Fortycade Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Με Hard Disc Sentinel Περιπου ενα χρονο τον εχω, τον usarω ως αποθηκευτικο σκληρο για games και videos. Ξερει κανεις αν φτιαχνεται ? Πρεπει να τον κανω διαμορφοση/φορματ ?
Fortycade Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 δε φτιαχνει. κρατα μπακ απ οκ. να πω κιωλας οτι δεν τον εχω χτυπησει καθολου. μονος του εγινε ετσι...
tarantules Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μετά, αφού πάρεις backup δοκίμασε το HDD Regenerator.Το είχα χρησιμοποιήσει κάποτε και έκανε δουλειά.Το έχει και ο θείος προσφορά 1
Fortycade Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μετά, αφού πάρεις backup δοκίμασε το HDD Regenerator.Το είχα χρησιμοποιήσει κάποτε και έκανε δουλειά.Το έχει και ο θείος προσφορά 89.99$
nickts1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Backup και φευγεις για εγγύηση. Επειδή βέβαια υπάρχει περίπτωση να δείχνει λάθος ενδείξεις το sentinel, κατέβασε και τρέξε το επίσημο διαγνωστικό της εταιρίας του δίσκου σου. 3
άδικος Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Λάθος ένδειξη σε αυτά τα στοιχεία δε δείχνει το hds. Επίσης το hdd regenerator δε πρόκειται να φτιάξει κάτι στην προκειμένη περίπτωση. Όπως αναφέρθηκε, δε μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση του δίσκου. 4
Basilhs1982 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Λογικά ο δίσκος θα έχει γίνει πολύ αργός στην αναζήτηση και στο διάβασμα αρχείων, για εγγραφή δε το συζητώ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση κατά 99% κανένα software δεν μπορεί να σου "φτιάξει" το δίσκο και είναι δύσκολο το HDS να διαβάζει τόσο λάθος. Ο δίσκος σε προειδοποίησε πριν φτάσει στο 16% αλλά εσύ προφανώς το αγνόησες, τώρα πάρε backup όσο προλαβαίνεις ότι προλαβαίνεις, ο χρόνος που μένει ανοικτός ο δίσκος και στροφάρει είναι χρήμα/χαμένα δεδομένα. 3
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 οπως τα λενε τα παιδια ειναι. αν πεφτει συχνα το 16% και γινει 15%-12%-9% κτλ την εκατσες.σε χαλια δισκο το hd regenerator υπαρχει περιπτωση να σου φτιαξει καποια bad sectors και να σε ανεβασει αλλα μετα απο λιγο καιρο να σου χειροτερεψει παλι.. επισης υπαρχει και περιπτωση να χειροτερεψει κατευθειαν λογο του ζορισματος που θα φαει(sector per sector)χωρια που μπορει να θελει και 2 μηνες για ενα πληρες regenerator!!!
Fortycade Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 το περιεργο ειναι οτι δουλεβει τελεια. γραφω βιντεο με ShadowPlay στο Battlefield 4 σε αυτον τον δισκο και παει σφαιρα. Αναγνωση και ενγγραφη τα παει τελεια δεν εχω δει κανενα κολημα πουθενα.Πολλυ περιεργο.... ps. ο δισκος ειναι αυτος http://www.e-shop.gr/hdd-toshiba-dt01aca200-2tb-35-sata3-p-PER.333624
tarantules Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αν δουλεύει τέλεια όπως λες , άλλαξέ του καλώδιο SATA και βάλτον σε άλλη SATA θύρα και ξανατρέξε το HD Sentnel να δούμε αν θα σου βγάλει τις ίδιες μετρήσεις.
άδικος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 το περιεργο ειναι οτι δουλεβει τελεια. γραφω βιντεο με ShadowPlay στο Battlefield 4 σε αυτον τον δισκο και παει σφαιρα. Αναγνωση και ενγγραφη τα παει τελεια δεν εχω δει κανενα κολημα πουθενα. Πολλυ περιεργο.... ps. ο δισκος ειναι αυτος http://www.e-shop.gr/hdd-toshiba-dt01aca200-2tb-35-sata3-p-PER.333624 Δεν είναι καθόλου περίεργο. Το ότι έχει bad sectors δε σημαίνει υποχρεωτικά πως ο δίσκος θα γίνει αργός. Αν μη τι άλλο τα bad sectors αυτά έχουν ήδη αντικατασταθεί. Αν δουλεύει τέλεια όπως λες , άλλαξέ του καλώδιο SATA και βάλτον σε άλλη SATA θύρα και ξανατρέξε το HD Sentnel να δούμε αν θα σου βγάλει τις ίδιες μετρήσεις. Το smart table δε πρόκειται να αλλάξει επειδή άλλαξε καλώδιο σε καμία περίπτωση. Ό,τι βλέπεις ισχύει. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 πολλες φορες ενω φαινεται επι ξυλου κρεμαμμενος στο hdsentinel (και σε καθε διαγνωστικο προγραμμα δηλαδη) παρολ΄αυτα δουλευει οκ!πως βλεπεις καποιον που ειναι μια χαρα αλλα λειτουργει ο ενας πνευμονας, ο ενας νεφρος κ.α... Απ΄εξω ολα καλα φαινονται! να σου πω τι εκανα εγω με εναν δισκο που ειχα πριν 3 χρονια.ειχε 3% υγεια και εκανε κατι κουλα καπου και που. ανοιξα το hdtune και εκανα σκαναρισμα(low) για bad sectors. μου τα εβγαλε στα τελευταια 8 περιπου giga ολα. πηγα μετα με ενα αλλο προγραμματακι (που για μενα ειναι απο τα καλυτερα του ειδους του) το easeus prtition manager(βεβαια γινεται και απο την διαχειριση δισκων των windows) και εφτιαξα τα partition που ηθελα αφηνοντας στο τελος unnalocated space 10 giga. στην ουσια να μην ξανα εχει παρε δωσε η βελονα με εκεινη την περιοχη να το πω ετσι χοντρικα.ο δισκος παιζει κανονικα ακομα και απλα πριν λιγο καιρο πηγε στο 2%.. Ολα θα εξαρτηθουν δηλαδη απο το που θα δεις τα bad sectors και να ευχεσαι να ειναι ολα σε συγκεκριμενο σημειο ωστε να το αποκοψεις ανετα γιατι μου εχει τυχει και αλλος εξωτερικος που τα ειχε παντου και τον εχω γυρω στα 15 partitions 7-8 καλα κι αλλα τοσα bad αλλα για χαζομεταφορες απο δω κι απο κει σαν usb δηλαδη με partitions καλα εως και 80 gb μια χαρα ειναι!Καλη τυχη και sorry για την εκθεση..Α! και ακομα καλυτερα που δεν κανεις εκκινηση απο αυτον τον δισκο και ειναι αποθηκη και για εγγραφες gaming ωστε και στην αρχη να ειναι bad να μην σε νοιαζει για mbr και first sector κτλ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα