povaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, Πριν 3-4 μήνες μου κάηκε η κάρτα γραφικών και η msi μου την αντικατέστησε με μία καινούρια. Το πρόβλημα είναι ότι η καινούρια κάρτα που μου έφεραν κάηκε και αυτή μετά από 3 μήνες. Έχω ήδη στην κατοχή μου την καινούρια κάρτα (3η στην ουσία) και θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρετε σε τι μπορεί να οφείλετε αυτό? Είμαι εκτός εγγύησης πλέον και θέλω να σιγουρευτώ πριν την κουμπώσω ότι δεν φταίει το σύστημά μου που καίγεται η vga. Έχω τσεκάρει temps και ποτέ δεν είχα μεγάλες θερμοκρασίες. Αν μπορεί να βοηθήσει σε κάτι το μοναδικό παράλογο στο pc μου είναι τώρα που είμαι με την onboard όταν κάποιος με παίρνει στο κινητό και αυτό είναι κοντά στον πύργο το pc κρασάρει και κλείνει.Μπορεί να σας φαίνεται τρομερά χαζό αυτό που λέω αλλά συμβαίνει. Υπάρχει πιθανότητα να έχω θέμα με τα ρεύματα? (βραχυκύκλωμα κλπ κλπ) και να καίει την κάρτα?
povaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Corsair RM 650 και είναι μόνο 2 χρόνια που το έχω. Και πώς μπορώ να το ελέγξω ότι αυτό φταίει?
Sheogorath Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Corsair RM 650 και είναι μόνο 2 χρόνια που το έχω. Και πώς μπορώ να το ελέγξω ότι αυτό φταίει? Γράψε στην Corsair λέγοντας το πρόβλημά σου. Έχει άψογο support. Ιδανικά το ελέγχεις με παλμογράφο! 1
povaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Έστειλα ήδη. To psu είναι στην εγγύηση άλλα το έχω πάρει από το πλαίσιο και όπως ξέρετε αν λειτουργεί κανονικά άντε να το αλλάξουν. Τέλος πάντων ευχαριστώ για την βοήθεια.
Sheogorath Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Στο HardwareMonitor τι τιμές σου λέει min & max στην 12άρα?
povaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Θα σου απαντήσω αύριο οταν θα παώ γραφείο που είναι το pc.
povaras Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μου το άλλαξαν τελικά χωρίς έλεγχο με ένα Rm650x. Έπεσα σε καλό. Θα πάρω και ένα καλό πολυμπριζο και ας ελπίζω ότι έφταιγε αυτό 1
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 UPS πάρε οπωσδήποτε (αν δεν έχεις)! Έχω πάρει pc 3 ημερων στο χέρι λόγω υπέρτασης ΔΕΗ . Ευτυχώς τότε το Πλαίσιο (δεν ξέρω τι θα γινόταν τώρα) μου τα αντικατέστησε όλα
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Στο πλαισιο?? Μωρε μπραβο... πετυχε πωλητη που δηλωσε παραιτηση και δουλευε τελευταια μερα και ειπε για σπασιμο να κανει το αντιθετο απο αυτο που τον διδαξανε! 5
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 παντως τωρα που μου ηρθε μια αναλαμπη, να ξερεις πως αν τυχων στο ξανα κανει τοτε εχει προβλημα η pci-e x16 της μητρικης σου και δινει παρα πανω ρευμα ισως αλλα οχι τοσο που να την καιει αμεσως. Συμβαινουν και αυτα..
Sheogorath Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 12 δίνει, οπότε ότι βγαίνει απο το τροφοδοτικό Δεν μπορεί να δώσει παραπάνω!
povaras Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 παντως τωρα που μου ηρθε μια αναλαμπη, να ξερεις πως αν τυχων στο ξανα κανει τοτε εχει προβλημα η pci-e x16 της μητρικης σου και δινει παρα πανω ρευμα ισως αλλα οχι τοσο που να την καιει αμεσως. Συμβαινουν και αυτα.. Θα δείξει. Γιατί η προηγούμενη κάρτα που άλλαξα δούλευε απλά πολλές φορές όταν bootαρα το pc δεν έδινε σήμα στην οθόνη. UPS πάρε οπωσδήποτε (αν δεν έχεις)! Έχω πάρει pc 3 ημερων στο χέρι λόγω υπέρτασης ΔΕΗ . Ευτυχώς τότε το Πλαίσιο (δεν ξέρω τι θα γινόταν τώρα) μου τα αντικατέστησε όλα Τώρα να κάνω μία ερώτηση χαζη. Εφόσον το PSU έχει στα specs του ασφάλεια σε περίπτωση βραχυκύκλώματος,υπέρτασης κλπ κλπ, εκτός του απότομου κλεισίματος το οποίο μπορεί να το φας και με ενα BSOD, τι άλλο θετικό μπορεί να σου προσφέρει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα