Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν είναι περίεργο ο δίσκος φαινομενικά να είναι μια χαρά, να είναι γρήγορος κ.α.. το καλύτερο κατα την γνώμη μου εργαλείο αποκατάστασης είναι το chkdsk /r /f αν θυμάμαι καλά, μέσα απο recovery cd των windows αλλά και πάλι.... πάρε backup και αν είναι σε εγγύηση πάει για αλλαγή....

btw μου έχει τύχει σε ρημαγμένο δίσκο να βγάλουν σχετικό μνμ τα 7άρια :P :P :P 

Δημοσ.

Μου αρέσει που συνεχίζετε να προτείνετε προγράμματα επιδιόρθωσης λες και θα κάνουν κάποια διαφορά.

[...] το καλύτερο κατα την γνώμη μου εργαλείο αποκατάστασης είναι το chkdsk /r /f αν θυμάμαι καλά, μέσα απο recovery cd των windows αλλά και πάλι.... πάρε backup και αν είναι σε εγγύηση πάει για αλλαγή....

[...]

Η εντολή chkdsk δεν είναι και ό,τι πιο χρήσιμο σε ένα προβληματικό δίσκο γιατί το μόνο που κάνει είναι να διορθώνει file system errors.

Και επειδή συνήθως όταν κάποιος τη χρησιμοποιεί το κάνει με γνώμονα την ακεραιότητα ή διάσωση των δεδομένων του, μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ.

• Like 2
Δημοσ.

Σωστά, ο δίσκος είναι 2ΤΒ και σχετικά άδειος για αυτό και δεν καθυστερεί. Το θέμα είναι που και πως έβγαλε το πρόβλημα ο δίσκος κι αν συνεχίζουν να δημιουργούνται bad sectors. Tα low level format tools βοηθάνε αν ο δίσκος σταματήσει να παρουσιάζει σφάλματα στο μέλλον. Αν συνεχιστούν τα bad sectors όσο η επιφάνεια του δίσκου γεμίζει με δεδομένα του χρήστη, τότε ο δίσκος αρχίζει να σέρνεται.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...