ababapanos Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ξέρετε αν μπορώ να βάψω τους αισθητήρες παρκαρίσματος του αμαξιού μου , που θέλω στο ίδιο χρώμα του προφυλακτήρα ? τώρα είναι μαύροι. Γίνεται η θα επιρεαστει η απόδοση τους?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Φυσικα....Τους τραβας λιγο εξω τους βαφεις με σπραυ στο χρωμα που θελις και μετα τους κουμπωννεις παλι . Πιο καλα για ευκολια να γινει πριν τους βαλεις .Δεν δημουργει κανενα προβλημα το βαψιμο.
paylidis Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 καποιοι κινεζικοι δε βαφονται!! πρεπει να ρωτησεις των πωλητη που στους εδωσε/πέρασε... επισης εμενα μου ειχαν πει οτι πρεπει να περαστουν ΜΟΝΟ με μεταλλικο χρωμα
ababapanos Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 το πρόβλημα ειναι οτι εχουν ιδη μπει και δεν νομιζω να μπορω να τους βγάλω για να τους βάψω με σπρέι. Μάλλον θα προσπαθήσω να το κανω με πινελάκι με το χρώμα του αυτοκίνητου που το εχω ιδη
paylidis Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 το πρόβλημα ειναι οτι εχουν ιδη μπει και δεν νομιζω να μπορω να τους βγάλω για να τους βάψω με σπρέι. Μάλλον θα προσπαθήσω να το κανω με πινελάκι με το χρώμα του αυτοκίνητου που το εχω ιδη τοτε θα γινει μάλλον ζημια..... βγαινουν (ξεκουμπώνουν) και ξανακουμπώνουν... το πιο σωστό και ποιοτικό βεβαια θα ήταν να στους βάψει φανοποιός αλλα και με σπρει στο χρωμα του αμαξιού γίνεται (δεν ξερω αν περιεχει βερνικι, βεβαιωσου οτι θα εχει για να μη γινουν θαμποι)
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μια φορα που ειχα βαψει ασημι πριν την τοποθετηση αυτος που ειχε το μαγαζι που τους τοποθετουσε ειχε παρει σπρευ με τον κωδικο χρωματος του αυτοκινητου και τους ειχε βαψει σε 10 λεπτα πριν τους βαλει . Αριστο αποτελεσμα.
ababapanos Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 θα ρωτήσω τον φανοποιό λοιπόν , αν γίνεται με τον κωδικό του χρωματος να παρω ενα σπρει να τους βαψω
Thanos1972 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 και εγω θελω να τους βαψω ενω εχω ο χρωμα σε μπουκαλακι με πινελο μικρο. δεν θελει και πολυ λεπτομερεια,σταθερο χερι θελει.βαλε και βερνικι αυτοκινητου μετα απο πανω για να προστατευτουν λιγο.
dollyyy19 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 πρωτα πλαστικοποιουμε το πλαστικο,για να μην ξεκολλησει το χρωμα στο τριμηνο πανω,ειδικα στο ελληνικο καλοκαιρι.
Alxnks Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Και επειδή αναφέρθηκε πριν..προς θεού ΟΧΙ μεταλλικό χρώμα! Να μην έχει ίχνη μετάλλου μέσα, εκτός αν θέλεις να ακούς το τελικό συνεχομενο μπιιιιιπ με το που θα βάζεις όπισθεν, μιας και θα τους τρελαινουν αυτά τα ίχνη μετάλλου και θα νομίζουν ότι υπαρχει εμπόδιο πίσω!
paylidis Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Και επειδή αναφέρθηκε πριν..προς θεού ΟΧΙ μεταλλικό χρώμα! Να μην έχει ίχνη μετάλλου μέσα, εκτός αν θέλεις να ακούς το τελικό συνεχομενο μπιιιιιπ με το που θα βάζεις όπισθεν, μιας και θα τους τρελαινουν αυτά τα ίχνη μετάλλου και θα νομίζουν ότι υπαρχει εμπόδιο πίσω! Οταν τους πήρα εγω ο πωλητής ηταν απόλυτος στο μεταλλικό. Και φυσικά κανένα πρόβλημα. Ας ρωτήσει απο εκει που τους πήρε εν τελεί γιατι μπορει να ειναι άλλης τεχνολογίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα