Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

12 δίνει, οπότε ότι βγαίνει απο το τροφοδοτικό ;) Δεν μπορεί να δώσει παραπάνω!

θεωρητικα τα λες πολυ ομορφα αλλα με αυτους τους διαολους που εχουμε μπλεξει(το εχω πει επανελλειμενως οτι ημαστε ολοι μαζοχες) βλεπεις πολλα κβαντικα αδιεξοδα!!!( ο,τι να΄ναι δηλαδη) και εξηγω:ειχα μια μητρικη την οποια ειχα βαλει σε 3 διαφορετικα κουτια με διαφορετικα τροφοδοτικα κτλ και μου εκαψε 2 η΄3 καρτες αν θυμαμαι καλα!Τι να υποθεσω? προβληματικα και τα 3 τροφοδοτικα? Ε δεν νομιζω.. Ολα οδηγουσαν σε προβληματικη pci-e που εκανε τα αδυνατα δυνατα για να με κανει να παρω το χαπι για την πιεση μονιμα και απο τωρα!!!Θελω πολλα χρονια για τετοια ακομα!!!...

• Like 1
Δημοσ.

θεωρητικα τα λες πολυ ομορφα αλλα με αυτους τους διαολους που εχουμε μπλεξει(το εχω πει επανελλειμενως οτι ημαστε ολοι μαζοχες) βλεπεις πολλα κβαντικα αδιεξοδα!!!( ο,τι να΄ναι δηλαδη) και εξηγω:ειχα μια μητρικη την οποια ειχα βαλει σε 3 διαφορετικα κουτια με διαφορετικα τροφοδοτικα κτλ και μου εκαψε 2 η΄3 καρτες αν θυμαμαι καλα!Τι να υποθεσω? προβληματικα και τα 3 τροφοδοτικα? Ε δεν νομιζω.. Ολα οδηγουσαν σε προβληματικη pci-e που εκανε τα αδυνατα δυνατα για να με κανει να παρω το χαπι για την πιεση μονιμα και απο τωρα!!!Θελω πολλα χρονια για τετοια ακομα!!!...

Το μόνο που μπορώ να δικαιολογήσω θεωρητικά είναι να δίνει 12 σε κανα dataio σε κανα ground κτλ.

Αλλά δεν λέω ότι έχεις άδικο, απλά δεν ξέρω το πως ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...