spyrosbhta Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Καλησπέρα Χρειάζομαι άμεσα ένα μεταχειρισμένο λάπτοπ, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα του δικού μου. Αυτό που ενδιαφέρει είναι το ερώτημα Α) i5 με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ή Β)core2duo με ανεξάρτητη κάρτα γραφικών. Δεν υπάρχει θέμα: παλιό ή νεώτερο. Το μόνο που με νοιάζει έιναι πως το θέλω για ηχο και βίντεο επαγγελματικά.
corsair04 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Καλησπέρα Χρειάζομαι άμεσα ένα μεταχειρισμένο λάπτοπ, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα του δικού μου. Αυτό που ενδιαφέρει είναι το ερώτημα Α) i5 με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ή Β)core2duo με ανεξάρτητη κάρτα γραφικών. Δεν υπάρχει θέμα: παλιό ή νεώτερο. Το μόνο που με νοιάζει έιναι πως το θέλω για ηχο και βίντεο επαγγελματικά. να βάλεις αγγελία με το τι ακριβώς ζητάς και μέχρι πόσα χρήματα
~Palpatin~ Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 να βάλεις αγγελία με το τι ακριβώς ζητάς και μέχρι πόσα χρήματα Γνώμη ρωτάει το απλικάρι μάλλον Απο μένα i5 με ενδωματωμένα προφανώς. 3
spyrosbhta Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Ναι δεν ψάχνω απο το site να αγοράσω. Απλά έχω αυτές τις 2 επιλογές. Μάλιστα το core2duo ειναι του 2008 αλλά κορυφή για τοτε (1000 ευρώ τότε). Δυστυχώς για το i5 δε θυμάμαι άλλες πληροφορίες.
zitsos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ποσα λευτα το ενα ποσα το αλλο τη ειναι το i5 δωσε μας μερικες ακομα πληρ/ ριες....μαρκα, χεονολογιες...για να βοηθησουμε....
spyrosbhta Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Core2duo 8100 του 2008 vs i5 520m του 2011.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα