πάρω το καινούργιο. Το οποίο θα κοιτάξω να το πάρω απο Ιαπωνία που προς το παρόν λείπει απο την πραγματικότητα πολλών .....
polteris Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δεν σκοπεύω να το πουλήσω πριν πάρω το καινούργιο. Το οποίο θα κοιτάξω να το πάρω απο Ιαπωνία που προς το παρόν λείπει απο την πραγματικότητα πολλών ..... offtopic Συμφέρει φίλε από Ιαπωνία? Από άποψη μεταφορικών και τελωνείου!!!
atheatos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 offtopic Συμφέρει φίλε από Ιαπωνία? Από άποψη μεταφορικών και τελωνείου!!! Στην δικιά μου πραγματικότητα η Ιαπωνία ειναι μέρος αυτού του πλανήτη. Έχω την δυνατότητα να την επισκεφτώ. Όποτε όταν λέω λείπει απο την πραγματικοτήτα πολλών, το εννοώ. Οταν κάνετε μια ερώτηση ,καλό ειναι να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν την κάνετε μονο σε μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται σε τοπικό επίπεδο.Αν ψάχνετε για το ποσο κοστίζει το MacBook Pro για να το πουλήσετε σε κάποιον που βρίσκεται στην δικιά σας πραγματικότητα, θα ακούσετε αυτό που περιμένετε. Αλλα δεν ζούμε όλοι μας στη δικιά σας πραγματικότητα. 3
dimi.d Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 για να μην ανοίγω θέμα καινουργιο... έχω νομίζω το ίδιο MacBook Pro (Retina, 15-inch, Late 2013) 2,3 GHz Intel Core i7 16ram 512ssd. τι τιμή θα μπορούσα να το δώσω? το είχα πάρει νομίζω 2899
manoskap Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Γενικα ρε παιδια δειτε τι παιζει απο τιμες και δωστε το τοσο ωστε να μην στεναχωριεστε.. Δεν υπαρχουν στανταρ στα μεταχειρισμενα. Οπως θελει κανεις συμφωνα με τις πεποιθησεις του και την αξια που δινει σε ενα αντικειμενο. Εγω "στη δικη μου πραγματικοτητα" προτιμω να τα σπρωχνω φθηνα για να μην κουραζομαι για την πωληση, αλλα ο καθενας οπως θελει!
polteris Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Στην δικιά μου πραγματικότητα η Ιαπωνία ειναι μέρος αυτού του πλανήτη. Έχω την δυνατότητα να την επισκεφτώ. Όποτε όταν λέω λείπει απο την πραγματικοτήτα πολλών, το εννοώ. Οταν κάνετε μια ερώτηση ,καλό ειναι να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν την κάνετε μονο σε μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται σε τοπικό επίπεδο. Αν ψάχνετε για το ποσο κοστίζει το MacBook Pro για να το πουλήσετε σε κάποιον που βρίσκεται στην δικιά σας πραγματικότητα, θα ακούσετε αυτό που περιμένετε. Αλλα δεν ζούμε όλοι μας στη δικιά σας πραγματικότητα. Μια ερώτηση έκανα απλά. Δεν περίμενα να σε πειράξει τόσο ώστε να είσαι επιθετικός. Μίλησες για αγορά από την Ιαπωνία. Για το 90% των Ελλήνων όταν μιλάμε για αγορά από Ιαπωνία - Αμερική εννοούμε την ηλεκτρονική αγορά και πάνω σε αυτό ήταν η ερώτηση μου.
skiabox Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλά δεν είναι και εντελώς αδικαιολόγητη η επιθετικότητα. Η Ελλάδα πραγματικά χώνεται όλο και πιο πολύ στον δικό της κόσμο όσο περνάνε τα χρόνια. Οι διαφορές πλέον είναι χαοτικές. Ουσιαστικά μιλάμε για 2 διαφορετικούς κόσμους δηλαδή. Και φυσικά αυτό το καταλαβαίνει καλύτερα αυτός που έχει δει και τους δύο κόσμους.
polteris Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλά δεν είναι και εντελώς αδικαιολόγητη η επιθετικότητα. Η Ελλάδα πραγματικά χώνεται όλο και πιο πολύ στον δικό της κόσμο όσο περνάνε τα χρόνια. Οι διαφορές πλέον είναι χαοτικές. Ουσιαστικά μιλάμε για 2 διαφορετικούς κόσμους δηλαδή. Και φυσικά αυτό το καταλαβαίνει καλύτερα αυτός που έχει δει και τους δύο κόσμους. Προσωπικά δεν ψωνίζω από Ελλάδα αλλά από εξωτερικό (Αγγλία πιο πολύ) αλλά έτσι όπως το έγραψε ο φίλος πιο πάνω ότι θα το πάρει από Ιαπωνία νόμιζα πως θα το παραγγείλει γι'αυτο του έκανα και την ερώτηση. ΑΑν έγραφε ότι θα πάει να το πάρει από την Ιαπωνία δεν θα ρωτούσα τίποτα
mistr4l Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αλλα θεωρώ πως τα χρήματα που λες ειναι εκτός πραγματικότητας. Και όχι μόνο λόγω της μεταπωλητικης τους αξίας που έχουν τα προϊόντα αυτής της εταιρίας αλλα και σαν εργαλείο δουλειάς το συγκεκριμένο λαπτοπ ανταποκρίνεται σε επαγγελματική χρήση και ειναι μόλις 2 ετών. Η κατασταση του ειναι πολυ καλή αν εξαιρέσεις κάποιες μικρές γρατζουνιές και ενα dead pixel. Η τιμή που το δίνω ειναι 1300. Έβαλα την αγγελία το πρωί και είχα κάποια μηνύματα με προσφορές και παζάρια αλλα θεωρώ οτι η τιμή που το δίνω ειναι πολυ καλή αν αναλογιστεί κανεις ποσο το πηρα και οτι αυτά έχουν καλή μεταπωλητική αξία. Στα υπογραμμισμένα και bold είσαι λάθος. Λογικό να σ'ενοχλεί ένα μηχάνημα τόσο καλό να πρέπει να το 'σκοτώσεις', αλλά δυστηχώς στα ηλεκτρονικά έτσι συμβαίνει και δεν σχετίζονται θέματα όπως πόσο το πήρες εσύ ή πόσο θεωρείς εσύ πως κοστίζει ή πως τα μηχανήματα αυτά έχουν μεταπωλητική αξία. Δυστηχώς δεν έχουν όσο πιστεύεις. Τα 1300 τα θεωρώ κι εγώ πολλά. Βέβαια αν εσύ πιστεύεις πως είναι καλά τότε είτε θα βρεις κάποιον που θα έχει την ίδια λογική μ'εσένα και θα τα δώσει, είτε απλά θα κατεβάζεις την τιμή. Για εμένα θα μπορoύσες να έρθεις στο μέσο μεταξύ 1300 και 1000, έχοντας απλά υπ'όψιν σου πως ενδεχομένως να πέσεις στα 1000. Ειδάλλως, απλά μην το πουλάς. Και να στο αιτιολογήσω λίγο ακόμα, προσωπικά μ'ένα καμμένο pixel και γρατζουνιές δεν θα το έπαιρνα ούτε με 1000 για πολλούς λόγους. But that's just me. Φιλικά, για να μην ανοίγω θέμα καινουργιο... έχω νομίζω το ίδιο MacBook Pro (Retina, 15-inch, Late 2013) 2,3 GHz Intel Core i7 16ram 512ssd. τι τιμή θα μπορούσα να το δώσω? το είχα πάρει νομίζω 2899 http://www.skroutz.gr/s/6928491/Apple-MacBook-Pro-15-4-2-5GHz-i7-16GB-512GB-Flash-Storage-Retina-Display-2015.html Αντίστοιχα, όταν καινούριο το βρίσκει κάποιος σχετικά εύκολα στα 2230Ε, ανεξαρτήτως πόσο το πήρες εσύ το 2013, δεν θα έδινα προσωπικά πάνω από 1300-1500E. Για ένα βασικό επίσης λόγο, πως όσο κι 'επαγγελματικό' να θεωρείται το μηχάνημα, δεν εγγυάται κανείς πως ΔΕΝ θα χαλάσει. Συνεπώς, για να το πάρει κανείς μεταχειρισμένο λαμβάνει υπ'όψιν κι αυτόν τον παράγοντα, πως το μηχάνημα δλδ βρίσκεται εκτός εγγύησης. Και ν' αναφέρω πως προσωπικά ΔΕΝ αγοράζω μεταχειρισμένες ηλεκτρονικές συσκευές, εκτός κι αν ο πωλητής είναι κολλητός μου. Οπότε τα παραπάνω ΔΕΝ τα γράφω για να σκοτώσετε το μηχάνημα και να το αγοράσω εγώ Φιλικά. 2
makislb Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Θα επρεπε να το σκοτώσω αν επρεπε να το πουλήσω σήμερα ή αν επρεπε να το που πουλήσω γενικα. Θα ηθελα να το πουλήσω και να παρω ενα επόμενο μοντέλο. Γιαυτο και δε δέχτηκα προσφορές κοντα στην τιμή μου προς το παρόν.
kavouras Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 http://www.mac2sell.net Ρίξε μια ματιά σε αυτό το εργαλείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα