Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μονο τα ποντικια ειναι το προβλημα του TS?δηλαδη στα αμαξια δεν συμβαινει το ιδιο?Στις τηλεορασεις?Στις ηλεκτρικες συσκευες γενικοτερα?Ακομα και σε επιπλα...

Απλα αντιλαμβανεσαι οτι πλεον μας κοροιδευουν και μας τα παιρνουν απο τα service παρα απο το προιον...

Οταν αυτοκινητο το 60-70 εκανε οσο ενα σπιτι αντιλαμβανεσαι γιατι αυτο το αυτοκινητο λειτουργει ακομα ενω το σπιτι μπορει να εχει πεσει :P 

Εγω προσωπικα εχω το g402 ακριβως εναν χρονο (τον κλεινει σε μια-δυο βδομαδες) και δεν μου χει βγαλει τιποτα...Επισης η τιμη του ειναι πολυ καλη...

Σε ευχαριστω για την ενημερωση. Λογικα θα προτιμησω το logitech!
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μονο τα ποντικια ειναι το προβλημα του TS?δηλαδη στα αμαξια δεν συμβαινει το ιδιο?Στις τηλεορασεις?Στις ηλεκτρικες συσκευες γενικοτερα?Ακομα και σε επιπλα...

Απλα αντιλαμβανεσαι οτι πλεον μας κοροιδευουν και μας τα παιρνουν απο τα service παρα απο το προιον...

Οταν αυτοκινητο το 60-70 εκανε οσο ενα σπιτι αντιλαμβανεσαι γιατι αυτο το αυτοκινητο λειτουργει ακομα ενω το σπιτι μπορει να εχει πεσει :P

Εγω προσωπικα εχω το g402 ακριβως εναν χρονο (τον κλεινει σε μια-δυο βδομαδες) και δεν μου χει βγαλει τιποτα...Επισης η τιμη του ειναι πολυ καλη...

Ναι φιλε συμβαινει σε πολλα πραγματα αυτο, αλλα στα παλια ποντικια απ οτι φαινετε οχι. Ο φιλος mult1 εχει το ιδιο ποντικι με μενα 14 χρονια και εγω 10. Ακομα κι αν χαλασουν σημερα, κανεις μας δεν θα παραπονεθει γτ μπορεσαν και εβγαλαν τοσα χρονια με κοστος 10 ευρω. Το θεμα ειναι τι γινετε με τα σημερινα ακριβα ποντικια που χαλανε μετα απο 2 χρονια

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φιλε συμβαινει σε πολλα πραγματα αυτο, αλλα στα παλια ποντικια απ οτι φαινετε οχι. Ο φιλος mult1 εχει το ιδιο ποντικι με μενα 14 χρονια και εγω 10. Ακομα κι αν χαλασουν σημερα, κανεις μας δεν θα παραπονεθει γτ μπορεσαν και εβγαλαν τοσα χρονια με κοστος 10 ευρω. Το θεμα ειναι τι γινετε με τα σημερινα ακριβα ποντικια που χαλανε μετα απο 2 χρονια

Είναι καθαρά θέμα χειρισμού. Επειδή δούλευα σε νετ καφέ. Το optical ποντίκι που αναφέρεις στο πρώτο πόστ που σου κράτησε 10 χρόνια, εκεί το αλλάζαμε κάθε 6 μήνες (μη πω λιγότεο) γιατί εκεί συνήθως το λειτουργούν ούγκ άτομα. Το ίδιο και σε πληκτρολόγια.

Προσωπικά έχω ένα unicomp πληκτρολόγιο των 130Ευρώ (με shipping από US), δεν το μετάνιωσα καν, άξιζε μέχρι το τελευταίο ευρώ γιατί μόνο με αυτό μπορώ να δουλέψω σωστά λόγω των πλήκτρων της IBM model M και του απίστευτα εργονομικού σχεδιασμού που και σε μηχανικό να ψαχτείς δεν γλυτώνεις με τίποτα την 150άρα και πέρα.

Ποντίκι έχω ένα logitech LS1 laser των 17Ευρώ, μου κράτησε σίγουρα 2 χρόνια και δεν έχω παράπονο. Με νορμάλ χρήση, απλά ορισμένες φορές σκαλώνει στα κλίκ οπότε θα το αλλάξω με κάτι άλλο. Είχα αγοράσει παλιότερα ένα Rocat kone των 80Ευρώ και κράτησε και αυτό 3 χρόνια. Αν σου κρατήσει ένα Mouse 2 χρόνια είσαι πολύ καλά, όσο και αν κοστίζει.

btw περί μακροζωίας hardware, και εγώ έχω έναν barco cine 7 (δουλεύει από το 2001, είχε τότε 17 χιλ Ευρώ), αλλά πλέον γερνάει και θέλει αλλαγές σε πυκνωτές, τρανζίστορ, λάμπες. Βέβαια δεν τον αλλάζω γιατί για να δω την ίδια εικόνα πρέπει να δαπανήσω 10 χιλιάρικα και άνω σε νέο μηχάνημα.

Δημοσ.

Το ξερω φιλε οτι ειναι για γρηγοροτερη πλοηγηση. Ειπα οτι δεν θελω να τα εχει και απο την δεξια μερια γτ δεν προκειτε να χρησιμοποιεισω ποτε το ποντικι με το αριστερο χερι. Αν δλδ εχει απο την δεξια μερια εξτρα θα ειναι περιτα.

Προτιμω ενσυρματο gaming

Κοίτα,η αλήθεια είναι "πως δε τα φτιάχνουν πια όπως παλιά".

Τι εννοεις μ αυτο? Στο θεμα ανθεκτικοτητας?

Το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα gaming ποντικια εχουν πολλες αλλες επιπλεον δυνατοτητες απο τα απλα ποντικια της Microsoft και logitech των 3 ευρω και αυτος ειναι και ο λογος που εμφανιζονται και τα προβληματα. Οταν απο ενα απο ποντικι με 2 κλικ(ουτε καν το μεσαιο ξερω γω)πας σε ποντικι με επιπλεον κουμπια που μαλιστα τα ρυθμιζεις μεσω προγραμματος,φωτισμο και αλλο αισθητητα(αλλα και αλλαγη Dpi),τοτε καταλαβαινεις γιατι ειναι και πιο πιθανο να σου εμφανισει προβλημα.Βεβαια και παλι ειναι απολυτα λογικο να σου βγαλει προβλημα μιας και γιαυτο υπαρχει και η εγγυηση.

Γιατι και σε τροφοδοτικα πχ υπαρχει κοσμος που την εχει βγαλει χρονια με no name τροφοδοτικα της πλακας χωρις να του τυχει κατι,και αλλοι που σκασανε 200ευρω σε τροφοδοτικα επωνυμα και platinum(βλεπε corsair)και τους χαλασανε.Τι παει να πει αυτο οτι αξιζουν περισσοτερο τα no name???

Επισης να πω και εγω οτι οντως στα gaming ποντικια παιζει και το ατομο.Οταν οι περισσοτεροι στην Ελλαδα θελουν τετοια ποντικια για moba παιχνιδια και Mmo(pvp κυριως)και fps τυπου counter strike και Call of duty και λογω του ολου competitive στοιχειου εχουν πολλα νευρα και βαρανε τα ποντικια/τα πετανε στον τοιχο κλπ,ε εκει δεν σου φταιει η εταιρια αλλα εσυ ο ιδιος(γιαυτο και βλεπεις και γραφουν αρκετοι οτι ουτε 2 χρονια δεν τους εβγαλαν τα ποντικια και ολως τυχαιως δεν χρησιμοποιουν και την εγγυηση γιατι τα εχουν σπασει αυτοι).

• Like 5
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα gaming ποντικια εχουν πολλες αλλες επιπλεον δυνατοτητες απο τα απλα ποντικια της Microsoft και logitech των 3 ευρω και αυτος ειναι και ο λογος που εμφανιζονται και τα προβληματα. Οταν απο ενα απο ποντικι με 2 κλικ(ουτε καν το μεσαιο ξερω γω)πας σε ποντικι με επιπλεον κουμπια που μαλιστα τα ρυθμιζεις μεσω προγραμματος,φωτισμο και αλλο αισθητητα(αλλα και αλλαγη Dpi),τοτε καταλαβαινεις γιατι ειναι και πιο πιθανο να σου εμφανισει προβλημα.Βεβαια και παλι ειναι απολυτα λογικο να σου βγαλει προβλημα μιας και γιαυτο υπαρχει και η εγγυηση.

Γιατι και σε τροφοδοτικα πχ υπαρχει κοσμος που την εχει βγαλει χρονια με no name τροφοδοτικα της πλακας χωρις να του τυχει κατι,και αλλοι που σκασανε 200ευρω σε τροφοδοτικα επωνυμα και platinum(βλεπε corsair)και τους χαλασανε.Τι παει να πει αυτο οτι αξιζουν περισσοτερο τα no name???

Επισης να πω και εγω οτι οντως στα gaming ποντικια παιζει και το ατομο.Οταν οι περισσοτεροι στην Ελλαδα θελουν τετοια ποντικια για moba παιχνιδια και Mmo(pvp κυριως)και fps τυπου counter strike και Call of duty και λογω του ολου competitive στοιχειου εχουν πολλα νευρα και βαρανε τα ποντικια/τα πετανε στον τοιχο κλπ,ε εκει δεν σου φταιει η εταιρια αλλα εσυ ο ιδιος(γιαυτο και βλεπεις και γραφουν αρκετοι οτι ουτε 2 χρονια δεν τους εβγαλαν τα ποντικια και ολως τυχαιως δεν χρησιμοποιουν και την εγγυηση γιατι τα εχουν σπασει αυτοι).

Κάτοχος logitech g500 πριν από αυτό που έχω τώρα μπορώ να σου πω πως του συμπεριφερόμουν με φροντίδα και προδέρμ που λένε για να καταλάβεις δε το χτύπησα ποτέ από τα νεύρα μου. Μετά από 3 χρόνια άρχισε το double click στο αριστερό κλικ κιόλας που δε έχει τόσα πατήματα όσα το δεξί. Είναι να πέσεις και στη περίπτωση. Έχω ακούσει και περιπτώσεις με Logitech οι οποίες βγάλανε χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δημοσ.

λύση στα clicks είναι να του αλλάξεις τα διακοπτάκια από μέσα, αρκεί να πιάνει το χέρι σου στις κολλήσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Διδακτορικό οικονομίας;

Κάνε αναζήτηση για

planned obsolence

economy of scale

και μάθε γιατί το σκεπτικό σου είναι λάθος.

• Like 3
Δημοσ.

Κατοχος 2 logitech

Ενα Master ΜΧ απο θεμα ευαισθησία παιζει παντου...ακομα και σε μαλια σε κεφαλη να το βαλεις. Ακριβω βεβαια,το πηρα περυσι 80 ευρω καινουργιο.

G302 gaming αλεξισφαιρο και να το βαρας δεν καταλαβαινει τιποτα το ειχα παρει 30 ευρω, λεει 1 εκατομμυριο κλικ.

Δημοσ.

έμενα το logitech G9x χάλασε μέσα σε 2 χρόνια, άλα ήταν μέσα στην εγγυηση και μου δώσανε αλό G9x, για να δούμε θα ξανά χάλαση...

Δημοσ.

έμενα το logitech G9x χάλασε μέσα σε 2 χρόνια, άλα ήταν μέσα στην εγγυηση και μου δώσανε αλό G9x, για να δούμε θα ξανά χάλαση...

Γιαυτο υπαρχει και η εγγυηση.Βεβαια το αστειο στην Ελλαδα(απο τεχνολογια κλασσικα 100χρονια πισω)ειναι οτι αρκετοι ουτε καν τι ειναι η εγγυηση γνωριζουν 

Δημοσ.

Κάτοχος logitech g500 πριν από αυτό που έχω τώρα μπορώ να σου πω πως του συμπεριφερόμουν με φροντίδα και προδέρμ που λένε για να καταλάβεις δε το χτύπησα ποτέ από τα νεύρα μου. Μετά από 3 χρόνια άρχισε το double click στο αριστερό κλικ κιόλας που δε έχει τόσα πατήματα όσα το δεξί. Είναι να πέσεις και στη περίπτωση. Έχω ακούσει και περιπτώσεις με Logitech οι οποίες βγάλανε χρόνια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Κάτοχος logitech g500 . Μια 6ετία+ το έχω περίπου έχει φάει κοπανίματα απο τα νεύρα μου στο cs και έχει χρησιμοποιηθεί ατέλειωτες ώρες σε DOTA 2 . Όποιος καταλαβαίνει απλά να πώ ότι σε ένα λεπτό μπορεί να έχεις πατήσει 30-40 clicks κατα μέσο όρο . ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

Δούλευα σε ιντερνετ καφε . Ποιο μούφα σε durability από τα razer  δεν έχω ξαναδεί  (μιλάω πάντα για τις gaming εταιρίες που βρίσκονται στο τοπ των προτιμήσεων) Τρέλο marketing η razer και υπερτιμολογημένα προϊόντα κατα την άποψη μου.. Αντιθέτως τα logitech βαράγανε υπερωρίες απροβλημάτιστα και φυσικά μιλάμε για πολύ κοπάνημα . 

Ότι logitech είχα τα έβγαλε τα χρόνια του . 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έφερα αντίλογο απλά είπα αυτό που είχε τύχει σε μένα, άλλωστε αν δεις και στην υπογραφή μου πάλι Logitech πήρα. Απλά έτυχε σε μένα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έφερα αντίλογο απλά είπα αυτό που είχε τύχει σε μένα, άλλωστε αν δεις και στην υπογραφή μου πάλι Logitech πήρα. Απλά έτυχε σε μένα.

Tυχαίνει σε όλες τις εταιρίες . Πάντα υπάρχει ένα ποσοστό που βγαίνει ελλατωματικό απο το εργοστάσιο ή ΄χαλάει γρήγορα . Το καλό με την logitech είναι η τριετής εγγύηση και η άμεση αντικατάσταση του mouse . Δεν επισκευάζουν τίποτα. Μόνο αλλαγές κάνουν και χωρίς πολλά πολλά. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη . Για αυτό την προτιμώ σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της και γενικά το feeling των ποντικιών της είναι στιβαρό . Εξαιρούνται τα πολύ φθηνά ποντίκια της (δεν μιλάω για την gaming σειρα αλλά για τα low budget της) όπου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και κατα καιρούς διαβάζω για αστοχίες . Επίσης η αδερφή μου έχει 3μιση  χρόνια ένα logitech marathon ασυρματο laser στα 25 ευρώ τότε όπου δουλεύει απροβληματιστα. Βέβαια μιλάμε για γυναικεία χρήση . Όχι κοπανήματα .  :P

Δημοσ.

Tυχαίνει σε όλες τις εταιρίες . Πάντα υπάρχει ένα ποσοστό που βγαίνει ελλατωματικό απο το εργοστάσιο ή ΄χαλάει γρήγορα . Το καλό με την logitech είναι η τριετής εγγύηση και η άμεση αντικατάσταση του mouse . Δεν επισκευάζουν τίποτα. Μόνο αλλαγές κάνουν και χωρίς πολλά πολλά. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη . Για αυτό την προτιμώ σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της και γενικά το feeling των ποντικιών της είναι στιβαρό . Εξαιρούνται τα πολύ φθηνά ποντίκια της (δεν μιλάω για την gaming σειρα αλλά για τα low budget της) όπου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και κατα καιρούς διαβάζω για αστοχίες . Επίσης η αδερφή μου έχει 3μιση  χρόνια ένα logitech marathon ασυρματο laser στα 25 ευρώ τότε όπου δουλεύει απροβληματιστα. Βέβαια μιλάμε για γυναικεία χρήση . Όχι κοπανήματα .  :P

Δεν ισχυει το παραπανω.Πλεον τα περισσοτερα νεα ποντικια ερχονται με 2ετη εγγυηση και οχι 3ετη.

http://gaming.logitech.com/en-us/gaming-mice

Logitech G900 2ετη εγγυησης

Logitech G502 2ετη εγγυησης

Logitech G303 2ετη εγγυησης

Logitech G602,G700s και G600 ομως 3 χρονια εγγυηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...